World of Warcraft

zapravo oni mogu da te banuju ako igras kod na primer prijatelja,a neke igraonice imaju programe da ti zapamte acc i password
Pa naravno da mogu al ne rade to bas tako cesto.Ti programi se zovu keylogeri i mogu da rade sta oce ali najcesce pamte otkucana slova na tastaturi,posecene stranice,itd. al mogu i da zapamte i tacnu sliku (ko print screen).To ovi ludi amerikanci koriste da kontrolisu decu.

Massive Multiplayer Role Playing Game :)
Pa ako cemo do detalja:
MMORPG је скраћеница за Massive Multiplayer Online Role Playing Game (масивна вишекорисничка мрежна игра играња улога). Поента таквих игара је уживљавање у улoгу лика којег сами стварате и којим напредујете кроз виртуелни, имагинарни свет. Најпопуларније игре из овог жанра су World of Warcraft, Lineage и Guild Wars.

Први српски MMORPG, WarScroll написан је у PHP-у и користи MySQL базу података. Игра се у потпуности из веб прегледача и бесплатан је. Осим играча из Србије, у овој игри учествују и играчи из целог света.

Iskopirano sa wikipedije

Pa auth key ces dobiti ako kupis org wow i onda ces moci napraviti tvoj acc.
Mozes igrati i u igraonici (briga njih odakle ces ti igrati)
Ako u igraonici imaju wow ti mozes igrati na njihovom acc tako sto ce ti oni ukucati sifru i user a ti samo da igras,a mozes igrati i u igraonici al na svom acc ako ga imas.
Kolko sam skontao ti nemas svoj acc,u tom slucaju odes u igraonicu,uplatis sat-dva (kolko oces da igras) i oni ti ukucaju user i pass od njihovog acc-a i ti lepo onda napravis lika i igras dok ti ne istekne vreme.
Valjda je sad jasno?
Brawoooo
Pa sad mi je jasno...a i razmišljao sam o tome...nego prvi je došao jedan stariji lik i rezervisao acc!
Sisa!
I sad ja treba da igram odatle i popijem batine :roll:
Sve u svemu,svatijo sam

16.09.2007.
Definitivno sam prestao igrati WoW...
Samo rekoh sebi Zašto igrici moram da robujem?
I obrišem igricu,veliki dio slobodnog vremena sam provodio igrajući i zezajući se sa drugarima koji to igraju,bila je to glavna tema razgovora...
Dosta je više...
Tačno 7 dana je danas od kako sam prestao...
I ne namjeravam opet da počnem igrati...
Rasipnje para,a nemam ih za bacanje...
15.10.2007.
E sad,samo treba lik još da mi kupi game card u americi i javi kod...
biće uskoro :D
They always come back :twisted:

Dobiješ 2 knjige,kao guide...one same posebno koštaju po 25 dolara kad se kupuju...
Ima korisnih stvari,profesije npr,da ne ides na thottbot da vidiš sa koliko skilla šta praviš...opisani BGi i svi trikovi u njima,razna pravila igranja,pvp sistem,honor sistem i sve to kako radi...
ma sve u svemu dobro je :D
i meni je i wow i bc došao na dvd-ju posebno...

Back