World of Warcraft

paladin da ga ojadi :D
nego..kako vi igrate na tom wowlegion-u kad je sranje zivo..ja otiso danas i ima toliko lagova da je nemoguce igrati..primer..ja usred grada stojim ono gore na slici prikazano kao da me neko napada..bilo gde da stojim isto je..ne mogu da stavim hebenu torbu na sebe zbog tog sranja..pa onda sto je svakih 15 minuta ofline server po nekih 3 minuta..ma ne mozes da igras..sranje je..

ma idi na fun lepo brzo izlvlujes do 70tke i onda u nabavku itema...posle toga samo raidovi...

PS:Sto je najbolje NEMA Mallova pa tamo onda da kupis najbolje iteme nego moras sve sam nabavit...to je ZAKON:D

ma idi na fun lepo brzo izlvlujes do 70tke i onda u nabavku itema...posle toga samo raidovi...

PS:Sto je najbolje NEMA Mallova pa tamo onda da kupis najbolje iteme nego moras sve sam nabavit...to je ZAKON:D

ma sami fun serveri su sranje..bolje je truditi se do 70-og lvl-a nego za 5 minuta dobiti to ;)
ja se juce zezao na nekom fun serveru..levelovao se do 150-og lvl-a :D
posle toga nas 17 islo u neki raid..sve mobovi 150 lvl..bas bilo zezanje :D
jedva cekam da ovog mog palyja doguram do 70 pa da idem u neki ovako raid,da ne bude samo na piratskim serverima :rotf:

Ne vidim smisao fun servera , levelovanje lika je vazhno. Sadrzhaj izmedji 1. i 70. levela je ogroman , nema smisla da se to preskache.
Imam jedno pitanje , da li je u pvp-u vazhan positioning , kretanje lika ili oni tamo skachu i trche bez nekog vazhnog razloga?

Na tom wowlegion je krsa lako nabit lvl...ja resio prvi quest sa undead roguom(lvl 1) i dobio oma lvl 2 znachi ko neki fun server...doso do 20 lvla za 4 sata i smorio se:whistling: a da ne pricam kako moz doc do 10 lvla kad pocnes sa humanom i to u Northshire valleyu:lol:

Poslednja izmena:

Back