World of Warcraft

Sergijus:
Ma sranje je uopste i kupovati i prodavati lokove :S sta ako ti se ponovo zaigra wow a ti prodao lika?
inace likovi su mi nudili po 300€ za 70 hunt (Sergijus - Shadowmoon) i 70 dru (Paldron - Shadowmoon) i twink 19 rogue (Bikethief - Shadowmoon) i nisam teo da prodam...
Inace idite na arm od twinka da vidite sto je mali nabudzen :D BG te sa njim ne moze smoriti :P

nikad vishe ja necu da igram to sranje...

da nije tbc mozda i bi,ovako nema shanse

elena20:
Momci potrebna mi je pomoc. Igrala sam wow ali sam jedno vreme prestala pa sam se sada ponovo odlucila da kupim dopunu.
Imam 2 kompa, jedan od njih je lap top. Da li je moguce da igricu instaliram na oba pa recimo kada mi je jedan komp zauzet da igram na drugom sa jednom pretplatom?

da

elena20:
Konfiguracije koje su u pitanju su

AMD 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2.01Ghz
GeForce 6600 GT na 256mb
1.00 GB DDR2

a na lap topu
Dell
Intel 1.73 Ghz
504 MB rama
Intel 915GM/GMS,910GML Express

Da li je ovo ikako izvodljivo uopste i ako jeste da li ce mi konfiguracija na Dell-u podrzati igru?

hoce,ali ce dosta da ti laguje po gradovima

@mephisto ne brini,ne zurim ja nigde ;)

@Psy

Hvala ti puno na odgovorima :-)
Sto se tice lagovanja ,
sad ja puno pitam ali nadam se da me razumes. Da li po tvom vredi uopste instalirati wow na lap top? Da li su lagovi toliko veliki ili pak nije toliko strasno da ne moze da se igra?
Malo sam dosadna ali sta cu kad mi kompjuteri nisu jaca strana :-))

Sergijus:
Ma sranje je uopste i kupovati i prodavati lokove :S sta ako ti se ponovo zaigra wow a ti prodao lika?
inace likovi su mi nudili po 300€ za 70 hunt (Sergijus - Shadowmoon) i 70 dru (Paldron - Shadowmoon) i twink 19 rogue (Bikethief - Shadowmoon) i nisam teo da prodam...
Inace idite na arm od twinka da vidite sto je mali nabudzen :D BG te sa njim ne moze smoriti :P
Pogledaj mog druida Kemppa (ime promenjeno na transferu ^^) na armory laughing skull, imam dosta bolji gear al ne verujem da ti imash moroes trinekt a ja ne meni nece da padne nikako :((((( Mada ne znam koji mi je gear atm na armory ^_^

Baklava_NS_88:
Pogledaj mog druida Kemppa (ime promenjeno na transferu ^^) na armory laughing skull, imam dosta bolji gear al ne verujem da ti imash moroes trinekt a ja ne meni nece da padne nikako :((((( Mada ne znam koji mi je gear atm na armory ^_^

ma to se Gm zajebao i umasto warru dao meni... a nije teo da zbog toga pise ticket... pa ja tako ni kriv ni duzan dobio trinket :D

elena20:
Momci potrebna mi je pomoc. Igrala sam wow ali sam jedno vreme prestala pa sam se sada ponovo odlucila da kupim dopunu.
Imam 2 kompa, jedan od njih je lap top. Da li je moguce da igricu instaliram na oba pa recimo kada mi je jedan komp zauzet da igram na drugom sa jednom pretplatom?

Konfiguracije koje su u pitanju su

AMD 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 2.01Ghz
GeForce 6600 GT na 256mb
1.00 GB DDR2

a na lap topu
Dell
Intel 1.73 Ghz
504 MB rama
Intel 915GM/GMS,910GML Express

Da li je ovo ikako izvodljivo uopste i ako jeste da li ce mi konfiguracija na Dell-u podrzati igru?
Taj stacionirani komp je ok,ali taj lap top je malo slabusan,neces imati lag-a jer je lag do internet konekcije,nego ces imati mali FPS(Frames Per Second) kao shto Psy reche ima da secka,zato u graphic options namestish sve na low i trebalo bi da bude kolko tolko Ok,samo moze biti problema kad se mnogo desava okolo :)

Baklava_NS_88:
i ja chekam da moroes lucky watch trinket padne ali nije dropao vec 2 meseca,stalno droppa onaj dagger...treba mi zbog dodge-a.

