World of Warcraft

Master_Chief:
pa zavisi,sto manje igras to bolje,netjes postati zavisan od igre,ali kad dodjes do malo vetjeg lvla i malo zahtevnijih instanci onda tje chaskom da ti pukne 4-5 sati na WoW samo na instancu,da ne pricham da za Zul Gurub treba oko 8 sati da se cela predje.

inache moj karakter Arbiter je lvl 60 tauren warrior.:D

kod mene je suprotno... ja se smorim na vecem lvl :(((( kada se setim DM-a SM-a Uldamana... to je bila zabava. A u BWL i MC imas Ventrilo i slusas neku budalu koja ti prica sta da radis. U jacim guildu ako budes offline 5-6 dana dobijas kick, bar je tako na mom serveru ( La onda, Omen )

Nijal:
kod mene je suprotno... ja se smorim na vecem lvl :(((( kada se setim DM-a SM-a Uldamana... to je bila zabava. A u BWL i MC imas Ventrilo i slusas neku budalu koja ti prica sta da radis. U jacim guildu ako budes offline 5-6 dana dobijas kick, bar je tako na mom serveru ( La onda, Omen )
da se ne bih smorio ja uvek imam neki cilj i dok ne uspem u tome shto sam naumio meni uopste nije dosadno,kad s tim zavrshim a ja onda nadjem nesto novo shto bih mogao da dostignem.vetjini ispod lvl 40 je mount najvazniji,to te goni da lvlujesh brzo,da skupljas pare i xp,kasnije te tera da imas bolju opremu i oruzije,kad vidis oko sebe sta sve drugi imaju i tebi pordje voda na usta,kad dodjes do lvl 60 onda skupljas za epic mount,ili kao ja shto sam dao pare namenjene mountu za knjigu.Sad tju probati da budem honor 11 pa da kupim mount za 80g.ma uvek se nesto nadje.I kod mene imaju guildovi kod kojih ako nisi aktivan vishe dana onda te izbace.Lichno moj guild nije takav,mada nama je tek UBRS na farming statusu,pochinjemo polako da idemo u ZG,nismo imali nekog uspeha jer smo morali da importujemo igrache iz drugih guildova i to loshe funkcionise,niko nikoga ne slusa.

Dr.Boom:
Hvala ti na objasnjenju. Moj nick je Boomok a od profesija sam izabrao mining i blacksmithing. Sta bi mi predlozio da uzimam od talenata ako zelim da delim veliki dmg? Ako zelim da podjem na pomenutu instancu koliko bi clanova moja grupa trebala da broji ako su i oni lvl 15? Sto se tice duela znam, jednom je falilo 40% hitp da me ubije mage lvl 9(strasno).Kako se zove tvoj guild? Da li ima veze koliko si puta poginuo?
ma dos ada sam poginuo naj manje 1000 puta,jedino shtot voj dzep oseti to,sad kad poginem moram da platim 65s za popravku,a da ne govorim ako poginem josh koji put,brzo rachun ide i do 4-5 golda.
Grupa za RFC je za 5 ljudi,nadjes jednog priesta,shamana,huntera i josh nekoga random i ti,tvoj zadatak je da sititis priesta a i da budes MT u grupi sem ako nema vise warriora pa se dogovorite.A za talente je najbolje prvo da ih koristish na Cruality pod Fury,tu stavish prve talente,sledetje koristsh na deflection pod Arms.;)

Skoro 40ti nivo... Yeee... Za samo mesec dana. Moj warrior (60) polako odumire sada.

Shta da kazem....

Osim istine... WoW je veoma neprijateljski nastrojen prema ljudima koji imaju manje od osam sati dnevno. Death to the casual player.

Blame blizzard.

VisionOfDisorder:
Skoro 40ti nivo... Yeee... Za samo mesec dana. Moj warrior (60) polako odumire sada.

Shta da kazem....

Osim istine... WoW je veoma neprijateljski nastrojen prema ljudima koji imaju manje od osam sati dnevno. Death to the casual player.

