World of Warcraft

Lol, zaskoci me danas u Duskwoodu warrior 70 [ja sam spriest] i pocne on da radi ovo ono, ja samo dotovi, shadowfiend, devouring plague, i onda mind flayujem do mile volje jer me je lepo kritovao covek za po 400 dmg, sto mi je dalo focused casting, pa sam ga odvalio i zavrsio sa 88% helta i 100% mane bitku :D
Ondak je naisao pala, kog bih unistio takodjer, samo da nije imao lay on hands... ffs. U svakom slucaju, woot.

Warr nema brda armora druid ima najvise armora, warr imaju bolji defense i block, parry etc.. Ja (druid ) imam bolji dodge od njih...Paladine prot nepoznajem bas najbolje...Warr i pala bolje podnose criticale , zato i jesu predvidjeni kao MT ali su prot varijante mnogo rsmo za igranje ako je neki grind ili lvlovanje u pitanju... Druide izvlaci brda armora, mada mi se desavalo da warriori vriste na mene i kukaju kako blizz treba da mi reducuje armor, jedva sam se nabedjivala sa njima da smo izbalansirani zbog nekih stvari koje oni imaju...
Shadowpriest stvarno kida, imam alta 37 lvl doduse onaj sto je kupio moj ishakovani acc ga je izbrisao,
na nju sam potrooosila mnogo g da bude twink i stvarno ownujem PvP do 4 lvl iznad mene...

Ne lazi warrior ima najvise armora....Plus on nosi armore koji mu daju mnogo vise armora nego glupi lether...Ako znas da igras sa warriorom sve mozes da pobedis....Pogotovo ako koristis (moj omiljeni za pvp)berseker stance.......Pa ti vidi...

Hmmmmm Ovako ja sam Off tankdruid full epic PVE gear nas main tank Warrior full epic PVE gear i imam kao 5 hiljada vise armora od njega kad nisam nabudzena baffovima....
A kao drugo ja pricam o PVE okruzenju a ne PvP.... PvP gear me uopste ne interesuje niti moju guildu mi idemo u raidove a za to PvP gear mozes samo da ostavis u banci....
Ne lazi!!!??? Kakvo je to izrazavanje? Leather /rofl..... Kada druid udje u bear formu dobija ogomne bonuse na staminu i armor to je u talentima....

Ne lazi warrior ima najvise armora....Plus on nosi armore koji mu daju mnogo vise armora nego glupi lether...Ako znas da igras sa warriorom sve mozes da pobedis....Pogotovo ako koristis (moj omiljeni za pvp)berseker stance.......Pa ti vidi...
evo moj glavni karakter je protection warrior koji sada ima 16500 armora sa full t4 i shield od Gruula,dok druid sa full t4 ima oko 20000 u bear formi naravno.

vishe ima od 20k bar 25k sa t4 ja imam 30k i 42% dodge unbuf i 16k hp a ni neam talenat za increase armor kada bi to uzeo dostigo bi max dmg reduction
ma ja sam to onako odprilike,znam da druid kad ide u bear formu armour mu se uveca za 300%.Ono shto ne valja druidu kao MT je shto on ne moze da se odbrani od crushing blow zato shto nema shield.INache odlichno su da brzo uhvate neki mob koji se otrgao kontroli

ma ja sam to onako odprilike,znam da druid kad ide u bear formu armour mu se uveca za 300%.Ono shto ne valja druidu kao MT je shto on ne moze da se odbrani od crushing blow zato shto nema shield.INache odlichno su da brzo uhvate neki mob koji se otrgao kontroli
za boseve koji rade samo physical dmg druidi su bolji bez obzira na crushing a kao OT su najbolji inache ja prekidam sa pve video sam ilidana nisam ga ubio uci cu 1 raid kad ovi pochnu da ga farm i to je to smara pve, samo cu pvp po malo i to je to

ko je koga pokidao u world pvp-u je isprazna prica.... pvp nije bas najbolje izbalansiran (sto ne cudi, nikad ni ne moze biti), a blizzard ni zvanicno nema nameru da balansira 1vs1 pvp. zato arena 5v5 daje najvise poena, pa onda 3v3 i najmanje daje 2v2. Upravo zbog balansa, koji se jedino postize vecim brojem ucesnika.

Ako znas da igras sa warriorom sve mozes da pobedis....

warrior pobedi maga svog levela (koji je makar upoznat sa pvp-om) samo ako je ovaj AFK. xD

edit: sad sam video da warrior ima 30% veci crit u berserkeru, hahahahaha to sve govori...

Back