- Poruka
- 2.787
ma druid mi dosadi posle 5 minuta lol a rogue je TAKO gay.. sa ledja ko pichkica najveca... MRZIM to a kad krenesh da ga bijesh on sprint pa opet stealth ma daj to je totalno gay i pichkasto !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Watch your languagema druid mi dosadi posle 5 minuta lol a rogue je TAKO gay.. sa ledja ko pichkica najveca... MRZIM to a kad krenesh da ga bijesh on sprint pa opet stealth ma daj to je totalno gay i pichkasto !!!
]mixed ta fly forma vazi samo za outland
bilo bi do jaja da mozes i ovako da letis po obicnom svetu a ne samo po outlandu[/SIZE]
i meni je druid najzanimljivija klasa..al kad god krenem sa jednim da igram smorim se nesto i nastavim sa paladinom![]()
pa ko ih hebe kad nisu druidi
ma da ga hebem..danas krecem sa druidom kravom![]()
pa ko ih hebe kad nisu druidi
ma da ga hebem..danas krecem sa druidom kravom![]()
pa ne igram lichno s hunterom, igram jedino s ortakovim, on ima full epix hunta, kad god odem na BG prvi sam (ne znam situaciju u areni kako je)
jednostavno, huntard je gej
ma nemoj stevo... a a atako si i ti meni za GW: pa nabudzhi prvo jednog lika hebemu pa kreni sa drugim
![]()
ja se ovaj wow strokavi jos nisam uhodao..jos sam <<NJAB>>>
tako da jos ne znam sa kim da igram
mada odlucicu se ja vec![]()
nemash ti pojma,hunter je trenutno najslabija klasa za pvp
u areni,a to je valjda i bitno,koga boli ***** za bg-e
HAHAHAAHA!Dobra riba ova jeana bogami
A zao mi que'thasa na kraju![]()
Azerothian Super Villains - Episode 6 je stigao!
bilo bi do jaja da mozes i ovako da letis po obicnom svetu a ne samo po outlandu![]()