|^_^|
Obećava
- Poruka
- 74
tommy gun extra
)
)Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
)Rogue je PvP klasa a to shto je u duel malo loshiji i shto ima CD i mozhe duel na svakih 5 minuta je druga stvar. PvE sigurno nije i rogue ce uvek imati vishe fragova od warriora jer warrior tolki DMG ne radi pogotovo combat rogue sa 2x1h sword. A necemo vishe o fragovima kad warloci magovi i hunteri samo kradu. I saznao sam da se vishe honora dobije healovanjem nego sa DPS tako da idem resto MC guild a u AV, AB i WSG heal.psy:rogue cista pvp klasa -lol
kako ne mozesh?Baklava_NS_88:Pa ne mogu nikako moje slichice da poshaljem/cry
Pa gde da ubacim sliku nikakoda pronadjem rekli su mi kao negde da ima dodati sliku uz poreuku ili shta vec al ne mogu da nadjemtommy gun:kako ne mozesh?
Nismo ti mi krivi shto nemash wow kod kuce D:Svi tako misle da je lako doci do 60 a u stvari bash i nije tako pogotovo posle 50....|^_^|:pf bio bi ja level 60 itd.. kad bi imo wow kod kutje ... ;-(
Pa do 40 lvla se mozhe doci za 20 dana ladno (bar sam ja tako preko raspusta) al kasnije tako smoriiiiiiiii pogotovo ovi jadni kvestovi!tommy gun:Vec sam cetrdeseti level!
Meni ja bas glupo sto ne moze vise 60. levela!Baklava_NS_88:Pa do 40 lvla se mozhe doci za 20 dana ladno (bar sam ja tako preko raspusta) al kasnije tako smoriiiiiiiii pogotovo ovi jadni kvestovi!
Konachno jedva chekam MC 
Kako da ga kupis kad uopste nije u prodaji!Nije chak ni patch 1.10 izasaotommy gun:sutra kupujem Burning Crusade
Master_Chief:Kako da ga kupis kad uopste nije u prodaji!Nije chak ni patch 1.10 izasao
Al ti volish gluposti da prichash.....tommy gun:sutra kupujem Burning Crusade

Ako je to istina mada mislim da nije onda ne mozhe to biti onaj Burning Crusade koji ce blizz napravititommy gun:Meni drug rekao da je izasao kod Pirata!