World of Warcraft

evo mog novog novog lika

4xna8wi.jpg

Uvek mi je bilo glupo da koristim te elixire kada druid to izgubi pri svakom shapeshiftingu, a shapeshift se koristi stalno. A ti stalno menjash accounte chim ti istekne? Poshto cesh imati problema ako budesh produzhio acc koji je do malopre placao neko iz neke druge zemlje a blizz to uvek provali.

Moze pa pitanja...gledao sam malo stranice mozda nisam svaku ali..sta mi koliko treba da kupim ovu igricu? Gde da je kupim? Koji je cilj igrice,sta se desava u njoj? Koliko ima veze sa Warcraft 3? da li na 256 adsl radi dobro? Ako vec ima negde ovo da ne vrtim ceo forum ostavite link....hvala

ako se ne varam trebace ti oko 3000-4000 dinara da bi kupio ovu igru,to jest za World Of Warcraft+ World Of Warcraft: The Burning Crusade

sushtina igre je ut ome gde ti napravish svoga lika,s time shto birash rasu i koja ce biti klasa,i onda kreces od level 1,ubijanjem neprijatelja dobijash poene s kojima kad skupish dovoljno dobijesh novi level,skupljash opremu(oruzije i oklop) dodjesh do levela 70 gde idesh sa svojim guildom na boseve za koje je potrebno po 25 ljudi da bi ga ubili.Igra se placa mesechno ali ne znam koliko je to u srbiji...

World of Warcraft kosta 2000 dinara, The Burning Crusade kosta 35 Evra cini mi se, pretplata na dva meseca je izmedju 2500 i 2800 dinara. A na level 70 (a i manje) mozes da ides da ubijas ljude, po svetu i u posebno odredjenim oblastima za to, Battlegroundovima i Arenama. 256 ADSL je dovoljan za igru, meni je dovoljan, bice i tebi.
A sa Warcraft III ima veze, sto se desava u istom svetu i iste su rase u pitanju, jedino sto je dosta manji svet u WoW-u nego u WCIII, npr kad kaze onaj Ork u orkskoj kampanji da su putovali kroz Barrens 5 dana, ovde ce ti trebati 15 minuta. Ali opet, veoma je zabavno ako imas s kim da igras, ako bi sam, bez ikoga, ne bih preporucio, jer je tako mene smorilo.

Twisted - Jel to znaci da moram da uzemem i WoW i Burning Crusade?
Gde da kupim....kako se regulise pretplata za tiih 2 meseca - naravno ovo sve vezano za srbiju
Nemam sa kim da igram,ali bih svejedno probao tokom leta.....
Master - hvala ti

skyhook:
Twisted - Jel to znaci da moram da uzemem i WoW i Burning Crusade?
Gde da kupim....kako se regulise pretplata za tiih 2 meseca - naravno ovo sve vezano za srbiju
Nemam sa kim da igram,ali bih svejedno probao tokom leta.....
Master - hvala ti
Ne morash i wow i burnig crusade, mozhesh samo wow ali onda cesh moci samo do 60 lvl i necesh moci da uzmesh nove iteme iz burning crusade i necesh moci da udjesh u outland. Pretplata se regulishe kreditnom karticom ili game card-om (to ti je isto ko dopuna za mob samo koshta vishe i ne kupuje se na istim mestima ^^). A ne boj se imacesh sa kim da igrash ima nas svuda, a upoznacesh mnoge ljude igrajuci sa njima

da,na zalost morash oba da kupish jer je Burning Crusade ekspanzija za ovaj prvi deo,mada mozes igrati samo prvi deo bez ekspanzije ali ne mozes da budes veci level od 60,mada mozda bi bilo pametno samo da kupish prvi deo pa da kupish Burning Crusade posle kad doguras do levela 58 ili 60,ali to je ako necesh da izaberesh Blood Elfs ili Draenei poshto se oni mogu izabrati samo ako imas Burning Crusade.Shto se tiche placanja mozes sa kreditnom karticom,a ako nemash moze se kupiti Game Card koji traje 60 dana.Igru i Game card mozes kupiti valjda gde god ima da se kupe original igre,sad ja ne znam gde ti zivish,ali u svakom vecem gradu bi trebalo da ima.Poz...