Master_Chief:
i ja chekam da moroes lucky watch trinket padne ali nije dropao vec 2 meseca,stalno droppa onaj dagger...treba mi zbog dodge-a.
Po meni to je druid trinket ^_^ Vi warriori uzmete onaj za 41 badge shto mozhesh farm za 2-3 dana a mi druidi jadni shta cemo..Moroes prio druidima! :D Shalim se to je tank trinket i imba je mada ovaj tank sa kojim sam stalno u raidu ga ima samo da padne i ja uzimam. Mada danas mi isteko acc a ostao da se ubije nightbane samo :S Treba mi za quest a i za onaj imba chest gruul oochistili nishta lep ne pade a magtheridon wipe..Samo da popravim josh par ocena i nazad na wow :D Mada prijemni..../CARE

Baklava_NS_88:
Po meni to je druid trinket ^_^ Vi warriori uzmete onaj za 41 badge shto mozhesh farm za 2-3 dana a mi druidi jadni shta cemo..Moroes prio druidima! :D Shalim se to je tank trinket i imba je mada ovaj tank sa kojim sam stalno u raidu ga ima samo da padne i ja uzimam. Mada danas mi isteko acc a ostao da se ubije nightbane samo :S Treba mi za quest a i za onaj imba chest gruul oochistili nishta lep ne pade a magtheridon wipe..Samo da popravim josh par ocena i nazad na wow :D Mada prijemni..../CARE
najvishe volim druida kao offtanka u Karazhanu!:D inache oni su mi najmanji problem,brinu me rogue-ovi,jer oni ako navale na trinket ku*** cu da je dobijem...no prvo nek dropa pa da vidimo.
Jbt ubismo Gruula ali nikako Arana,mnogo nam problema zadaje,vec smo mesec dana na njemu i nikako da ga ubijemo...muka mi je vishe od njega...

Master_Chief:
najvishe volim druida kao offtanka u Karazhanu!:D inache oni su mi najmanji problem,brinu me rogue-ovi,jer oni ako navale na trinket ku*** cu da je dobijem...no prvo nek dropa pa da vidimo.
Jbt ubismo Gruula ali nikako Arana,mnogo nam problema zadaje,vec smo mesec dana na njemu i nikako da ga ubijemo...muka mi je vishe od njega...
Pa shade je po meni bash lak jedino shto treba je da se ne mrdash iz vatrenih krugovam blizzard nije problem pogotovo ako si mt/ot/meele, a i onaj aoe nije problem bar meni kao druidu samo shapeshift i nisam usporen uvek izadjem na vreme a na shade sam uvek prvi na dps :D Po meni je curator mnogo tezhi od shade princ je isto lak ako ga dobro tenkash opera je isto laka mada eto oz ume da bude zaeban netherbane je isto tezhak i ilhoof nije bash lagan mada ako se ljudi koncentrishu i znaju shta treba da rade nema frke. A ne verujem da ce rougovi ici na taj trinket shta ce im to? Ima mnogo boljih sa dobrim pasivnim statsima (crit/ap) i kada aktiviraju dobijaju ap/haste etc...A ako si u pravom guildu svaki normalni RL ce reci da imash prio u odnosu na rouga poshto u PVE progressu njegov dodge nece znachiti nishta a ti cesh izbeci mnogo udaraca oni trebaju samo da dps

Baklava_NS_88:
Pa shade je po meni bash lak jedino shto treba je da se ne mrdash iz vatrenih krugovam blizzard nije problem pogotovo ako si mt/ot/meele, a i onaj aoe nije problem bar meni kao druidu samo shapeshift i nisam usporen uvek izadjem na vreme a na shade sam uvek prvi na dps :D Po meni je curator mnogo tezhi od shade princ je isto lak ako ga dobro tenkash opera je isto laka mada eto oz ume da bude zaeban netherbane je isto tezhak i ilhoof nije bash lagan mada ako se ljudi koncentrishu i znaju shta treba da rade nema frke. A ne verujem da ce rougovi ici na taj trinket shta ce im to? Ima mnogo boljih sa dobrim pasivnim statsima (crit/ap) i kada aktiviraju dobijaju ap/haste etc...A ako si u pravom guildu svaki normalni RL ce reci da imash prio u odnosu na rouga poshto u PVE progressu njegov dodge nece znachiti nishta a ti cesh izbeci mnogo udaraca oni trebaju samo da dps
ma lichno ni meni Shade nije tezak,uglavnom kad je wipe ja sam "last man standing" pratim kad je flame wreath i gde blizzard treba d apochne da pada,nego je najgore to kad dodjemo do 40% i tu skoro uvek izgubimo kljuchne playere kao shto je healer ili warlocka kojem je posao da banisha elementale,i skoro svaki put kad dodje 40% tada ili je Flame Wreath ili jebeni Blizzard...najbolji pokushaj nam 18%...evo sad cemo na njego za 10ak minuta...
A meni je kurator relativno lak,ja sam MT u guildu jer imam najbolji armor i najvishe HPa (13633 unbuffed) a kad sam buffan imam oko 16-17000.

