World of Warcraft

kako je Blizzard nastavio da nas nerfuje uskoro tje druidi u bear formi da tankuju umesto nas,u PvP warrior je mnogo losh ako nema healera koji tje da mu bude iza ledja,zato nije ni chudo da vidish warriora u AV sa najvetjim brojem pogibija.Josh sad kad nam nerfuju Int. Shout,ima da bude josh gore u AV.Ali opet ostajem uz mog taurena,sad kad izadje patch 1.10 idem da radim questove da bih poboljsao moj Valor u armor of heroism.

Zadnjih dana imam mnogo sretje sa kojekakvim itemima,dobio sam gomilu armora koji tje mi super sluziti za tanking,to jest ima defense,josh samo da dobijem jedan tanking mace iz DMa i na konju(kodo-u:D ) sam.Sad mi je Dire Maul west na farming statusu,treba mi knjiga sa kojom se pochinje quest za motjni QuelSerrar mach.:D

rogue cista pvp klasa -lol

pvp =/ av

warrior u ab i wsg i bez healera-nezamenljiv

valor=sux

za tanking -bone slicing hatchet,koji dropuje prvi guard u nekom dm-u (ne mogu da se setim) ,je najbolji za tenkovanje od pre-mc oruzja...a za tu knjigu-gl,ja sam farmovao dm kao lud i nikada je nisam dobio

psy:
rogue cista pvp klasa -lol
Rogue je PvP klasa a to shto je u duel malo loshiji i shto ima CD i mozhe duel na svakih 5 minuta je druga stvar. PvE sigurno nije i rogue ce uvek imati vishe fragova od warriora jer warrior tolki DMG ne radi pogotovo combat rogue sa 2x1h sword. A necemo vishe o fragovima kad warloci magovi i hunteri samo kradu. I saznao sam da se vishe honora dobije healovanjem nego sa DPS tako da idem resto MC guild a u AV, AB i WSG heal.

ma jok ti skinesh program frap pa slikash!
pa uradish megaupload,pa prvo
!
ETO!

Back