World of Warcraft

Master_Chief:
nikad ne bih prodao ovog mog karaktera pa da mi nude i 500 evra,kolko sam ja tu truda ulozio nema tih para za koje bih ga dao,a i nikad ne znam i kad bih prestao da igram WOW da li tju se ikad vratiti d aopet igram.
pa bolje da prodash lika dok je josh na ceni kad tad cesh ili prestati da igrash ili ce se zavrshiti "wow era"

Ima i kod mene u Jagodini kartica koliko hocete...
Nego, skyhook, ja nisam igrao skoro godinu dana pa mi je sve ostalo zivo i zdravo, moze da ti nestane samo ako ti neko hakuje account pa ti namerno izbrise..
Isto tako i kad izbrises igru ne brise ti se karakter, mozes cak i sa drugog kompa da igras sa svojim karakterom, mozda znas ovo vec, ali ima i onih koji ne znaju..

pa al nece ni blizz svaki put da ti vrati karaktera... npr kazu samo ko mom drugu nemamo dokaze da je neko u tom i tom vremenu bio na tvom nalogu i zao nam je ti si ga sam izbrisao... pa sad kad si nas lagao al zo-long...
inace 2 nedelje se nisam ni ulogovao ovi likovi iz gilda me zvali na mobilni da vide sta je samnom :D idioti :D

...mene i Agu sto puta zvali u gildu...
...em sto su nama te gilde bzvz. em sto mi igramo samo 4-5 sati nedeljno , a kad su obaveze na faksu onda nekad i propustimo celu nedelju....

...al sledeci put se vencavamo u Darnassusu...:P pozvani ste ako imate likove na silvanas-u :)
...iskeshiracemo se za neko jelo i pitje (mozda po neki potion za sve :lol: )

Sergijus:
pa al nece ni blizz svaki put da ti vrati karaktera... npr kazu samo ko mom drugu nemamo dokaze da je neko u tom i tom vremenu bio na tvom nalogu i zao nam je ti si ga sam izbrisao... pa sad kad si nas lagao al zo-long...
inace 2 nedelje se nisam ni ulogovao ovi likovi iz gilda me zvali na mobilni da vide sta je samnom :D idioti :D
Daj bre shta lupash meni su vratili lika koga sam bio izrisao pa ga nisam igrao 4 meseca vec sam igrao rouga i vratili mi druida nisu me nishta ni pitali, sada ako ga je vishe puta brisao e onda mozhda i nece da vrate al ovako..A meni su iteme vracali 3 puta i nikada nisam imao problema sa tim

Zefirra:
...mene i Agu sto puta zvali u gildu...
...em sto su nama te gilde bzvz. em sto mi igramo samo 4-5 sati nedeljno , a kad su obaveze na faksu onda nekad i propustimo celu nedelju....

...al sledeci put se vencavamo u Darnassusu...:P pozvani ste ako imate likove na silvanas-u :)
...iskeshiracemo se za neko jelo i pitje (mozda po neki potion za sve :lol: )
Eh da imam josh uvek lika na sylvani dosho bi i gankovo bi te ceo dan/noc
EDIT mada nije mi frka da pozajmim od ortaka, kada je beshe vechanje?

Sinoc meni lik kaze (a ni ne znam se sa njim,samo sa piratskog servera) "dacu ti svoj acc ali ne diraj mog lika,napravi sebi i igraj kolko hos...ako mi banuju acc otkinucu ti glavu :lol: svakako sada cu raditi pa ti igraj stalno,ja cu placati,imam VISU"

:shock:
lik za Dz hoce da mi da....e sada je meni problem sto ne znam sta da uzmem da igram :lol: rasa/klasa
prijedlog neki?

Na Hordi je veca verovatnoca da ces naci zrelije igrace. Ne znaci da na Alliance-u nema. Samo je veca verovatnoca. I opet, sve zavisi od onoga sta hoces da radis. A onda ti od toga koju ces klasu da uzmes moze zavisiti i rasa, jer svaka rasa ima razlicite raciale (logicno -.- :P), tako da je drugacije. Posebno ako si priest, svaka rasa ima svoju kombinaciju priest magija. I kazu da je najbolje biti human/dwarf. Meni je najbolji ipak undead priest. Kombinacija inner focus pa devouring plague pa vampiric embrace je uvek lepa. Nebitno. Ako si igrao, znas klase i rase. Sve zavisi od tebe. Kao i uvek.

Back