World of Warcraft

lol, pa naravno da je private, igram na burningwowu, taj znak pitanja u torbi mi je peep of the phoenix, a nije gryphon u torbi nego onaj wind rider shit il kako vec, inace burningwow je 4. na listi www.xtremetop100.com inace ima 3 reama, ovaj sa kog sam vam da screen je fun, lakse lvlovanje i imas sve da kupis osim 70 itema, materijala za profesije i slicnog, onda ima server malo teze lvlovanje i nije fun, i jos 1 tezak do jaja, nije fun i tesko lvlovanje, tamo sam poco da igram i 18 lvl sam

Prodajem WoW Account - World of Warcraft + The Burning Crusade

Na Account-u imam dosta likova od kojih su Cetiri 70 lvl

- Orc Rogue 70 lvl Server EU Xavius Ime lika je Kacmi
- Undead Mage 70 lvl Server EU Xavius Ime lika je Noexqs PvP gear i nesto PvE gear-a u banci
- Blood Elf Paladin 70 lvl Server EU Xavius Ime lika je Lightknight Ima PvP i PvE healing gear + PvP retri gear
- Night Elf Warrior 70 lvl Server EU Executus Ime lika je Kacmi

Imam jos dosta likova na primer :

Human Warrior-a 64 lvl na Serveru EU The Venture CO
Blood Elf Priest 60 lvl na Serveru EU Xavius itd .....

Takodje imam i jos par likova izmedju 40 - 60 lvl ....

Sto se tice gear-a za ove 70 lvl gear je extra , ko ima sta od letecih mountova i od mountova od 100% mrzi me da pisem ;-) za svakog lika posebno .....

Account nikad nije bio hackovan ili banovan, imam secret question, cd-key i sve potrebne informacije o accountu takodje likovi nikada nisu bili transferovani.

Account bas hocu da prodam tako da nemojte mi nuditi zamene itd ...

Ali kazem sve sto vas interesuje pisite na mail nikolatau@gmail.com ili na mob.tel. : 0637251209

A moze i na MSN : nikolatau@hotmail.com

Cena je po dogovoru ali ga necu prodati ni bud zasto :)

Back