Twisted Transistor
Ističe se
- Poruka
- 2.572
Ako cemo vec tako Illidan ima dva L.Baklava_NS_88:nije nijal nego hyjal nije ilidian nego ilidan i siguran sam da vecina zna ko su shta su i sa kog su realma

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako cemo vec tako Illidan ima dva L.Baklava_NS_88:nije nijal nego hyjal nije ilidian nego ilidan i siguran sam da vecina zna ko su shta su i sa kog su realma
Jbg. ja ne zivim u wow-u da bih pohvatala sve vashe termine.Limunovo_Drvo:meni je najgluplja stvar pve...oblacis se samo za battlegroung...usrano bas...
a vjencanja...bruka,glupost...kad u igrici moras,a ne mozes u pravom zivotu,pa ubiti se odma...igrati sa warriorom a ne znati sta je mortal strike...odmah obrisati igricu...![]()
da promaklo mi znam da imaTwisted Transistor:Ako cemo vec tako Illidan ima dva L.![]()
sry bio sam nervozanrokks:ok ja sam to informativno rekao a sto odmah njaske jbt?
Master_Chief:zavisi kakvo oruzije imash,ako imash veliki 2hand weapon onda idesh i specijalizujesh se u Arms warriora,to jest warrior koji ima Mortal Strike(u arms tree),za mortal strike ti je najbolje sporo oruzije,oko 3,7 ili 3,8,onda odvaljuje kad udarish bilo koga,ali ako hotjesh jako da udarish onda ti treba dosta Attack Power-a,normalno je nekih 1300 unbuffed.
Daj mi ime tvog warriora pa da ga mogu pogledati na armory.
ok,nisam ochekivao da si tako nizak level(32) u svakom slucjaju ne valjaju ti talenti,ti kolko vidim koristish dual wield a skoro svi ti talenti u Arms,ako hotjesh da budesh efektivna sa dual wield onda evo ti moja preporuka kako da stavish talente:'Zefirra:Ahruena , nightelf...na silvanasu al to znash...hvala![]()
nistaBaklava_NS_88:sry bio sam nervozan![]()
Master_Chief:ok,nisam ochekivao da si tako nizak level(32) u svakom slucjaju ne valjaju ti talenti,ti kolko vidim koristish dual wield a skoro svi ti talenti u Arms,ako hotjesh da budesh efektivna sa dual wield onda evo ti moja preporuka kako da stavish talente:'
http://www.wow-europe.com/en/info/basics/talents/warrior/talents.html?000000000000000000000000505000550201000000000000000000000000000000
nema problemaZefirra:Hvala ti...bili su meni bolje rasporedjeni talenti nego je doshao Aagaa (decko) igrao mog lika i dunulo mu da plati gold unlearn talente i tako ih usere....
Nizak sam lvl zato sto igramo u igraonici WOW , pa em sto nemamo vremena od faksa da ga igramo ozbiljno , kao vi, em sto nemamo para
jer je 70din sat....i tako.
Hvala josh jednom.![]()
probaj sad ovaj link,istina sa onim neshto nije bilo u redu.Zefirra:Hvala ti...bili su meni bolje rasporedjeni talenti nego je doshao Aagaa (decko) igrao mog lika i dunulo mu da plati gold unlearn talente i tako ih usere....
Nizak sam lvl zato sto igramo u igraonici WOW , pa em sto nemamo vremena od faksa da ga igramo ozbiljno , kao vi, em sto nemamo para
jer je 70din sat....i tako.
Hvala josh jednom.![]()
saznao sam kad reche koji je level,treba da budesh najmanje level 44 ako se ne varam da bi mogao da uzmesh MS u Arms tree.psy:ne moze ni da zna shta je mortal strike na 32. lvl-u
Ne igras ti dovoljno. 8)Master_Chief:nema problemasamo uzivaj
i bolje shto nemash vremena,nego kao mi zaludjenici koji igramo po 7-8 sati na dan,bolesno,mada ja cu ovako do kraja godine a onda cu da smanjim,jer cu tada u skolu.
Twisted Transistor:Ne igras ti dovoljno. 8)
ma brate,znam ja shta nije normalno,shta je skoro ko normlano i shta je normlano igrati,mislim da sam samo u prvih 6-7 meseci igrao maxium 10 sati dnevno,no sada mi se toliko ogadilo da igram nekih 3-4 sata dnevno maks,i to samo kad je raid dodjem online jer mi je to jedino josh uvek zanimljivo,inache sam rekao guildu da ne zelim da idem u nikakve dungone jer imam sve shto mi treba i da mi je muka bilo shta da radim.Twisted Transistor:Ne igras ti dovoljno. 8)
hehe samo napredpsy:ja btw ipak uzeo account i krenuo sa human warriorom polako![]()
ma glupo je ici iz krajnosti u krajnost,danas igrash 15 sati a sutra odjednom netjesh uopshte,najbolje je natji neku zlatnu sredinu...Sergijus:ja sam do pre 2 nedelje igrao NAJMANJE 12h dnevno... a sad sam krenuo u teretanu i na bich-volley pa nem vremena... odem od kuce oko 11 ujutru i dodjem oko 9 uvecei bolje mi je bez wowa samo da vam kazem... nema nerviranja i tako tih sranja
![]()
.............ne mozhe da stisne N i da gleda u talente?psy:ne moze ni da zna shta je mortal strike na 32. lvl-u
Kada chovece svaki minut mi koshta dinar....josh cu da se blesavim sa izuchavanjem wow-aBaklava_NS_88:.............ne mozhe da stisne N i da gleda u talente?