WoW je odavno izgubio smisao...
koliko ti i od kada igrash kada ti je wow izgubio smisao?ja igram skoro 3 godine(u avgustu ce biti ) i i dalje mi je kul,a koliko sam skontao ti si skoro napravio prvog lika.lol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
WoW je odavno izgubio smisao...
koliko ti i od kada igrash kada ti je wow izgubio smisao?ja igram skoro 3 godine(u avgustu ce biti ) i i dalje mi je kul,a koliko sam skontao ti si skoro napravio prvog lika.lol
unishtili su oni lore pre nego shto ste vi i poceli da igrate,kad smo vec kod toga
*edit*
vi =/ svi
yebo lore,nikad me nije ni zanimalo,da su ishli samo po lore ja bih odavno napustio igru,ovako uvek neshto novo shto me josh uvek drzi da igram.
Ja igram od avgusta 2005 i josh uvek provodim sate svaki dan igrajuci,WoW mi je igra broj jedan,nema bolje,a tek kad WoTLK izadje,bice slichan kao shto je bio Vanilla WoW sa dragonima shto sam jako voleo.
Evo nesto sto sam primetio,i to je NAJVECA MOGUCA GLUPOST KOJU SU BLIZZARD NAPRAVILI U HORDI. Blood Elfovi su ZLI i na strani horde,a oni stavili sve one slatke boje u grad Silvermoon,DA NE POMINJEM CELU ZEMLJU.Sad mi hordasi izgledamo ko dobrice,neka salju te gradove gay allyima,ne trebaju zlim ljudima. btw imam blood elf retribution paladina,i ima plavu kosu,meni ne izgleda gay plava kosa,ne moraju samo Lepotice da ih nose
Belfabio,ja mislim da su se pridruzili undeadovima zato sto undeadovi nisu mogli da misle svojom glavom,kontrolisao ih je LICH KING,ali Forsaken su se oslobodili,zato ih belfovi ne krive.A Horda ih je primila(opet po mom misljenu) zato sto imaju kriminalni dosije![]()
bato odigraj Warcraft pa ces znati o cemu pricas.....Lich King je sada nista, a kada je Sylvanas oslobodila undeadove od Scurgea(kako se vec pise) ona je rekla da ce se od tada zvati FORSAKEN tj. biti poznati pod tim imenom......Thrall is oduvek bio pametan i prihvatio je Sylvanas a Kealu nije smetalo sto vidi staru prijateljicu....sada malo providnu...
*edit*
"ja mislim da su se pridruzili undeadovima zato sto undeadovi nisu mogli da misle svojom glavom,kontrolisao ih je LICH KING" ROFL brate placem ovde.....
jedino sto ti je ovde tacno je to da horda nije zla,....a alijansa (ljudi i dvarfovi) su se borili protiv orkova koji su izvrsili invaziju na Azeroth, a opet su orkovi bili pod uticajem demona koji su ih koruptiralicovece jesi ti normalan, horda nije zla....ally je zla, malo igra Warcraft i citaj istoriju i skontaces da su ljudi prisilili orkove da ratuju i da su ljudi uvek zapocinjali s*anja i da su veoma ponosni sto su ljudi a u stvari su g0vna a o night elfovima da ne pricam...jedini muski OK night elf je po meni illidan....a sto se belfova tice....kealova odluka je bila da predje za hordu posto mu je ally dosla na vrh *****....
bato odigraj Warcraft pa ces znati o cemu pricas.....Lich King je sada nista, a kada je Sylvanas oslobodila undeadove od Scurgea(kako se vec pise) ona je rekla da ce se od tada zvati FORSAKEN tj. biti poznati pod tim imenom......Thrall is oduvek bio pametan i prihvatio je Sylvanas a Kealu nije smetalo sto vidi staru prijateljicu....sada malo providnu...
*edit*
"ja mislim da su se pridruzili undeadovima zato sto undeadovi nisu mogli da misle svojom glavom,kontrolisao ih je LICH KING" ROFL brate placem ovde.....
E aj sad da napravimo Haski Tribunal da dovedemo humane i da ih optuzimo za genocid nad orkovima u onim logorima po Arathi Highlandsu i Hillsbrad FoothilsuLepo da dovedemo Mannorotha zbog onih s*anja sto je napravio sa orkovima i natero ih da napadnu one jadne Draeneie...
![]()
Belfabio,vidim da nam se price poklapaju,pazi to: on meni govori da nisam normalan i preporucuje mi warcraft,koji n00b![]()
http://www.worldofwarcraft.com/wrath/features/bard/bardclass.xml
jelse ovi likovi zaebavaju il ce stvarno biti i druga klasa:BARD......
ma ja bo, muziku odvali i sve ih pobije melodijom(pogodi ih pjesma)
aprililili 1000000000000000%
to je bila sala za 1 april kao i sto se nihilum raspao(pisalo je na njihovoj web strani)http://www.worldofwarcraft.com/wrath/features/bard/bardclass.xml
jelse ovi likovi zaebavaju il ce stvarno biti i druga klasa:BARD......