World of Warcraft

chim se ti ulogujesh, on ce krenuti da skida, al' kad zavrshi, nece ga automatski patchovati, nego ti morash da ga pokrenesh
i to nekoliko patcheva od izlaska TBC, ima par vecih, a ima i dosta malih, ne skida sve odjednom, nego jedan po jedan....
zamorno je to, al' sa 1mbps ce brzo zavrshiti sve vece pacheve :) cenim otpilike 4 sata za onaj od 800mb...

kad ukljuchish jedan da se skine, kad se on bude skinuo, moracesh da budesh za kompom da pritisnesh dugme da startuje patch.. e onda ce da patchuje i startovace wow automatski (valjda) i kad opet bude probao da startuje, naci ce sledeci patch, koji ce opet automatski krenuti da skida...i tako do kraja
ja imam 512 kbps i za velike patcheve sam ga ostavljao preko noci, to mi je reshilo problem

auuuuuhhhh e da ga jbm...znaci sad da pocnem da skidam pa tek prekosutra gotovo a?:lol:
burazer me obradovao malo..kupio mi WOW+TBC sa 2 kartice od 2 meseca :D:D:D..pa reko sad preko raspusta da drndam da vidim bas u cemu je car wow-a..posto nikad nisam igrao duze od sat-dva..

Pazi i ja sam u istoj situaciji. Uradis sve ovako :
Instaliras WoW, Instaliras i TBC
Skines patch 2.x.x (u principu od TBC) do 2.4.0
Evo linkova za patch
http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors
Skini ga rucno i instaliraj. Ja sam evo 70% , jos dva sata ostalo. Inace patch je 1.1GB
Ja ne skidam preko mozillinog downloadera nego sa jednog addona za mozillu koji ubrzava malo download (ne znam kako je ovo moguce ali meni brzina nije ispod 55kbs), i mozes da nastavis download i posto restartujes komp....super stvar.
sa 2.4.0 idi na 2.4.1 a odatle na 2.4.2 i to ti je to. Da dva patcha su ukupno 20mb....

Ja cu inace na piratske sad malo, jel igra neko na wowscape ili burning wow serverima?

Pazi i ja sam u istoj situaciji. Uradis sve ovako :
Instaliras WoW, Instaliras i TBC
Skines patch 2.x.x (u principu od TBC) do 2.4.0
Evo linkova za patch
http://www.wowwiki.com/Patch_mirrors
Skini ga rucno i instaliraj. Ja sam evo 70% , jos dva sata ostalo. Inace patch je 1.1GB
Ja ne skidam preko mozillinog downloadera nego sa jednog addona za mozillu koji ubrzava malo download (ne znam kako je ovo moguce ali meni brzina nije ispod 55kbs), i mozes da nastavis download i posto restartujes komp....super stvar.
sa 2.4.0 idi na 2.4.1 a odatle na 2.4.2 i to ti je to. Da dva patcha su ukupno 20mb....

Ja cu inace na piratske sad malo, jel igra neko na wowscape ili burning wow serverima?
Jer se addon kojim sluchajom ne zove Download manager?

LJUDI POMAGAJTE! Kupio sam WOW od pirata, i pise mi na CD-u da procitam uputstvo, medjutim uopste ga nema na CD-u! Sta da radim? Rekli su mi da vec ima sve obezbedjeno, i ACCOUNT i PASSWORD medjutim to ne mogu nigde da nadjem na CD-u!
Jel ima neko da je od pirata uzeo WOW i da normalno radi? I kako je to napravio, sta treba da se uradi?

a cekaj..ne razumem te pvp servere..jel to samo ako ga izazoves na duel ili moze i ovako da te rokne?ili to vazi samo ono alijansa protiv horde da se kolju?

Moze uvek da te ubije sem na mestima koja su tvoja teritorija gde te mogu napasti samo ako ti njih prethodno napadnes i na mestima koja su neutralna po defaultu [shattrah city]. Na mnogo mesta takdje postoje i cuvari koji ne daju da se tu ubijate pa ko napadne ubiju ga [booty bay, gadgetzan itd]...

Ali su ti serveri mnogo bolje razvijeni od normal servera i tu ima vise dobrih igraca [bar moje iskustvo tako kaze]... :bye:

naravno ovo sve gore sto sam naveo vazi za alijansa vs. horda pvp. Alijansa sa alijansom i horda sa hordom ne moze da se ubije nego kad neko izgubi duel on ostane na 1 heltu i onda jede ili se izleci :bye:

LJUDI POMAGAJTE! Kupio sam WOW od pirata, i pise mi na CD-u da procitam uputstvo, medjutim uopste ga nema na CD-u! Sta da radim? Rekli su mi da vec ima sve obezbedjeno, i ACCOUNT i PASSWORD medjutim to ne mogu nigde da nadjem na CD-u!
Jel ima neko da je od pirata uzeo WOW i da normalno radi? I kako je to napravio, sta treba da se uradi?
Instaliraj ga , skini patcheve ,
Za account name ukucaj Player , a za password ukucaj offline.

Back