Blame blizzard.

ma to je ljudi samo dok te mine sve i ne preostanu samo gild instance posle toga 3 4 sata dnevno odradjujesh i chekash neshto novo patch itd. a pvp je pricha za sebe ako si alijansa najebo si chekash 30 45 min i onda izgubish za 4 minuta tako da od honora ili reputacije nema nishta. horor jednom rechju ali ako i tu stignesh do marshala i to si zavrshio i onda samo finalne instance a pvp rekreativno. tada stvarno pochinjesh da se igrash do tada je sve ozbiljno pa je i frustrirajuce

Eh poshto sam sada resto druid i 60 lvl, posle nedelju dana ne igranja PvP, prijavim se ja za AB i WSG nisam puno chekao mozhda 10 min i stigne poziv za WSG super ja sav srecan. Kada udjoh ono.......BOOM! Ally RASTURA, za 6-7 min gotov WSG odalili nas ja sav nerwozan kada ono poziv za AB uf super da pobegnem iz ove sramte, kada ono tamo josh gore 4 hordasha15 ally iz gilda Nemesis koji je medju 3 najjacha u ally i piche po nama kod spirita, eto shta reci izgleda da je ovde isto stanje ko kod tebe sahibe :D. Jedini uspeshan ab/wsg je premade ostalo batali, a poshto sam u PvE gildu vishe volim da pichim instance i nabacim neke iteme sada sam totalno batalio PvP nema leba od toga (druid nema leba ostale klase uglavnom imaju, dobro mozhda ne priest) Pa eo ne znam shta da ti kazhem nadji neki PvP gild pa rokajte ovako ne vredi izgleda. I moram da se pohvalim da sam bio moj prvi MC run i bilo je super al jbg ima previshe klinaca u gildu koji moraju na spavanje i kod sedmog bosa nas ostalo 34 i nismo mogli posle 2x wipe HS. I ispao cenarion al jbg nisam imao dovoljno DKP poshto sam u gildu tek 3-4 dana al bice josh prilika

Baklava_NS_88:
Eh poshto sam sada resto druid i 60 lvl, posle nedelju dana ne igranja PvP, prijavim se ja za AB i WSG nisam puno chekao mozhda 10 min i stigne poziv za WSG super ja sav srecan. Kada udjoh ono.......BOOM! Ally RASTURA, za 6-7 min gotov WSG odalili nas ja sav nerwozan kada ono poziv za AB uf super da pobegnem iz ove sramte, kada ono tamo josh gore 4 hordasha15 ally iz gilda Nemesis koji je medju 3 najjacha u ally i piche po nama kod spirita, eto shta reci izgleda da je ovde isto stanje ko kod tebe sahibe :D. Jedini uspeshan ab/wsg je premade ostalo batali, a poshto sam u PvE gildu vishe volim da pichim instance i nabacim neke iteme sada sam totalno batalio PvP nema leba od toga (druid nema leba ostale klase uglavnom imaju, dobro mozhda ne priest) Pa eo ne znam shta da ti kazhem nadji neki PvP gild pa rokajte ovako ne vredi izgleda. I moram da se pohvalim da sam bio moj prvi MC run i bilo je super al jbg ima previshe klinaca u gildu koji moraju na spavanje i kod sedmog bosa nas ostalo 34 i nismo mogli posle 2x wipe HS. I ispao cenarion al jbg nisam imao dovoljno DKP poshto sam u gildu tek 3-4 dana al bice josh prilika

au brate pa nema wsga bez druida videcesh i sam.ma ja isto gotivim pve ali ovako stoje stvari: kad krenesh u instance prvo vreme je zanimljivo dok ne provalish posle je ok prihvatljivo idesh i odradjujesh ali kad se otegne postaje smor i idesh zbog itema da na tebe dodje red i to je pve. e sad jedino zanimljivo posle toga je pvp zivi ljudi protivnici i igrash i nikad nije isto po meni to je vrh igre naravno da ce ti trebati neko vreme da se malo uhodash itd ako si dobar pvp igrach kroz neko vreme pochnu da te zovu u raidove itd.
ja sam pocheo da smaram GAME mastera svaki dan sa porukama da ili izbalansiraju servere ili nas puste da se selimo bar shto se dragonmawa tiche.zamisli da si cheko sat vremena i proshao kako si proshao?
poludeo bi pogotovo ako je to hronichno a tebi treba reputacija iz ABa recimo?
bio bih zahvalan svima koji bi se pridruzili mom pritisku na blizzard da nas ne **** vishe jer zaista postoje serveri gde je alijanse 3 prema 1 kao kod nas i jako mali broj gde je horda u vecini.pogotvovo shto smatram da bi za pare koje uzimaju mogli da to odrade programski da jednih nemoze da bude vishe ili manje 20% od drugih

