World of Warcraft

yebo lore,nikad me nije ni zanimalo,da su ishli samo po lore ja bih odavno napustio igru,ovako uvek neshto novo shto me josh uvek drzi da igram.
Ja igram od avgusta 2005 i josh uvek provodim sate svaki dan igrajuci,WoW mi je igra broj jedan,nema bolje,a tek kad WoTLK izadje,bice slichan kao shto je bio Vanilla WoW sa dragonima shto sam jako voleo.

yebo lore,nikad me nije ni zanimalo,da su ishli samo po lore ja bih odavno napustio igru,ovako uvek neshto novo shto me josh uvek drzi da igram.
Ja igram od avgusta 2005 i josh uvek provodim sate svaki dan igrajuci,WoW mi je igra broj jedan,nema bolje,a tek kad WoTLK izadje,bice slichan kao shto je bio Vanilla WoW sa dragonima shto sam jako voleo.

i ja jedva cekam wotlk samo da ne bude nikakvih tragova starcrafta jer je glupo da mesaju dve igre... znaci samo ono vikinzi lore i bice ekstra! :D

Evo nesto sto sam primetio,i to je NAJVECA MOGUCA GLUPOST KOJU SU BLIZZARD NAPRAVILI U HORDI. Blood Elfovi su ZLI i na strani horde,a oni stavili sve one slatke boje u grad Silvermoon,DA NE POMINJEM CELU ZEMLJU.Sad mi hordasi izgledamo ko dobrice,neka salju te gradove gay allyima,ne trebaju zlim ljudima. btw imam blood elf retribution paladina,i ima plavu kosu,meni ne izgleda gay plava kosa,ne moraju samo Lepotice da ih nose

covece jesi ti normalan, horda nije zla....ally je zla, malo igra Warcraft i citaj istoriju i skontaces da su ljudi prisilili orkove da ratuju i da su ljudi uvek zapocinjali s*anja i da su veoma ponosni sto su ljudi a u stvari su g0vna a o night elfovima da ne pricam...jedini muski OK night elf je po meni illidan....a sto se belfova tice....kealova odluka je bila da predje za hordu posto mu je ally dosla na vrh *****....

Belfabio,ja mislim da su se pridruzili undeadovima zato sto undeadovi nisu mogli da misle svojom glavom,kontrolisao ih je LICH KING,ali Forsaken su se oslobodili,zato ih belfovi ne krive.A Horda ih je primila(opet po mom misljenu) zato sto imaju kriminalni dosije:lol:

bato odigraj Warcraft pa ces znati o cemu pricas ;).....Lich King je sada nista, a kada je Sylvanas oslobodila undeadove od Scurgea(kako se vec pise) ona je rekla da ce se od tada zvati FORSAKEN tj. biti poznati pod tim imenom......Thrall is oduvek bio pametan i prihvatio je Sylvanas a Kealu nije smetalo sto vidi staru prijateljicu....sada malo providnu...

*edit*

"ja mislim da su se pridruzili undeadovima zato sto undeadovi nisu mogli da misle svojom glavom,kontrolisao ih je LICH KING" ROFL brate placem ovde.....

alo bre ti ovde da mi s*res,u WoW-u predstavljaju hordu kao zle,A **** SU SAMI BILI ZLI JER SU IM DALI NEKE MOCI KOJE SU IH KORUMPIRALE,PA SU UBIJALI STA GOD SU STIGLI,TIME SU NAPALI AZEROTH,I PRESAO SAM SVA 3 DELA WARCRAFTA A TI MI PRICAS OVDE NESTO,JOK NISAM CUO ZA MNOGOBROJNA S*ANJA KOJA SU HUMANI I NELFOVI PRAVILI!!!I meni je jedini gotivan nelf Illidan(meni se ne svidja sto ga zovu betrayer,jeste kao:roll:) I NARAVNO DA SAM CUO ZA DARK PORTAL I MEDIVTH-A.A ne pise se keal nego Kael,i on je otisao u hordu(zato ga gotivim zesce) sa svojim narodom,jer su ga ally-i proglasili izdajicom jer su mu pomagale Nage i Lady Vashj

bato odigraj Warcraft pa ces znati o cemu pricas ;).....Lich King je sada nista, a kada je Sylvanas oslobodila undeadove od Scurgea(kako se vec pise) ona je rekla da ce se od tada zvati FORSAKEN tj. biti poznati pod tim imenom......Thrall is oduvek bio pametan i prihvatio je Sylvanas a Kealu nije smetalo sto vidi staru prijateljicu....sada malo providnu...

