World of Warcraft

@baklava

kada sam grind-ovao rank13, delio sam account sa tri osobe koje nikad nisam ni video, niti im imena u rl znam.
bilo je zabavno. nikad nistha loshe nisu uradili.. ni ja njima ni oni meni.

A ovo si im glupo rekao, blizz je osetljiv na takve stvari.

VisionOfDisorder:
@baklava

kada sam grind-ovao rank13, delio sam account sa tri osobe koje nikad nisam ni video, niti im imena u rl znam.
bilo je zabavno. nikad nistha loshe nisu uradili.. ni ja njima ni oni meni.

A ovo si im glupo rekao, blizz je osetljiv na takve stvari.
Zavisi od ljudi i meni su 2 orataka lvovala druida.......Al eto uveks e neko nadje nego unlock su mi acc i sve ali to je bilo sasvim nepotrebno samo mi troshe vreme za igranje :P

Ja kada sam pisao blizzardu u vezi sa nekim problemima, odgovorili su mi veoma ljubazno. Jedan tip zvani Tom iz blizarda je bio dosta fin cak i posle brda (citaj vise od 20 mailova) koje sam razmenio sa njim radi resavanja tih problema sa igrom on mi je rekao da ako mi ista ponovo zatreba, da se obratim direktno njemu na mail i on ce mi pomoci. Tako da stvarno, ruku na srce, ali Blizzard je prema meni bio fer. Nema veze sto ne igram sada, ali za pohvalu je njihov support.

Black Raven:
Ja kada sam pisao blizzardu u vezi sa nekim problemima, odgovorili su mi veoma ljubazno. Jedan tip zvani Tom iz blizarda je bio dosta fin cak i posle brda (citaj vise od 20 mailova) koje sam razmenio sa njim radi resavanja tih problema sa igrom on mi je rekao da ako mi ista ponovo zatreba, da se obratim direktno njemu na mail i on ce mi pomoci. Tako da stvarno, ruku na srce, ali Blizzard je prema meni bio fer. Nema veze sto ne igram sada, ali za pohvalu je njihov support.
Pa da sada igrash video bi u shta se pretvorio wow gold spammeri na trade channel svaki chas whisperi botovi na svakih 50 metara, menjanje acc na trade etc...

boz' sacuvaj lik jos nije ni provalio da je scammovan [niti zna da imam sq] NITI ima passport pa i kada provali nista mu nepomaze

BTW evo pallo malopre slikano
6exxv1g.jpg

ok,prodajem account sa:

(boulderfist server)
lvl70 undead rogue /r13(warlord)/aldor exalted/375herb/300eng/270fire resistance/exalted sa wsg/ab/av/tb +par lvl70 epica i skoro sve moguce lvl60 epice(zg,mc,bwl,aq)
lvl70 tauren hunter full blue pre karazhan gear/375alch,kljucevi za skoro sve heroic instance,attuned za karazhan
lvl61 undead warrior

(karazhan server)
lvl70 blood elf paladin 1300healing/9.5k mana/attuned za karazhan

(haomarush server)
lvl60 orc warrior/r11(lit.general)/ 300mining/300blacksmithing
lvl60 undead rogue 300leatherworking/300skinning

sa oba lika na boulderfistu moze da se udje u bilo koji guild,rogue opshte poznat kao najbolji pvp rogue na serveru i prvi r13.pre prestanka igranja hunter je bio u najboljem pve guildu na horde side(kara/gruul na farm statusu) a rogue gm najboljeg pvp guilda)

svi likovi imaju epic mounte+na accountu su i josh nekliko low lvl likova(lvl30 druid,31hunter,25shaman etc etc)

ponude slati na pm/mail psy.bree@gmail.com ili msn hopsixx@hotmail.com

;)

Back