Kentora
Aktivan član
- Poruka
- 1.319
da trebaju samo dvojica da bi pobedili Vashj
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
3 gilda 2 su se raspala not my faultMaster_Chief:jes ti to neshto,promenio si ko zna koliko guildova,a i Vashj nije neki bos vishe...![]()
A da na mom serveru jeste neshto poshto je pve losh progres al necu da se vratim na sylvanas jer mi ovde cool, mi smo drugi na serveru koji su ubili vashj i sada ostaje kael a posle njega padaju prva 2 bosa u MH i 3 u BT mada cemo se sigurno zadrzhati jedno vreme na kaelMaster_Chief:jes ti to neshto,promenio si ko zna koliko guildova,a i Vashj nije neki bos vishe...![]()
Kupio sam juce, ahhhhh, i igrao do kasno u noc. Here we go again. Hvala covece.Kentora:u Super Veru na novom Beogradu mozes da najdes prodavnicu grafickih,PS3,igrica i WOW kartica sem ako ih nisu sve rasprodali
Kentora:ej ljudi na internetu moze da se nadje da ce biti 6 novih rasa u Wrath of the Lich Kingu i da ce 2 nove klase biti.Death Knight i Demonhunter ROCK ON!
Oh cuti zmijo. ;Dgujazzord:Warlock nije imba n00b l2p plz![]()
Shta da chekash FFS tek izasho TBC vec izbacuju novi EP pa nisu normalni FFS boli me ***** shto izlazi warhammer pa se plashe konkurencije a sjebali su se samo ce izgubiti vishe igracha nece ih dobiti sa expanzijom ono ja raidujem i sve i ne vidim poentu vishe kada stalno drkaju ***** to je shansa za nubove koji su bash srecni pa ce izgleda stalno dobijati nove shanse da pochnu da raiduju i da se opremeKentora:skloni tog smajlija nervira me,a sad moramo da cekamo i cekamo i cekamo