Kentora
Aktivan član
- Poruka
- 1.319
zapravo oni mogu da te banuju ako igras kod na primer prijatelja,a neke igraonice imaju programe da ti zapamte acc i password
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa naravno da mogu al ne rade to bas tako cesto.Ti programi se zovu keylogeri i mogu da rade sta oce ali najcesce pamte otkucana slova na tastaturi,posecene stranice,itd. al mogu i da zapamte i tacnu sliku (ko print screen).To ovi ludi amerikanci koriste da kontrolisu decu.zapravo oni mogu da te banuju ako igras kod na primer prijatelja,a neke igraonice imaju programe da ti zapamte acc i password
Igrica :-D:-D:-Dsta je wow?
Igrica :-D:-D:-D
Tacnije MMORPG

Pa ako cemo do detalja:Massive Multiplayer Role Playing Game![]()
BrawooooPa auth key ces dobiti ako kupis org wow i onda ces moci napraviti tvoj acc.
Mozes igrati i u igraonici (briga njih odakle ces ti igrati)
Ako u igraonici imaju wow ti mozes igrati na njihovom acc tako sto ce ti oni ukucati sifru i user a ti samo da igras,a mozes igrati i u igraonici al na svom acc ako ga imas.
Kolko sam skontao ti nemas svoj acc,u tom slucaju odes u igraonicu,uplatis sat-dva (kolko oces da igras) i oni ti ukucaju user i pass od njihovog acc-a i ti lepo onda napravis lika i igras dok ti ne istekne vreme.
Valjda je sad jasno?
Brawoooo
Pa sad mi je jasno...a i razmišljao sam o tome...nego prvi je došao jedan stariji lik i rezervisao acc!
Sisa!
I sad ja treba da igram odatle i popijem batine
Sve u svemu,svatijo sam
E super,bar nisam djabe kucao :-D
I jel se igra?
15.10.2007.Definitivno sam prestao igrati WoW...
Samo rekoh sebi Zašto igrici moram da robujem?
I obrišem igricu,veliki dio slobodnog vremena sam provodio igrajući i zezajući se sa drugarima koji to igraju,bila je to glavna tema razgovora...
Dosta je više...
Tačno 7 dana je danas od kako sam prestao...
I ne namjeravam opet da počnem igrati...
Rasipnje para,a nemam ih za bacanje...
They always come backE sad,samo treba lik još da mi kupi game card u americi i javi kod...
biće uskoro![]()
Mala greska u kucanju :-DHehe ja kažem džabe :razz:
E sad,samo treba lik još da mi kupi game card u americi i javi kod...
biće uskoro![]()
16.09.2007.
15.10.2007.
They always come back![]()