World of Warcraft

ljudi baklava je upravu za WoW postaje sve dosadniji.... ali ipak tu je BC i opet ce moci da se nabija lvl :) samo shto ti za lvl 70 trebao oko 350 000 exp.... :) tako da se nece bash brzo nabijati!!! josh ce se igrati WoW. :)

Ivan015:
Vi pricate samo o originalu? Pa znam ja jedan jakoooo dobar piratski server, ali je lokalni, i ne mora da znaci da je na piratu sve zabagovano, ovo je vrlo tezak i vrlo slabo zabagovan server, ali i ja cu verovatno preci na original uskoro tako da........... 8-)
brate sve je to ok ali original je original, a bag je bag! jel tako? :)

Kao prvo najgore njasre u igri je to sto 60 leevl,buduci 70 level zadnji level!jednog dana ce svi doci na 70 level pa cemo da se krljamo bez prestanka!bolje je da se budzi level kolko ti dusa hoce!
Ja sam svojim gildom Stigao blizu Death valley to negde bogu iza nogu!Jurimo neki gild bezi od nas,pa se igramo macke i misa!

Pozdrav.
Ja cu samo da pitam, (posto sam nov u wow-u), skinuo sam Patch 1.10.2 i zanima me sta kucam kao username i pass da bix mogao da igram offline (posto player i offline vise ne vazi za ovu verziju, kao ni gm i admin) i da li postoje neki piratski serveri za ovu verziju.
Unapred zaxvalan...

OK, sada neshto za original igrache: skinite sa blizardowog sajta onaj patch za Europe Test Realm, serwer je pun ali kad naprawite lika ne dobijete lvl1 nego 60 lvl full tier 2 opremu, najjache oruzje i ostalu opremu za tog lika i sve enchantovano najboljim encnhantima i plus moze da se radi Nexramas( nova instanca od patcha sa tier 3 opremom) Uhh.. kako zabada warrior sa Wrath satom i Ashkandijem.. :) enjoy

Executo[R]:
Pozdrav.
Ja cu samo da pitam, (posto sam nov u wow-u), skinuo sam Patch 1.10.2 i zanima me sta kucam kao username i pass da bix mogao da igram offline (posto player i offline vise ne vazi za ovu verziju, kao ni gm i admin) i da li postoje neki piratski serveri za ovu verziju.
Unapred zaxvalan...

Network:

Bio sam na ovom sajtu i nisam nasao nijedan server za verziju 1.10.2, vecinom su za 1.9.4. Ako neko zna neka ispise link sa serverima za ovu verziju posto ja trazih i ne nadjoh.

mefhisto:
OK, sada neshto za original igrache: skinite sa blizardowog sajta onaj patch za Europe Test Realm, serwer je pun ali kad naprawite lika ne dobijete lvl1 nego 60 lvl full tier 2 opremu, najjache oruzje i ostalu opremu za tog lika i sve enchantovano najboljim encnhantima i plus moze da se radi Nexramas( nova instanca od patcha sa tier 3 opremom) Uhh.. kako zabada warrior sa Wrath satom i Ashkandijem.. :) enjoy

Samo shto je red otp. 1000....

Prodajem huntera lvl 60 Night Elf na serveru Dragonmaw. Imam 4 Dragonstalker i 4 Giantstalker itema (epic), luk i staf za huntera(epic), epic amulet, epic prstenje, epic trinket, epic mount, 400g svaki item enchantovan sa najboljim enchantom. Takodje imam i FR opermu koja dobro dodje za MC. Takodje jos epic stvari koje nisu set itemi.
Igram vec godinu dana i malo sam se smorio posto sam propustio migraciju na drugi server. Ali dobra stvar je da sam sada najbolje opremljeni hunter na serveru i da mogu da upadnem u svaki guild.
Tako da ako ga neko uzme moze da udje u guildove koji rade MC, ZG, AQ20 i par prvih bossova u BWL-u.
I da, imam i lvl 50 warriora na istom serveru :P
Ako je neko zainteresovan moja email adresa je:
nikolahunter@yahoo.com
Cena:100e

NTT:
Prodajem huntera lvl 60 Night Elf na serveru Dragonmaw. Imam 4 Dragonstalker i 4 Giantstalker itema (epic), luk i staf za huntera(epic), epic amulet, epic prstenje, epic trinket, epic mount, 400g svaki item enchantovan sa najboljim enchantom. Takodje imam i FR opermu koja dobro dodje za MC. Takodje jos epic stvari koje nisu set itemi.
Igram vec godinu dana i malo sam se smorio posto sam propustio migraciju na drugi server. Ali dobra stvar je da sam sada najbolje opremljeni hunter na serveru i da mogu da upadnem u svaki guild.
Tako da ako ga neko uzme moze da udje u guildove koji rade MC, ZG, AQ20 i par prvih bossova u BWL-u.
I da, imam i lvl 50 warriora na istom serveru :P
Ako je neko zainteresovan moja email adresa je:
nikolahunter@yahoo.com
Cena:100e
jesi lud??? jedan lik i Engleske je prodao Undead warrior-a sa "Sulfiras-om" i full "Mightom" za 10000$!!!!

tauren-male.jpg

Back