miXed
Iskusan
- Poruka
- 6.560
Jer si igrao original pa to da kazhesh ?ma privatni serveri zakon...ne placaju se...a ovaj wowscape wowlegion moz slobodno uporedit sa nekih blizzovim serverom...dobro ne bas sa nekim najboljim al tu je blizu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jer si igrao original pa to da kazhesh ?ma privatni serveri zakon...ne placaju se...a ovaj wowscape wowlegion moz slobodno uporedit sa nekih blizzovim serverom...dobro ne bas sa nekim najboljim al tu je blizu![]()
E ljudi pocecu da igram sa Human Paladinom pa mi recite koje talente da koristim na 10 lvlu?
lol pa mozes samo jedan ***ne znam...zavisi kakvu vrstu igranja volis.......sa protection mozes da bijes po 5 mobova od jednom a demage ti suxuje a sa retribution picis bas nice demage sa 2hand >.>
E ljudi pocecu da igram sa Human Paladinom pa mi recite koje talente da koristim na 10 lvlu?
uf ti neces daleko dogurat,igras wow 2 god i pitas takva pitanja...
nego na kom serveru igras io koji ti nick??![]()
ma lol kakve veze ima lvl sa nickom???
previse ti sedis uz komp...sta igras na iceovom serveru...dundza koji ima 70 tamo otiso je na wowscape zato sto se smorio zesce na iceovom...ko da igras offline nigde nikog
LOL!E strajo ajmo u scarlet i ul'daman kada ti izlevelujes ja vec sad 37![]()