I ja sam igrao sam ranije, pa sam upoznao neke likove, usao im u guild, ceo me je server znao, otisli mi dobri ljudi iz guilda, ja se iznervirao i poceo da se smaram, posebno kad su iskljucili LFG(bio je globalni kanal-za sve na serveru; tu sam mogao da caskam koliko sam hteo), i one thing led to another i onda sam se zaustavio, ali vidis, sad imam s kim iz RL-a tako da je sve u redu... zasto ja ovo pricam? :S

Ok hvala...a gde mogu da u BG kupim disk....ako imam kreditnu karticu gde mogu da uplatim ,koliko i da li traje zauvek ili je ograniceno...a sto se tice te Game CArd....po kom principu radi? Posle dva meseca mora nova ? Ona pretpostavljam ima neku sifru ili tako nesto?

cd-imas svuda u bgu...idi u copmupet land bilo gde imas i u idei itd...ako placas preko kartice upises posle instalacije broj kartice(prvi mesec ti je besplatan)i tek nakon toga pocinjes sa placanjem...sto se tice game carda on kosta od 2000-2500 i imas 60 dana igranja..izgrebes upises broj i to je to:D

Twisted Transistor:
I ja sam igrao sam ranije, pa sam upoznao neke likove, usao im u guild, ceo me je server znao, otisli mi dobri ljudi iz guilda, ja se iznervirao i poceo da se smaram, posebno kad su iskljucili LFG(bio je globalni kanal-za sve na serveru; tu sam mogao da caskam koliko sam hteo), i one thing led to another i onda sam se zaustavio, ali vidis, sad imam s kim iz RL-a tako da je sve u redu... zasto ja ovo pricam? :S
Pa imash to i sada.....

skyhook:
Ok hvala...a gde mogu da u BG kupim disk....ako imam kreditnu karticu gde mogu da uplatim ,koliko i da li traje zauvek ili je ograniceno...a sto se tice te Game CArd....po kom principu radi? Posle dva meseca mora nova ? Ona pretpostavljam ima neku sifru ili tako nesto?
Ovaj ti je objasnio kako, a ja samo da dodam da ne mora nova posle 2 meseca, acc se zamrzne i ne mozhesh da igrash dok ne doplatish ponovo, a kad placash sa kreditnom onda mozhesh produzhiti za 1,3 ili 6 meseci

psy:
ok,prodajem account sa:

(boulderfist server)
*lvl70 undead rogue /rank13(WARLORD)/aldor exalted/375herb/300eng/270fire resistance/exalted sa wsg/ab/av/tb +par lvl70 epica i skoro sve moguce lvl60 epice(zg,mc,bwl,aq)
*lvl70 tauren hunter full blue pre karazhan gear/1920AP/20%crit/375alch,kljucevi za skoro sve heroic instance,attuned za karazhan
*lvl61 undead warrior

(karazhan server)
*lvl70 blood elf paladin 1300healing/9.5k mana/attuned za karazhan

(haomarush server)
*lvl60 orc warrior/rank11(lit.general)/ 300mining/300blacksmithing
*lvl60 undead rogue 300leatherworking/300skinning

sa oba lika na boulderfistu moze da se udje u bilo koji guild,rogue opshte poznat kao najbolji pvp rogue na serveru i prvi rank13.pre prestanka igranja hunter je bio u najboljem pve guildu na horde side(kara/gruul na farm statusu) a rogue gm najboljeg pvp guilda)

svi likovi imaju epic mounte+na accountu su i josh nekliko low lvl likova(lvl30 druid,31hunter,25shaman etc etc)

ponude slati na pm/mail psy.bree@gmail.com ili msn hopsixx@hotmail.com

;)

update*
trenutna ponuda 200e,prodao bih odma' za 250

ko hoce da proveri armory nickovi su:

high-rogue(boulderfist) /ima u banci aldor exalted sword
highftw-hunter(boulderfist)
high-paladin(karazhan)
phyx-warrior (haomarush)
hLgh-warrior(boulderfist)
mijailovic-rogue(haomarush)

mozete i da zovete na 063/7713445 Milosh