World of Warcraft

A bio sam samo u par ozbiljnih gildova koje sam bash ono voleo Nexus josh na 60 na sylvanas, i echoes na laughing skull koji se ono raspao mislim josh uvek postoje ali su svi dobri igrachi migrirali (officiri i GM) pa sam onda bio iz zajebancije sa srbima u gildu radili kz etc i sada sam ovde u leviathan i super mi je vec sam mesec dana ovde i super je

Master_Chief:
jes ti to neshto,promenio si ko zna koliko guildova,a i Vashj nije neki bos vishe...:roll:
A da na mom serveru jeste neshto poshto je pve losh progres al necu da se vratim na sylvanas jer mi ovde cool, mi smo drugi na serveru koji su ubili vashj i sada ostaje kael a posle njega padaju prva 2 bosa u MH i 3 u BT mada cemo se sigurno zadrzhati jedno vreme na kael

Dobro prica gujazzord, mislim, pogledajte kako su sad warloci imba ;P
Ovako ubacuju jednu klasu, pa ce to da napravi haos i pometnju, pa novi talenti i magije, ko zna sta ce oni uraditi.. kad bi bile 2 klase, .. hmhmhmhhm :S
btw, WoWWiki kaze - There is currently no announced date for its worldwide release, however, GameStop has a pre-release ship date of November 3, 2008.
Dalje kaze za rase - Note that no new playable races are planned.
A za klase - It is planned that the Death Knight will be the first of several "unlockable" hero classes, the only one available at launch, though no definite plans have been revealed.
Znaci, mozda bude posle, ali ne odmah. Uostalom, ima mi da se nacekamo..

Kentora:
skloni tog smajlija nervira me,a sad moramo da cekamo i cekamo i cekamo
Shta da chekash FFS tek izasho TBC vec izbacuju novi EP pa nisu normalni FFS boli me ***** shto izlazi warhammer pa se plashe konkurencije a sjebali su se samo ce izgubiti vishe igracha nece ih dobiti sa expanzijom ono ja raidujem i sve i ne vidim poentu vishe kada stalno drkaju ***** to je shansa za nubove koji su bash srecni pa ce izgleda stalno dobijati nove shanse da pochnu da raiduju i da se opreme

Procitajte dobro, ZATO STO STVARNO RADI, koga zanimaju konzole, mp3 playeri, mobilni telefoni... sve je za dzabe samo treba da se registrujete i dobijate jedan proizvod koji izaberete. Stvarno radi... Za desetak dana stize na vasu adresu.
Samo treba da se registrujete, za Srbiju idite na sajt www.xpango.com?ref=90692770
1. Registrujte se.
2. Popunite detalje.
3. Na pitanje how did you hear morate staviti friend or referral
4. Na pitanje referral ID ne smete nista menjati, zato sto ovaj kod dobija
5. Na kraju register done.
I samo cekate na vas besplatan poklon a ako se potrudite jos malo dobijate jos poklona.
Ja ne volim da se trudim pa sam zadovoljan i sa iPodom.

Back