Master_Chief:
ma lichno ni meni Shade nije tezak,uglavnom kad je wipe ja sam "last man standing" pratim kad je flame wreath i gde blizzard treba d apochne da pada,nego je najgore to kad dodjemo do 40% i tu skoro uvek izgubimo kljuchne playere kao shto je healer ili warlocka kojem je posao da banisha elementale,i skoro svaki put kad dodje 40% tada ili je Flame Wreath ili jebeni Blizzard...najbolji pokushaj nam 18%...evo sad cemo na njego za 10ak minuta...
A meni je kurator relativno lak,ja sam MT u guildu jer imam najbolji armor i najvishe HPa (13633 unbuffed) a kad sam buffan imam oko 16-17000.
Ja buffovan sa flask 21k hp, ma mi sve rokamo iz prve do netherbane :D Ilhoof nam je isto bio problem wipe smo 3 puta od toga 2x na 1% hp tako bzvz. Ne znam dal znash taktiku ali on stalno zhrtvuje nekoga i taj koji je zhrtvovan stoji u lancima i ne mozhe nishta da radi pa njega moraju da heal. Lanci skidaju 1.5k dmg svake sekunde a SVI moraju da dps lance + lanci healuju bosa i mi na 1% nuke bosa dok je chovek zhrtvovan i eto wipe, prince je mnogo lak a netherbane je malo zaebaniji al jbg, kriwo mi shto su ga vecheras ubili a ja nisam bio tu pa nisam zavrshio atunement za SSC
Mada 21k hp sam imao bez nekih soketa i tier4 helma tako da ne znam sada dugo nisam bio tenkovo uglavnom dps (dugo nisam tenkovo sa flaskom)

poshto nikako ne mogu da prodam strancima bez paypala,update-ovacu ovde

dakle,prodajem account sa:

(boulderfist server)

*lvl70 undead rogue /r13(warlord)/aldor exalted/375herb/300eng/270fire resistance/exalted sa wsg/ab/av/tb +par lvl70 epica i skoro sve moguce lvl60 epice(zg,mc,bwl,aq)

*lvl70 tauren hunter full blue pre karazhan gear/375alch,kljucevi za skoro sve heroic instance,attuned za karazhan

*lvl61 undead warrior

(karazhan server)

*lvl70 blood elf paladin full pre kharazhan blues/1300healing/9.5k mana/attuned za karazhan

(haomarush server)

*lvl60 orc warrior/r11(lit.general)/ 300mining/300blacksmithing

*lvl60 undead rogue 300leatherworking/300skinning

sa oba lika na boulderfistu moze da se udje u bilo koji guild,rogue opshte poznat kao najbolji pvp rogue na serveru i prvi r13.pre prestanka igranja hunter je bio u najboljem pve guildu na horde side(kara/gruul na farm statusu) a rogue gm najboljeg pvp guilda)

svi likovi imaju epic mounte+na accountu su i josh nekliko low lvl likova(lvl30 druid,31hunter,25shaman etc etc)

hunter i paladin imaju enchantovane sve iteme najboljim mogucim enchantima,rogue samo par itema

na accountu nema golda,sve sam razdelio "ortacima"

postoji mogucnost oko pojedinacne prodaje likova,inace cena za kompletan account 250e,fixno

evo i nekoliko slika,jbga isteko mi acc pa ne mogu da uradim bolje screenshotove

http://img178.imageshack.us/img178/7530/99302634gi5.jpg
http://img62.imageshack.us/img62/5578/24253183ho1.jpg
http://img404.imageshack.us/img404/7382/90084854sw5.jpg
http://img233.imageshack.us/img233/1820/65293090bm2.jpg
http://img404.imageshack.us/img404/268/79167119zo6.jpg
http://img74.imageshack.us/img74/4350/72602364lh0.jpg
http://img62.imageshack.us/img62/5179/27144643bg3.jpg

Auuu ljudi jel moze neko da pomogne meni jadnom...treba mi neki free server koji je normalan i koji se ne drka i iskljucuje stalno i da je slican blizz-ovm,znaci da je exp normalan i da se ne nabudzim ko zivotinja posle 2 sata igranja,verziija(patch) bi trebala da bude 2.1.0...znaci ako neko slucajno zna takav ili slican server molio bih da mi pomogne

Back