World of Warcraft

e ljudi upomoc, evo i mene nazad na ovoj temi posle 4 meseca
znaci imam problem, instaliram WoW i naravno treba da ga patchujem. Uzmem patch od ranije(456mb , 1.12.0) koji sam uvek koristio ( prilikom prve instalacije, a i prilikom druge u junu) i kad god stigne do 60% komp se resetuje
Tako mi se desavalo i u junu na onom patchu od 700mb koji je isto pri kraju restartovao komp
mala pomoc bi mi bila potrebna

WoW kao WoW , je po meni jedan od igara koje se veoma,veoma tesko zaboravljaju!Ja sam samo na pola sata jednom seo,i toliko je trebalo da naredna mesec dana budem opsednut!Ali...na zalost,uslovi nisu dozvolili da nastavim...
Po meni je[igrao sam sa:] najbolja rasa Night Elf ,a klasa Druid...
Jak heal,shift...Sta reci?:D
Ae pozz vas sve//\\

e ljudi upomoc, evo i mene nazad na ovoj temi posle 4 meseca
znaci imam problem, instaliram WoW i naravno treba da ga patchujem. Uzmem patch od ranije(456mb , 1.12.0) koji sam uvek koristio ( prilikom prve instalacije, a i prilikom druge u junu) i kad god stigne do 60% komp se resetuje
Tako mi se desavalo i u junu na onom patchu od 700mb koji je isto pri kraju restartovao komp
mala pomoc bi mi bila potrebna

a moze neko da mi pomogne sa ovim problemom?
btw , horde ftw

Ljudi,samo zamislite koliko para uzimaju ovi kraljevi iz blizzarda?!?!?!
Oni su loodo inteligentni,i pametni kad su dosli na tu ideju!
Prvo,bacis 2 hiljadarke na wow,onda,placas im svaki mesec pretplatu...???
I sta sad,taj gazda tamo,sedne u koznu fotelju,i ceka da mu svakog "minuta" donose dzakove para...
Eeeeeeee...Puu sto se ja nisam setio:D:D

Taj gazda ima hiljade zaposlenih ljudi,milione svakodnevno troši na održavanje servera,promocije,plaća sve radnike,plaća sve poreze i ostalo...
I milione je uloženo dok se ta igra napravila...tako da nije sve to baš kao što izgleda,zarađuju ali i troše...
Stalno razvijaju nešto novo etc...

Pazi WOW igra oko 9000000 (devet miliona) ljudi i sad svaki od njih uplacuje pare i gledaj sta oni zarade svaki mesec.Racunacu da je mesecna preplata 10 dolara,a skuplja je.
9000000*10 evra=90000000 (devedeset miliona dolara)
90000000*12 meseci=1080000000(milijardu osamdeset miliona dolara)
a ni orali li kopali.
Samo u toku godine se Wow-u prikljuci bar 50000-60000 ljudi pa racunajte.

Back