World of Warcraft

ma ne to..nego mislim..samo to ukucas za acc name i pas i kao mozes da se ulogujes?

Da, ali igras u single playeru, tj nije vise mmorpg nego je sprpg [single player role play game]...

Ja sam na Xaviusu ali nemam mnogo lepog o njemu da kazem, horda dominira a ja sam alijansa, u poslednje vreme se popravlja ali ipak oznacen je kao jedan od servera koji umiru, mahom zbog battleground grupe koja je ocajna... :bye:

e gledao sam neke realmove na sajtu wow-eu..ima neki Aggramar Normal Recommended
taj mi zvuci onako dobar..a sta znaci ovo normal?citao sam tamo da ima normal,pvp i rp..taj rp je kao i roleplaying i pvp jel tako?

Pvp ti je server da mozete da se ubijate sa hordom u neutralnim zonama iznenada itd...Ako me razumes, kao u stvarnom svetu, odes tamo negde naidje neprijatelj i ubije te ili te neubije, njegova stvar. A na normal ne moze da te ubije tek tako, tj ako se ne veram moras ti da ukljucis pvp da bi mogao da se bijes sa njim, ali i on takodje...

A roleplay nisam cuo nikome da se svideo, jer tu izmisljaju pricu pored wow-a... Utripuju se da su sluge ili tako neki fazoni i pocnu da smaraju :bye:

Ja ti najozbiljnije preporucujem pvp, bice malo problema sa gankovanjem ali sta da radimo :bye:

Igram na RP serveru, i iskreno bi trebalo da postane normal, ili PvP :roll:
Imamo 5-6 BT/SW raiding guildi, i jedno dvadesetak nižih raid guildi, a da ne pričam o KZ-raiding gildama, PvP guild koji je brojan i koliko vidim nema konkurenciju, radimo haos po celoj Nightfall battlegrupi.
btw, igram na Darkmoon Faire :D

normal ima sve mogucnosti, razlika izmedju PVP i NORMAL je to shto na PVP serveru mogu da te roknu kad god hocesh (VEOMA FRUSTRIRAJUCE), neke klase realno imaju foru da izbegnu to (rogue, paladin), al' svejedno, to nervira
josh jedna stvar je to da na PVP mozhesh imati samo HORDE ili samo ALIANCE likove (nema meshanja)
a to za questove, tvoje mishljenje, ja realno volim vishe kad onaj protiv koga se bijem IMA mozak i RAZMISHLJA a ne kao mobovi da se samo isto ponashaju uvek.... RAID smara strashno, mene barem....

e super :)
ima neshto Srba, al' moj savet ti je da ne jurcash previshe za nashima
nismo mi toliko dobri, obichno uvek nastane svadja :D
a i hrvati su uzhasni, ja sam jednom tankovo, a hrvat bio healer, crko sam 10x
qrva jedna
izbacio sam budalu iz grupe, nash'o shvedjanina, presh'o bez frke :D

nisi skopch'o, vidi, rasa:
aliance: human, dwarf, night elf, gnome, draenei
horde: orc, troll, tauren, undead, blood elf

klasa:
paladin (horda samo BELF), warrior, shaman (aliansa samo DRAENEI), hunter, rogue, mage, priest, warlock

btw: ja sam paladin, human

Back