*edit*

"ja mislim da su se pridruzili undeadovima zato sto undeadovi nisu mogli da misle svojom glavom,kontrolisao ih je LICH KING" ROFL brate placem ovde.....

evo sad si gotov,FORSAKEN SU TI KOJI SU SE OSLOBODILI,KAO STO SAM REKAO IGRAO SAM SVA TRI DELA,ZNAM DA IH JE SYLVANAS TAKO NAZVALA,PISAO SAM U ZURBI PA SAM NAPISAO DA SU SE FORSAKEN OSLOBODILI!Pise se Scourge,A NEKI UNDEADOVI I SYLVANAS SU SE OSLOBODILI I MISLE SVOJOM GLAVOM,TO SU USPELI KAD JE ARTHAS POCEO DA GUPI MOC!!! Dobra ti je fora sa Kaelom i providnom sylvanas. PA TREBA DA PLACES,NISI CITAO HISTORY OF WARCRAFT(ili kako se vec zove) LICH KING ili drugim recima Ner'hzul JE KONTROLISAO UNDEADOVE,ARHTAS IH SAMO VODI U BITKE,A NER'ZHUL NJIMA UPRAVLJA!!!I nemoj da ti se ponovi,takav n00b za istoriju warcrafta da me ispravlja,javi mi se kad odigras sva tri dela warcrafta,ili procitaj history of warcraft.Odigraj Warcraft i sve ces razumeti :twisted::twisted::twisted:

E aj sad da napravimo Haski Tribunal da dovedemo humane i da ih optuzimo za genocid nad orkovima u onim logorima po Arathi Highlandsu i Hillsbrad Foothilsu:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Lepo da dovedemo Mannorotha zbog onih s*anja sto je napravio sa orkovima i natero ih da napadnu one jadne Draeneie...:lol:

covece jesi ti normalan, horda nije zla....ally je zla, malo igra Warcraft i citaj istoriju i skontaces da su ljudi prisilili orkove da ratuju i da su ljudi uvek zapocinjali s*anja i da su veoma ponosni sto su ljudi a u stvari su g0vna a o night elfovima da ne pricam...jedini muski OK night elf je po meni illidan....a sto se belfova tice....kealova odluka je bila da predje za hordu posto mu je ally dosla na vrh *****....
jedino sto ti je ovde tacno je to da horda nije zla,....a alijansa (ljudi i dvarfovi) su se borili protiv orkova koji su izvrsili invaziju na Azeroth, a opet su orkovi bili pod uticajem demona koji su ih koruptirali
a alijansa je na kraju dobila rat i strpala orkove u kampove
a sto se tice night elfova, oni su pre 10 000 godina SAMI pobijedili invaziju burning legion-a, a illidan je proglasen za izdajnika zato sto je prije konacnog napada night elfova upozorio kraljicu aszharu jer je postao ovistan o magiji.
kael-a nisu primili nazad u alijansu zato sto je nasao demonski izvor magije da utoli svoju glad

*edit*

prvo: lich king je sada jos jaci nego sto je bio kada je pobijedio kingdom of lorderon-a i quel' thalas tadasnja dva najmocnija kraljevstva:rolleyes:
drugo: sylvanas nije oslobodila forsaken, vec je nad njima oslabio uticaj lich kinga(ako znas pricu, i ako si igrao wc3 znaces zbog cega mu je oslabio uticaj)
trece: mogu prihvatiti cinjenicu da je thrall primio undeadove jer dele skoro istu sudbinu, ali ne mogu da prihvatim cinjenicu da je prihvatio blood elfov-e koji koriste demonsku magiju kao izvor svoje moci

Back