World of Warcraft

hihi u dilemi sam wow i tbc posebno su jeftiniji od BattleCHesta O.o... sad jel se dobija josh neshto u BCu ili kako :)
i jel i dalje moram da uplatim prvi mesec ili mogu i oni divlji brojevi sa generatora keyeva?

Shta cu kad mi se svidja onaj windfury, a i druid, warlock i rogue su mi dosadili, warr mi se nikada nije ni svidjao kao i mag i priest...
Stvarno su prava retkost enh shamani sa dobrim rejtingom. Bilo bi super da mozesh u bgroundima dobiti dobru opremu kao u areni hehe

Poslednja izmena:
za ench shamana treba iskustva :D

igrao sam ga jako dugo, i lvlovao sam se od prvog ali bolje ti je da ides elemental dok ne mozes da uzmes Dual Wield i Stormstrike......onda picis windfury na dual wield i ebes mamu mobovima........

na 70om ench je u raidu (ako dualwieldujes) razbijanje, znaci ja sam uvek bio u top3 na demage metrovima......naravno 2.6 wepone i windfury procuje a njao.....mada taj cooldown od 3 sekunde suxuje

a za PvP ti je 2hand keva.....ali ako ne crita windfury popusio si >.>

Bash me briga ako cu da suxujem ako uzmem enhancement, mnogo mi se svidja windfury proc. Mada znam da najverovatnije necu nikada uspeti da uzmem najbolji pvp set za njega :( Osim ako budu popravili stanju u wotlk, ali verovatno cu tada zaboraviti na shamija i uzeti dk-a hehe

Ja bas u inat necu uzeti DK-a!:evil:
Svi ce njega uzeti odma to je 100% isto je bilo i sa blood elfovima kada su se pojavili.NEgo cu ja lepo i dalje da piicim mog maga :D:super:

Ce da ga picis sam a u raid ce da ides samo sa svojim mountom, sw, if, darnasus, sve ce da bude prazno samo guardovi a ono novo ostrvo ce da bude puno e jel tako?Epa ako mislis da je tako ti si zaostao.... :super:

Back