World of Warcraft

kazes samo grind,pa resavaj q............puno je zanimljivije:rotf:

a reci mi... zar nije svaki quest ubij toliko i toliko chudovishta, ili josh gore ubij pa pokupi neshto od njih, ili idi negde nadji neshto pa se vrati, ili idi negde iskoristi neshto pa se vrati :lol:
uglavnom levelovanje bash i nije zanimljivo ali kad budesh lvl 70.... tu pochinje PRAVA zabava :D

nije to grind... to je farm :P jes to ista stvar ali nije isto kad si lvl 30 i u desolace jedesh ***** ili u shadowmoon valley, ili raidash neshto !!!
A honor je coool... to jedva chekam da bijem one OP rogueove... xD
a najjache kad ih shmeknem pa bacim frost novu pa ih zaledim :D a oni: WTF OMG HAX :lol:

nije to grind... to je farm :P jes to ista stvar ali nije isto kad si lvl 30 i u desolace jedesh ***** ili u shadowmoon valley, ili raidash neshto !!!
a najjache kad ih shmeknem pa bacim frost novu pa ih zaledim :D a oni: WTF OMG HAX :lol:

O da :mrgreen:
Ja obicno bezim od rouga ili me stite 2 komata warriora ( priest sam) :D

To kad igrash protiv nekih noob rogova. Obichno je tu ishod - mrtav mag.

Poslednja izmena:
ma nemoj... a shta drugo mozhe da ubije roguea sem mag?

paladin da ga ojadi :D
nego..kako vi igrate na tom wowlegion-u kad je sranje zivo..ja otiso danas i ima toliko lagova da je nemoguce igrati..primer..ja usred grada stojim ono gore na slici prikazano kao da me neko napada..bilo gde da stojim isto je..ne mogu da stavim hebenu torbu na sebe zbog tog sranja..pa onda sto je svakih 15 minuta ofline server po nekih 3 minuta..ma ne mozes da igras..sranje je..

Back