gost 77889
Aktivan član
- Poruka
- 1.106
Ali Warrior mu napravi prekid programa kad ga u'vati u svoju mašinu...
Ako ga uvati...
Najčešće ga ni ne uhvati

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali Warrior mu napravi prekid programa kad ga u'vati u svoju mašinu...
Tako jeNe znam za vas ali hunter FTW!!!
BTW svaka klasa je dobra ako znash da igrash.
evo moj glavni karakter je protection warrior koji sada ima 16500 armora sa full t4 i shield od Gruula,dok druid sa full t4 ima oko 20000 u bear formi naravno.Ne lazi warrior ima najvise armora....Plus on nosi armore koji mu daju mnogo vise armora nego glupi lether...Ako znas da igras sa warriorom sve mozes da pobedis....Pogotovo ako koristis (moj omiljeni za pvp)berseker stance.......Pa ti vidi...
vishe ima od 20k bar 25k sa t4 ja imam 30k i 42% dodge unbuf i 16k hp a ni neam talenat za increase armor kada bi to uzeo dostigo bi max dmg reductionevo moj glavni karakter je protection warrior koji sada ima 16500 armora sa full t4 i shield od Gruula,dok druid sa full t4 ima oko 20000 u bear formi naravno.
ma ja sam to onako odprilike,znam da druid kad ide u bear formu armour mu se uveca za 300%.Ono shto ne valja druidu kao MT je shto on ne moze da se odbrani od crushing blow zato shto nema shield.INache odlichno su da brzo uhvate neki mob koji se otrgao kontrolivishe ima od 20k bar 25k sa t4 ja imam 30k i 42% dodge unbuf i 16k hp a ni neam talenat za increase armor kada bi to uzeo dostigo bi max dmg reduction
za boseve koji rade samo physical dmg druidi su bolji bez obzira na crushing a kao OT su najbolji inache ja prekidam sa pve video sam ilidana nisam ga ubio uci cu 1 raid kad ovi pochnu da ga farm i to je to smara pve, samo cu pvp po malo i to je toma ja sam to onako odprilike,znam da druid kad ide u bear formu armour mu se uveca za 300%.Ono shto ne valja druidu kao MT je shto on ne moze da se odbrani od crushing blow zato shto nema shield.INache odlichno su da brzo uhvate neki mob koji se otrgao kontroli
Ako znas da igras sa warriorom sve mozes da pobedis....