World of Warcraft

VisionOfDisorder:
Da znash... Jedinu su dwarfovi kao kul.
Shto li sam rolovao human rogue, nikad mi nece biti jasno..
koji su to degeni na alijansi... s-t-r-a-sh-n-o

chekaj breeeeeee!!
kad sam to isto tvrdio ste me ubedjivali kako to nije tako kako toga svuda ima bla bla...
aj bar kad ste me javno isprozivali sad se izvinite hehe
ispadoh psihopata a sad .....?

Sahib:
chekaj breeeeeee!!
kad sam to isto tvrdio ste me ubedjivali kako to nije tako kako toga svuda ima bla bla...
aj bar kad ste me javno isprozivali sad se izvinite hehe
ispadoh psihopata a sad .....?

Brate, evo otvoreno se izvinjavam. Ja mislio svuda ljudi ok... A ono... Pa kad vidish likove koje se imenuju kao "dwarfhunter" i "orcmuncher".... Znachi likovi na Alijansi se toliko medjusobno mrze, guild ratovi... Yebote, dok na na Hordi likovi imaju jednu raid grupu i sve ide fino, mi imamo deset, i milion likova koji samo prelecu sa jedne strane na drugu.
Ma bah.

Necu ni da pricham koliko su "omfgwtfpwn".

Forget it..

De me ne mrzi da lvl-up ponovo...

Takodje, na proshom serveru ja sam uliazio u guild radi zajebancije i druzenja. Ovde niko nece da bude ni sa kim ukoliko nemash zul gurub na farm status-u. Ehy! A server je dignut pre dva meseca.
Pa gde to moze...
Ljudi bi hteli tier 2 epics, a ne znaju ne gde je Silithius, niti za shta sluzi rep od league of Arathor.

O.o

VisionOfDisorder:
Takodje, na proshom serveru ja sam uliazio u guild radi zajebancije i druzenja. Ovde niko nece da bude ni sa kim ukoliko nemash zul gurub na farm status-u. Ehy! A server je dignut pre dva meseca.
Pa gde to moze...
Ljudi bi hteli tier 2 epics, a ne znaju ne gde je Silithius, niti za shta sluzi rep od league of Arathor.

O.o

ma pazi ako ne zelis (a niko nezeli) da se osecash loshe neidesh u BG sa alijansom, mada to nije garancija da ce ti biti dobro, samo ce ti biti manje loshe. ma chim pomenem debile nije mi dobro. nego imam alta na chromagusu i pokrecemo ex yu gild pa aj ako ko oce nek se ubaci alijansa je ****** ali ima finih momaka a bogami i cura poneka hehe.
na chromagusu horda nikad pichkastija nemogu da verujem.stalno me ubijaju likovi kojima lvl nemogu da vidim. nocas me jurili njih 5 vishe puta i ubili naravno. ja 23 lvl vidim 32 a oni lobanjice kakvi kreteni. moram priznati da nisam naviko na to od horde, barem na dragonmawu. i da ponovim rezime nepobedjuje nas horda toliko koliko mi gubimo

Several years have passed since the Burning Legion's defeat at Mount Hyjal and the races of Azeroth have continued to rebuild their once shattered lives. With renewed strength, the heroes of the Horde and Alliance have begun to explore new lands and broken through the Dark Portal to investigate the realms beyond the known world. Will these heroes find friends or foes? What dangers and rewards lie in wait beyond the Dark Portal? And what will they do when they discover that the demons they thought vanquished have returned to renew their terrible Burning Crusade?

World of Warcraft: The Burning Crusade is the exciting new expansion to Blizzard's award-winning massively multiplayer online role-playing game. It expands the game by tremendous bounds, adding new races, lands, Battlegrounds, professions and items, and more. Here is just a partial list of what you can expect from the World of Warcraft expansion:

-An increase in the level cap to 70
-Two new playable races, including the magical Blood Elves
-New starting zones in Quel'Thalas and beyond
-The entire new continent of Outland, reachable through the
Dark Portal
-Many new high-level dungeons to explore in Azeroth,
Outland, and elsewhere
-New flying mounts in Outland
-Many new and dangerous monsters, including epic world
bosses
-Hundreds of new quests
-Hundreds of new items
-A new profession: Jewelcrafting
-Socketed items
-And much, much more...
Preuzeto sa zvaničnog Blizzardovog sajta www.blizzard.com

SS:
http://www.worldofwarcraft.com/burningcrusade/screenshots.html

Filmovi:
http://www.worldofwarcraft.com/burningcrusade/movies.html

Pozadine:
http://www.worldofwarcraft.com/burningcrusade/wallpapers.html

Ja poshto kao resto druid nisam igrao dobar BG jako puno i nema prilike stalno PvE napravio sam alta koji je 29 lvl rogue i puko 200golda na njega stavio crusader i ostala imba sranja pa se izhivljavam kada se iznerviram inache wow me sve vishe smara i kontam da cu prekinuti, i svi gildovi su usrani svaki chas menjam gild vishe ne znam shta da radim...

Uvek mozes da probas GW! ;) Moj drug ga igra i kaze da je EXTRA! Kaze da je grafika mnogo bolja! A i malje para brate 2300 din ako se ne varam je org a ne placa se mesecno kao WoW! Probaj kosta ce te mnogo malje nego WoW! 8-) I jos nesto sto mi se svidja je to sto ne zahteva da provodis onoliko vremena kao WoW! Je8es igrice postoji realan svet napolju! :D

brate ne ponasaj se kao dete :((((( grafika nije bitna... GW ima bolju grafiku ali zato MNOOO glup PVE. kada izadjes iz grada samo vidis svoju grupu od 8 njih ako se ne varam... zamisli da u gw, sa tom grafikom bude 300 ljudi ( kao u IF -wow ) samo bi sa ADSl--om mogli da igraju. hocu da kazem da ljudi iz tima koji su pravili imaju mnogo veci izbor za grafiku nego wow zato sto je GW linearan, vidis toliki svet, a ti igras samo PVP. izvinite na gramatickim greskama ovo sam pisao u zurbi :((( nadam se da si shvatio sustinu grafike....

Dr.Boom:
Uvek mozes da probas GW! ;) Moj drug ga igra i kaze da je EXTRA! Kaze da je grafika mnogo bolja! A i malje para brate 2300 din ako se ne varam je org a ne placa se mesecno kao WoW! Probaj kosta ce te mnogo malje nego WoW! 8-) I jos nesto sto mi se svidja je to sto ne zahteva da provodis onoliko vremena kao WoW! Je8es igrice postoji realan svet napolju! :D
Nisam debil da igram GW

Ja aktivno igram GW ali igrao sam i WoW, sasvim je tacno da je WoW mnogo interesantniji od GW ali 15$ mesecno te pare nemam, igrao sam u igraonici dok nisu povecali cenu na 70 cak i sa popustom koj imam mnogo je dok sam za GW platio 2000 i sad za nastavak jos 2000 i ne moram vise da placam.

Back