rokks
Obećava
- Poruka
- 97
meni je eleek strava mount!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da u pravu si imali su bruka mnogo vremena a kolko itema izgledaju isto ko itemi iz t1/t2 samo druge boje bash je sranje, a i mobovi svuda neki ogrevi i orcovi sa t3 warr setom i gluposti mogli su mnogo bolje da odradeKr$t@:Meni onaj slon kod draeneia tako ''mnogo izmisljeno'' ''nesimpaticno'' *****. kao i ona ptica sa blood elfovima.izmislili nove rase pa su posto poto morali i da smisle brzo i neke nove mounte....budi bog's nama
Ja sam uzeo pre deset dana otprilike ali mi isto pomagao ortak ne bih mogao sam i na 69 skoro nisam igrao ortak koji je vec bio 70 lvl ide sa mnom u razred bio se smorio i za 5-6 sati mi lvl sa 69 do skoro 70 ostavio je meni zadovoljstvo da dingujempsy:za to se slazem
inace uzeo sam juce 70.
http://img184.imageshack.us/img184/4589/73398694vm0.jpg
nepunih mesec dana od 1-70 (burazer mi je pomagao btw)
Jako dobro healuju paladini ne mogu da odu oom a i da uzmu agro na krakto ono mogu da izdrzhe DMG a i ja sam sada resto dobro healujem al odem oom dosta brzo tj ne tolko brzo al u poredjenu sa paladinom...psy:thx baklava i roxx =)
sada malo skupljam kljuceve i iteme po instancama i igram arene.mada pvp-a mi je preko glave pa cemo valjda iskoro poceti 25man instance...da radim ove iste samo heroic me bash ne privljaci,ali jbga kad' se mora =) inace sam se respecovao holly cim sam dingnuo 70. main healujem bez problema za sada sve
Nazhalost, darokks:baklava jel si ti na Sylvanas-u?
GZ care... Ja za sad imam 70 warra i 70 hunterapsy:za to se slazem
inace uzeo sam juce 70.
http://img184.imageshack.us/img184/4589/73398694vm0.jpg
nepunih mesec dana od 1-70 (burazer mi je pomagao btw)
Da da zman druga koji igra na silvanysu sa 70 warrom (ally) i stalno kuka zbog toga...Baklava_NS_88:Kakvi su ovi kreteni iz blizarda svaki dan nam shutdown i restart server drkaju nam instance pederchine sylvanas totalno sjeban server a nece da daju migraciju, vec 3x mi se desilo da resetuju server 5min pre poslednjeg bosa i onda moramo sve ispochetka nisu normalni retardi
Na mene je 70 holy palla udario crit sa healom 14000Baklava_NS_88:Jako dobro healuju paladini ne mogu da odu oom a i da uzmu agro na krakto ono mogu da izdrzhe DMG a i ja sam sada resto dobro healujem al odem oom dosta brzo tj ne tolko brzo al u poredjenu sa paladinom...
A u koju shkolu idesh?Sergijus:GZ care... Ja za sad imam 70 warra i 70 hunterasve sam... posto necu da dajem likovima da igraju na moj acc...
A jos idem u skolu (Vrol dobar djak). treniram odbojku u prvom timu mog kluba i izlazim petkom i subotoma jos ponekad stignem i da odspavam...
![]()
visha uzaludna...Baklava_NS_88:A u koju shkolu idesh?
Pa ja sam eto jedva uzeo 70 uz pomoc drugova a proshao sam jedva vrlo dobar, uchim malo al ne izlazim petkom/subotom ako izadjem izadjem petkom al to je mozhda 1 mesechno jedino shto igram stoni tenis 2-3 puta nedeljno ovo ostalo je wow i shkola i opet jedva uspem a ovaj 2x70 lvl zato pita koja shkola ili neka laka ili je osnovnaMaster_Chief:visha uzaludna...![]()