Baklava_NS_88
Primećen član
- Poruka
- 718
Lupa gluposti t6 josh ne postoji :SMaster_Chief:moj guild je doshao do Prince Melchazzer u Karazhanu i ubili smo Ogre King Maulgar-a.Odakle ti tier 6?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lupa gluposti t6 josh ne postoji :SMaster_Chief:moj guild je doshao do Prince Melchazzer u Karazhanu i ubili smo Ogre King Maulgar-a.Odakle ti tier 6?
Nije poshto subotom i nedeljom ne rade probacu sutraV.K.:joj lol ne videh sta napisah tier 4**************************jel uspeo telephonski Baklava
Shto ne bi imao? pa ima i na ovom forumu HC ljudirokks:neverijem da imas full t4...kako ti je ime lika?i koji realm
Baklava_NS_88:Shto ne bi imao? pa ima i na ovom forumu HC ljudiA kako da okrenem broj samo ukucam onaj shto pishe za UK ili moram neki izlazni....?
ok moze da ima t4...ali kako ide ime lika?Baklava_NS_88:Shto ne bi imao? pa ima i na ovom forumu HC ljudiA kako da okrenem broj samo ukucam onaj shto pishe za UK ili moram neki izlazni....?
Otkud ja da znam?rokks:ok moze da ima t4...ali kako ide ime lika?
Kada ulazis u WoW pa kad loadira ona linija, iznad te linije imaju razni tippovi i je dan glasi ovako:"A Blizzard employe would never ask you for your user name and password."Baklava_NS_88:Ma turim ja njih sve na ***** glupi su u PM!!!!!! Acc mi je hakovan bio i uglavnom poshaljem sve info koji su trazhili i poshalju mi email sa novim passwordom I TAJ NOVI PASSWORD NE RADI!!!!!!!
A probao sam da ih zovem i sve moguce kombinacije sam ukucao i sve nepostojetju br. Mada ako mi opet ovako odgovore na e mail bitje ok
Ae editujem post malo sam overreact, kao prvo ne kazhe for user name and password nego samo password, kao drugo kada ti neko uhakuje acc idesh na support i tamo poshaljesh e mail i dash sve info koji ti oni trazhe o acc (a vidim da ti ne znash koji su to info pa da te obavestim da ne trazhe password pa ga nisam ni poslao) Poslao sam ime i prezime vlasnika acc (moje ofc) adresu SA CD key etc...Nisam poslao password jer mi nisu trazhili ovo su mi trazhili i poslao sam a bez ovog ne mogu da vratim acc tako da moram da poshaljem. Anyway poslao sam novi e mail ali sam skontao da je onaj pass koji sam dobio za moj drugi acc, tako da u stvari josh uvek nisam dobio e mail od blizarda shto ostavlja mogutjnost da tju dobiti tek posle 2 meseca.Zato cu prolly nastaviti na ovom nowom acc da igram (kada se zavrshi matura prijemni etc).A ti belfabio molim te nemoj da pametujesh mnogo u nekim situacijama je bolje cutati (da ne bi ispao glup ko shto si ispao u ovoj situaciji).A onaj acc koji mi je suspendovan ostace suspendovan jer sam se posvadjao sa "ortakom" u wow i report me je. Samo mi nije jasno shto payment issues pishe al ko ga **** samo da vratim ovaj acc sa druidom a na ovom cu reroll rouga po tretji put i bitje okej samo da upishem faxBELFABIO:Kada ulazis u WoW pa kad loadira ona linija, iznad te linije imaju razni tippovi i je dan glasi ovako:"A Blizzard employe would never ask you for your user name and password."
Ma smor bre imam puno da uchim ebesh wowmiXed:i eto tako,kako sada ide ?
ma samo kopiraj ceo World Of Warcraft folder na jedan DVD,kad ti se igra samo ga opet vratish na komp.To je dobra stvar sa WoWom shto ne morash da ga instalirash svaki put ako nadjes od nekoga fajlove koji su vetj instalirani.Samo kopirash i to je to.V.K.:kako sam razumeo, sve install programe za patch narezhem na cd, onda izbrishem ceo WoW, a kad mi se opet zaigra, samo instaliram opet WoW i instaliram patcheve, kk hvala