World of Warcraft

Kakvo bre vencanje?

Ponekad se male i female iz jednog gilda vencaju,tu dolaze samo likovi iz te gilde i prijatelji.To rade iz zezanja,a svi sede dok guild master kao cita molitvu.Jedan moj drug Ufullu radi razne gluposti,ode u Thunder Bluff i govori da prodaje hamburgere,a jednom je upao na vencanje(gilda iz horde,a on zenski belf) i tamo govorio ROFLMAO,WTF,OMG,LOL a oni svi pokazuju da cuti,a on nece,Hehe

ja ne znam, na mom serveru horda je za pvp skroz promasila zivot, znaci u AV-u redovno gube zato sto se stalno krljaju u sredini. ili SVI brane dreka. mislim uzas. ali zato alijansa na mom serveru je sranje za pve, najjaca gilda u ally je ubila illidana tek pre 3 nedelje, a vec 3 lika iz horde imaju oba legendarija iz illidana, sramota. usli pre neki dan u SW i sve nas poklali ko pilice :)

brate ti likovi koji se vencavaju u igri...................to ili su ******,ili nisu normalni,ili nemaju stvaran zivot..tj..jadni su jer su u stvarnom zivotu niko i svi ih maltretiraju..pa sad u igri pokusavaju da postanu nesto..................jadno,jadno,jadno,jadno,jadno,jadno,jadno,jadno....jadnooooooooooooooooo

brate ti likovi koji se vencavaju u igri...................to ili su ******,ili nisu normalni,ili nemaju stvaran zivot..tj..jadni su jer su u stvarnom zivotu niko i svi ih maltretiraju..pa sad u igri pokusavaju da postanu nesto..................jadno,jadno,jadno,jadno,jadno,jadno,jadno,jadno....jadnooooooooooooooooo

Brate, to je zajebancija, kapirash :D To nije za ozbiljno, to je na kraju krajeva igra, mozesh da se zajebavash koliko hocesh :)

a onda dodje baja koji je uspeo u zivotu da im kaze da je jadno :lol::lol:... sto rekose brate to je zezanje...a uostalom ako vec sve radis u wowu sto i da se ne zenis i sahranjujes :razz::razz:

Back