World of Warcraft

Kupis igru (7000-8000 din.) pocnes instalaciju-zavrsis instalaciju on ti pokaze create account i jos nesto (ne secam se sta) ti ides na create account.Tu ti prikaze da popunis personal info i da upises cd key.Kad upises pita te koje ime i pass za account oces ti odaberes i kliknes ok.E sad kad si napravio udjes i pise ti acc i pass.Ti ukucas i udjes da igras.Sad neznam da li je prvih 15 ili 30 dana free igranje.Po isteku tih free dana moras da placas.Obicno ljudi placaju preko telefona tojest stigne ti telefonski racun sa racunom za igricu ali imas i druge nacine placanja.Kao npr. odes u postu i platis ili mozes od kuce kreditnom karticom da placas.

OVO TI VAZI SAMO ZA WOW

Kupis igru (7000-8000 din.) pocnes instalaciju-zavrsis instalaciju on ti pokaze create account i jos nesto (ne secam se sta) ti ides na create account.Tu ti prikaze da popunis personal info i da upises cd key.Kad upises pita te koje ime i pass za account oces ti odaberes i kliknes ok.E sad kad si napravio udjes i pise ti acc i pass.Ti ukucas i udjes da igras.Sad neznam da li je prvih 15 ili 30 dana free igranje.Po isteku tih free dana moras da placas.Obicno ljudi placaju preko telefona tojest stigne ti telefonski racun sa racunom za igricu ali imas i druge nacine placanja.Kao npr. odes u postu i platis ili mozes od kuce kreditnom karticom da placas.

OVO TI VAZI SAMO ZA WOW

u brate nije tolko igra ja sam naso obichan wow bez bca za 2000 din

OVO TI VAZI SAMO ZA WOW

Brate ako ne znas bolje nemoj zbunjivati coveka, prvo ne kosta toliko nego kosta 2700 Battlechest [dobijes obican WoW, BC, Knjige razne itd...] i onda kupis game card ili namestis credit card sto ti se mnogo vise isplati ako imas naravno karticu :bye:

Kakvo placanje telefonom? Nema toga koliko ja znam...

E onda kad ukucas nacin placanja dobijes prvo 1 mesec free igranja a zatim ako si uzeo gamecard on pocinje i njega da koristi i kad iskoristis gamecard on ti blokira acc dok ne kupis novi gamecard... Ako stavis na karticu kao i ja onda ti skida on sam i igras...E sad, ja nisam jos imao potrebu da prekinem placanje karticom pa ne znam kako to funkcionise ali verovatno nije problem :bye:

Znaci karticom ti je 1000din mesecno a ovamo ti je 2600-2700/2 meseca...znaci skoro 4-5e mesecno ti kartica stedi pa ti vidi :ok:

Back