MasinacCcC
Primećen član
- Poruka
- 946
Hahaha,prestani da psujes i prestace i invazija zvezdica :-DU sta je ovo....****...Stavlja mi zvezdice umesto reci....**** **** **** ****....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha,prestani da psujes i prestace i invazija zvezdica :-DU sta je ovo....****...Stavlja mi zvezdice umesto reci....**** **** **** ****....

Koji bilde....horda je noobovskija
Ajde cuti i pokrij se tim gay elf usima.Horda ima svoju istoriju i zato ce da ima svoju buducnost.
Bilde? Prebih reko da si taj BILDE , jer se tako przis na alijansu... mrs u goldshire..... XD
A zasto da ne bude?Aj ne lupetaj!KAKO ALIJANSA DA BUDE BOLJA OD HORDE,SMESNO!!!
Zar i taj car igra WoW?To je kralj iz grupe Cannibal Corpse,death metal...

Ocigledno da igra i koliko sam svatio ima 4 acc-a.Zar i taj car igra WoW?
Mozda zato sto je igra grindara xD
e ljudi upomoc, evo i mene nazad na ovoj temi posle 4 meseca
znaci imam problem, instaliram WoW i naravno treba da ga patchujem. Uzmem patch od ranije(456mb , 1.12.0) koji sam uvek koristio ( prilikom prve instalacije, a i prilikom druge u junu) i kad god stigne do 60% komp se resetuje
Tako mi se desavalo i u junu na onom patchu od 700mb koji je isto pri kraju restartovao komp
mala pomoc bi mi bila potrebna
Ocigledno da igra i koliko sam svatio ima 4 acc-a.
Zato sto moze.On je pevac,sta je njemu dati malo para za WoW.Covece sto bi kupovao pre-paid za 4 acc-a?
Covece sto bi kupovao pre-paid za 4 acc-a?
On za jedan koncert zaradi toliko da nam svima sa krste koji igramo uplati po godinu dana igranja...
I još da mu ostane pozamašna suma novca...

a moze neko da mi pomogne sa ovim problemom?
btw , horde ftw
Alo matori bez vredjanja....Nisam teo da povredim nikog kad sam psovao hordu![]()
Drago mi je,ja sam Alijansaja sam horda