World of Warcraft

ma druid mi dosadi posle 5 minuta lol a rogue je TAKO gay.. sa ledja ko pichkica najveca... MRZIM to a kad krenesh da ga bijesh on sprint pa opet stealth ma daj to je totalno gay i pichkasto !!!
Watch your language :lol:

Treba dugo igrati Druida da bi ga zavoleo , chim posle dobijesh sve one forme , e tada postaje zanimljvio !

Ili ona fly forma na 70 lvlu !

Rogue mi je najj klasa. Naravno da ce sa ledja , ipak to je rogue.

mixed ta fly forma vazi samo za outland :(
bilo bi do jaja da mozes i ovako da letis po obicnom svetu a ne samo po outlandu ;)
i meni je druid najzanimljivija klasa..al kad god krenem sa jednim da igram smorim se nesto i nastavim sa paladinom :D

]mixed ta fly forma vazi samo za outland :(
bilo bi do jaja da mozes i ovako da letis po obicnom svetu a ne samo po outlandu ;)
[/SIZE]
i meni je druid najzanimljivija klasa..al kad god krenem sa jednim da igram smorim se nesto i nastavim sa paladinom :D

Pa da ,bilo bi glupo da mozhe da leti i po " obicnom " svetu,sta ce biti onda sa ostalim klasama koje nemaju fly form? Onda ce druid ici i po azerothu , a ovi ce se sushiti u outlandu.

mage=cool, rolam fire, sve ubijem pre nego shto i dodje do mene, hunter= pa shta ja znam onako, mozhesh da pustish peta i da odesh AFK (autoshot), shaman= kazhu da je kao "versatilan" :mrgreen: mada ja to bash u praksi i nisam video, druid= pa *** chas si rogue, chas warrior a mozhesh i SAMO wanna be mage :lol:

Back