Eeeee sta bi dao da se original wow ne placa......sad imaju 10000000 igracha a da se ne placa imali bi 20000000....nego nikad nisam igrao igre koje se placaju pa me zanima kako ide taj postupak s placanjem??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kupis igru (7000-8000 din.) pocnes instalaciju-zavrsis instalaciju on ti pokaze create account i jos nesto (ne secam se sta) ti ides na create account.Tu ti prikaze da popunis personal info i da upises cd key.Kad upises pita te koje ime i pass za account oces ti odaberes i kliknes ok.E sad kad si napravio udjes i pise ti acc i pass.Ti ukucas i udjes da igras.Sad neznam da li je prvih 15 ili 30 dana free igranje.Po isteku tih free dana moras da placas.Obicno ljudi placaju preko telefona tojest stigne ti telefonski racun sa racunom za igricu ali imas i druge nacine placanja.Kao npr. odes u postu i platis ili mozes od kuce kreditnom karticom da placas.
OVO TI VAZI SAMO ZA WOW
Kupis igru (7000-8000 din.) pocnes instalaciju-zavrsis instalaciju on ti pokaze create account i jos nesto (ne secam se sta) ti ides na create account.Tu ti prikaze da popunis personal info i da upises cd key.Kad upises pita te koje ime i pass za account oces ti odaberes i kliknes ok.E sad kad si napravio udjes i pise ti acc i pass.Ti ukucas i udjes da igras.Sad neznam da li je prvih 15 ili 30 dana free igranje.Po isteku tih free dana moras da placas.Obicno ljudi placaju preko telefona tojest stigne ti telefonski racun sa racunom za igricu ali imas i druge nacine placanja.Kao npr. odes u postu i platis ili mozes od kuce kreditnom karticom da placas.
OVO TI VAZI SAMO ZA WOW
Ako nadjes Burning Crusade ispod 7000 hiljade cu da ti poljubim noge
ali da mi ih lepo oblizes
http://www.game-s.co.yu/index.php?page=shop.browse&option=com_virtuemart
evo koliko kosta battle chest![]()
Wrath of the Lich King BETA registrations open...
Ja se prijavio, siguran sam da me neće izabrati![]()
Pa shto si se onda prijavio
Imaj malo nade medju hiljade i hiljade njih mozda bash tebe izaberu![]()