World of Warcraft

Da li je iko imao problem sa grafikom, posljie instalacije novog pacha, npr. da mu sve pobjeli ko snjeg?
i da orc warrior 44 lvl!

Da imao sam ja... pa sam morao da skidam novije drivere za graficku i sve ok.

nego el igra jos onaj lik
morgyMS da mu kazem da ode na Armory i potrazi Hajduk na Agamagganu =) sad sam se prebacio na taj server... znaci ljudi PvE mi je sada ***** naspram PvPa... Pogledajte kakvu sam opremu nabacio na hunteru (puska je malo sranje, ona tenkovska od engin ali imam 2900 poena bice uskoro Merciless Xbow) inace ostalo imam 2 dela merci i sve ostale most PvP iteme. Imam 140 resi (malo ali pretty ok for Hunta) i 12800hp bez buffa =) ofc BM u talentima i malo Surv. Inace ako hocete PvP na hunteru 70 lvl onda kopiratje moje talente IMBA su =)
pozz svima posebno Baklavi i psy =)

Hmm taj lik retko igra zbog faksa.Igrao sam par puta odkad je stigao novi patch i mogu da kazem da je hunter jaci nego ikad.2 hunta na areni ebu sve po redu(healaj se ako mozes).
A evo sad cu da potrazim tvog chara.
Hunter DOMINATION!!!!!!!

ne...pogrešio si....
"Ne postoji idealna kombinacija talenata,jer sve zavisi od lvl-a"
Ako je protivnik 1 lvl ispod tebe,odma' možeš da ga prozoveš n00b-om
može da te pobedi jedino ako se potrudiš....da izgubiš : P

O cemu prichash ti?
Kao prvo kad se kaze idealna kombinacija talenata misli se na 70lvl, pa se vidi da si ti skrenuo s mozgom
Drugo, kad je protivnik 1 lvl ispod tebe NIKAKO ne mozesh da ga prozovesh noobom,
Dosta toga na duelu zavisi od geara i klase, a manji deo od skilla
primer: Paladin - warlock (evo da ti ispunim kriterijum, paladin je 51, lock 50, chisto da ne bude 69-70)
Paladin ce ga popushiti bez obzira da li je lock outgeared ili ne, digne felhuntera zavrshio je 90% posla...ide curse, dot, dot, dot, fear, shadowbolt, dot, dot, fear...Sve vreme felhunter mu skida buffove i silencuje ga tj. **** ga u zdrav mozak...
Pa pa mister loladin :lol:
Tako da :ne lupetaj

O cemu prichash ti?
Kao prvo kad se kaze idealna kombinacija talenata misli se na 70lvl, pa se vidi da si ti skrenuo s mozgomDrugo, kad je protivnik 1 lvl ispod tebe NIKAKO ne mozesh da ga prozovesh noobom,
Dosta toga na duelu zavisi od geara i klase, a manji deo od skilla
primer: Paladin - warlock (evo da ti ispunim kriterijum, paladin je 51, lock 50, chisto da ne bude 69-70)
Paladin ce ga popushiti bez obzira da li je lock outgeared ili ne, digne felhuntera zavrshio je 90% posla...ide curse, dot, dot, dot, fear, shadowbolt, dot, dot, fear...Sve vreme felhunter mu skida buffove i silencuje ga tj. **** ga u zdrav mozak...
Pa pa mister loladin :lol:
Tako da :ne lupetaj

:rolleyes:
A šta kažete za kombinaciju i Paladin vs Paladin?
Možda sam to hteo da kažem?
Ma jock...vi samo da bacite paljbu i širite "hejt"...
I ovo što skoro sve zavisi od klase (i lvl-a) govori koliko je WoW neizbalansirana igra...

:rolleyes:
A šta kažete za kombinaciju i Paladin vs Paladin?
Možda sam to hteo da kažem?
Ma jock...vi samo da bacite paljbu i širite "hejt"...
I ovo što skoro sve zavisi od klase (i lvl-a) govori koliko je WoW neizbalansirana igra...

Pa kazi....
Paladin vs paladin zavisi od speca oba paladina
ako su oba retri, pobedjuje skill i gear
ako su oba prot, pobedjuje bolji gear (jednom sam kao tankadin bio na duelu 15 min protiv drugog tankadina)
ako su oba holy, sedi, uzmi neshto da grickash i gledaj duel par dana :grin:

jednom sam svedochio duelu izmedju holy priesta i destruction locka.Sa priestom igra moja prijateljica i to nema pojma o PvP-u(PvP noob) a lockom igrao prijatelj sa PvP gear-om i pogodite izgubio je.Zayebavali smo ga 2 mjeseca. :)
Pojma nemam kako se to desilo...

fury za questovanje, mada i arms moze biti dobar za questovanje sad sa dobrim 2H josh je izbafovan tree u zadnjem patchu. Fury sa 1H i offhandom **** kevu na pve.
prot za tanking (ali bez obzira da li hoces da budes tank ili ne, uvek stavi 3points u prot, za stance changing)

sinoc moj guild ubio zadnjeg bosa u Zul'Amanu i dropa super 2 hand sword kojeg sam ja dobio.Evo screenshot. :D
jinrohksk9.jpg

Back