Sahib:
au brate pa nema wsga bez druida videcesh i sam.ma ja isto gotivim pve ali ovako stoje stvari: kad krenesh u instance prvo vreme je zanimljivo dok ne provalish posle je ok prihvatljivo idesh i odradjujesh ali kad se otegne postaje smor i idesh zbog itema da na tebe dodje red i to je pve. e sad jedino zanimljivo posle toga je pvp zivi ljudi protivnici i igrash i nikad nije isto po meni to je vrh igre naravno da ce ti trebati neko vreme da se malo uhodash itd ako si dobar pvp igrach kroz neko vreme pochnu da te zovu u raidove itd.
ja sam pocheo da smaram GAME mastera svaki dan sa porukama da ili izbalansiraju servere ili nas puste da se selimo bar shto se dragonmawa tiche.zamisli da si cheko sat vremena i proshao kako si proshao?
poludeo bi pogotovo ako je to hronichno a tebi treba reputacija iz ABa recimo?
bio bih zahvalan svima koji bi se pridruzili mom pritisku na blizzard da nas ne **** vishe jer zaista postoje serveri gde je alijanse 3 prema 1 kao kod nas i jako mali broj gde je horda u vecini.pogotvovo shto smatram da bi za pare koje uzimaju mogli da to odrade programski da jednih nemoze da bude vishe ili manje 20% od drugih
Dovedi tvog lovca na Sylvanas da ga silujemo ;) Mada sylavnas je ***** od servera stalno lagujeeeeeeeee i to jako opasno i mi ocemo migraciju al nam ne daju govna hoshtaplerska. Stalno ispred orgrimmara laguje aj ono kada ima 30-40 ljudi dueli i to al u 3 sata ujutru kada bash malo ljudi ima zalaguje onda mi dodje da poludim.

Poz svim igracima. 8-casovnih :)
el mi moze ko malo pojasniti za orig kako se to placa mesecno za account il kak to ide to ide preko credit card il kak? posto ja pikam wow orig. u igraonici (igram na Shadowmoon tak nesto) pa sam mogao da sakupim informacije da kupim.

ja uso u neki party ja hunter i dva rouge,odemo u jezgro horda,poubijmao tri cetri heroja,zovemo pojacnje dodje jedan human paladin i dva patuljka valjda warriror,protiv cetri warriror orca i tri mage Undead i jednog tauren Shaman!Rascepamo smo ih kao pic*e!

tommy gun:
ja uso u neki party ja hunter i dva rouge,odemo u jezgro horda,poubijmao tri cetri heroja,zovemo pojacnje dodje jedan human paladin i dva patuljka valjda warriror,protiv cetri warriror orca i tri mage Undead i jednog tauren Shaman!Rascepamo smo ih kao pic*e!
samo cu reci ROFLMAO. Kazhesh jezgro horde a?? To je orgrimmar ko shto je kod vash iron forge pa vas kolko vas je bilo ne biste ni ushli u orgrimmar jer bar ima 20 ljudi koji stalno dueluju ispred+guardovi koji su 55 lvl ali su jako teshki svi dobro znamo i jako brzo sponuju tako da ne lupaj gluposti.

Nijal:
ako je usao u orgrimmar i ubio 10 heroja i zaobisao gardu,,, stvarno si preterao.
U orgrimmaru on ne mozhe nikoga da napadne dok ovaj njega ne napadne a sigurno ga nece napasti neki low lvl znachi ako su se saleteli vishi lvli na njih ne bi se desilo tako da su ih odvalili, ne kazhem ja da oni nisu odvalili hordu ali nisu doshli u jezgro horde a glupa alijansa necu vishe da se raspravljam o tome zna se ko igra alijansu (ne kazhem da nema izuzetaka al ih ima jako malo).

Back