dodgeme
Primećen član
- Poruka
- 664
evo mog novog novog lika

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne morash i wow i burnig crusade, mozhesh samo wow ali onda cesh moci samo do 60 lvl i necesh moci da uzmesh nove iteme iz burning crusade i necesh moci da udjesh u outland. Pretplata se regulishe kreditnom karticom ili game card-om (to ti je isto ko dopuna za mob samo koshta vishe i ne kupuje se na istim mestima ^^). A ne boj se imacesh sa kim da igrash ima nas svuda, a upoznacesh mnoge ljude igrajuci sa njimaskyhook:Twisted - Jel to znaci da moram da uzemem i WoW i Burning Crusade?
Gde da kupim....kako se regulise pretplata za tiih 2 meseca - naravno ovo sve vezano za srbiju
Nemam sa kim da igram,ali bih svejedno probao tokom leta.....
Master - hvala ti
Pa imash to i sada.....Twisted Transistor:I ja sam igrao sam ranije, pa sam upoznao neke likove, usao im u guild, ceo me je server znao, otisli mi dobri ljudi iz guilda, ja se iznervirao i poceo da se smaram, posebno kad su iskljucili LFG(bio je globalni kanal-za sve na serveru; tu sam mogao da caskam koliko sam hteo), i one thing led to another i onda sam se zaustavio, ali vidis, sad imam s kim iz RL-a tako da je sve u redu... zasto ja ovo pricam? :S
Ovaj ti je objasnio kako, a ja samo da dodam da ne mora nova posle 2 meseca, acc se zamrzne i ne mozhesh da igrash dok ne doplatish ponovo, a kad placash sa kreditnom onda mozhesh produzhiti za 1,3 ili 6 meseciskyhook:Ok hvala...a gde mogu da u BG kupim disk....ako imam kreditnu karticu gde mogu da uplatim ,koliko i da li traje zauvek ili je ograniceno...a sto se tice te Game CArd....po kom principu radi? Posle dva meseca mora nova ? Ona pretpostavljam ima neku sifru ili tako nesto?
LFG kanal?Baklava_NS_88:Pa imash to i sada.....
Aha, nisu svi na njemu al dosta mase kuca /join lookingforgroup i koristan je bolji je od starog jer nema spama a mozhe se natji dobra grupaTwisted Transistor:LFG kanal?
Cemu ovo?dacajak:kfbfvdfgd
psy:ok,prodajem account sa:
(boulderfist server)
*lvl70 undead rogue /rank13(WARLORD)/aldor exalted/375herb/300eng/270fire resistance/exalted sa wsg/ab/av/tb +par lvl70 epica i skoro sve moguce lvl60 epice(zg,mc,bwl,aq)
*lvl70 tauren hunter full blue pre karazhan gear/1920AP/20%crit/375alch,kljucevi za skoro sve heroic instance,attuned za karazhan
*lvl61 undead warrior
(karazhan server)
*lvl70 blood elf paladin 1300healing/9.5k mana/attuned za karazhan
(haomarush server)
*lvl60 orc warrior/rank11(lit.general)/ 300mining/300blacksmithing
*lvl60 undead rogue 300leatherworking/300skinning
sa oba lika na boulderfistu moze da se udje u bilo koji guild,rogue opshte poznat kao najbolji pvp rogue na serveru i prvi rank13.pre prestanka igranja hunter je bio u najboljem pve guildu na horde side(kara/gruul na farm statusu) a rogue gm najboljeg pvp guilda)
svi likovi imaju epic mounte+na accountu su i josh nekliko low lvl likova(lvl30 druid,31hunter,25shaman etc etc)
ponude slati na pm/mail psy.bree@gmail.com ili msn hopsixx@hotmail.com
![]()
FFS svi dobri igrachi imaju ime MIloshpsy:update*
trenutna ponuda 200e,prodao bih odma' za 250
ko hoce da proveri armory nickovi su:
high-rogue(boulderfist) /ima u banci aldor exalted sword
highftw-hunter(boulderfist)
high-paladin(karazhan)
phyx-warrior (haomarush)
hLgh-warrior(boulderfist)
mijailovic-rogue(haomarush)
mozete i da zovete na 063/7713445 Milosh