- Poruka
- 1.043
a cekaj..ako tek instaliram wow+TBC..od kog pathca pocinje da skida?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TBC ti automatski daje 2.0.0... skini 2.4.0 full to ti je oko 1.5GB mozhda manje !!!
Bash imash srece!kupio mi WOW+TBC sa 2 kartice od 2 meseca![]()
Jer se addon kojim sluchajom ne zove Download manager?Pazi i ja sam u istoj situaciji. Uradis sve ovako :
Instaliras WoW, Instaliras i TBC
Skines patch 2.x.x (u principu od TBC) do 2.4.0
Evo linkova za patch
http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors
Skini ga rucno i instaliraj. Ja sam evo 70% , jos dva sata ostalo. Inace patch je 1.1GB
Ja ne skidam preko mozillinog downloadera nego sa jednog addona za mozillu koji ubrzava malo download (ne znam kako je ovo moguce ali meni brzina nije ispod 55kbs), i mozes da nastavis download i posto restartujes komp....super stvar.
sa 2.4.0 idi na 2.4.1 a odatle na 2.4.2 i to ti je to. Da dva patcha su ukupno 20mb....
Ja cu inace na piratske sad malo, jel igra neko na wowscape ili burning wow serverima?
Jer se addon kojim sluchajom ne zove Download manager?
Imam taj addon vec instaliram , ali mi nije ukljuchen , super je addonNije firefox download manager. To je poseban addon za downloadovanje, zove se DownThemAll!
ima na firefoxovom sajtu, potrazi. mnogo mocna stvar.
ma mrzi me da trazim to..ukljucicu ja ovako da se skida automatski..pa cu da odem na baze,pa posle cu again da ukljucim i tako u krug
pocinjem od sledeceg cetvrtka da igram..da ne bi pao godinu 2 nedelje pred kraj![]()
ne brini... pashcesh sledecu![]()
LOL..MUUURSSS TAMO
ljudi koji realm predlazete?pve neki najbolji![]()
a cekaj..ne razumem te pvp servere..jel to samo ako ga izazoves na duel ili moze i ovako da te rokne?ili to vazi samo ono alijansa protiv horde da se kolju?
Instaliraj ga , skini patcheve ,LJUDI POMAGAJTE! Kupio sam WOW od pirata, i pise mi na CD-u da procitam uputstvo, medjutim uopste ga nema na CD-u! Sta da radim? Rekli su mi da vec ima sve obezbedjeno, i ACCOUNT i PASSWORD medjutim to ne mogu nigde da nadjem na CD-u!
Jel ima neko da je od pirata uzeo WOW i da normalno radi? I kako je to napravio, sta treba da se uradi?