Baklava_NS_88
Primećen član
- Poruka
- 718
Ma opet cu ja reroll rogue sa novim ili sa starim acc svejednoTwisted Transistor:Pitamo se sta ce se sad dogoditi..
*pita se*

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma opet cu ja reroll rogue sa novim ili sa starim acc svejednoTwisted Transistor:Pitamo se sta ce se sad dogoditi..
*pita se*
Zavisi od ljudi i meni su 2 orataka lvovala druida.......Al eto uveks e neko nadje nego unlock su mi acc i sve ali to je bilo sasvim nepotrebno samo mi troshe vreme za igranjeVisionOfDisorder:@baklava
kada sam grind-ovao rank13, delio sam account sa tri osobe koje nikad nisam ni video, niti im imena u rl znam.
bilo je zabavno. nikad nistha loshe nisu uradili.. ni ja njima ni oni meni.
A ovo si im glupo rekao, blizz je osetljiv na takve stvari.
Batali to menjanje accounta ja sam se opeko sada da mi daju full epix rogue mage lock ma ne znam shta bre da mi daju ne menjam ni ne kupujem ni nishta samo svojedodgeme:YAOYW ljudi kakav sam account zabo sada malopre 70i blood elf palladin i 70i orc warrior /dance
besplatno pivo svima na moj racun
E-BAY!!!dodgeme:YAOYW ljudi kakav sam account zabo sada malopre 70i blood elf palladin i 70i orc warrior /dance
besplatno pivo svima na moj racun
Pa da sada igrash video bi u shta se pretvorio wow gold spammeri na trade channel svaki chas whisperi botovi na svakih 50 metara, menjanje acc na trade etc...Black Raven:Ja kada sam pisao blizzardu u vezi sa nekim problemima, odgovorili su mi veoma ljubazno. Jedan tip zvani Tom iz blizarda je bio dosta fin cak i posle brda (citaj vise od 20 mailova) koje sam razmenio sa njim radi resavanja tih problema sa igrom on mi je rekao da ako mi ista ponovo zatreba, da se obratim direktno njemu na mail i on ce mi pomoci. Tako da stvarno, ruku na srce, ali Blizzard je prema meni bio fer. Nema veze sto ne igram sada, ali za pohvalu je njihov support.
Shta bi? Lik je vratio svoj acc pa si izduvo a?dodgeme:ja poceo opet da pikam sa onim pallom postavicu slikicu uskoro
Shta ce nam? :Sdodgeme:http://armory.wow-europe.com/charact...ntarg&n=Mkapli
moj novi lik
mmogu da pokazem ig ako neko hoce