World of Warcraft

ma od kad je dozvoljen program koji farmuje umesto tebe ? :)
a ti si kolko vidim zaludjen tim farmovanjem neznam te ti je tu zadovoljstvo da igras wow

A kako je dozvoljen program koji salje podatke pa mozes da vodis 2+ likova u isto vreme? Tzv multiboxing...
A da malo pogledas add-one koji su dozvoljeni ( znam tesko je ima ih mnogo ) onda ce ti biti jasno...

Razlika izmedju farmovanja i ovoga sta ja radim je ogromna... JA NISAM ZA RACUANROM!!! Sta ti tu nije jasno... Znaci JA NISAM SATIMA ISPED RACUNARA sa namerom da zaradim gold vec ostavim lika samog da radi...... A zadovoljstvo mi je u tome sto kada je raid mogu lepo da igram i da uzivam, da radim dungeon-e, lvl-ujem alt-ove i DA NE RAZMISLJAM O TOME DAL CU IMATI GOLD-a!!!!

Sta ti tu nije jasno, hajde mi objasni?

ma to bez veze samo trosis struju
ja nemam ni jednu profesiju pa imam dovoljno golda za letenje od 310% i osnovne stvari

Pa hajde ovako, godinu dana wow-a kosta oko 110-120eura, 2 godine 220-240eura. E sada ja nisam placao WoW 2 godine, tj 3 jer imam jos jedno 8 meseci predplate. Ako je jedan KW/h oko 4-5din a moj racunar trosi max 0.7kw/h i racunar mi radi max 10 sati na dan to je 7kw/h ili 35din na dan. Mesecno je to max 1000din, godisnje oko 120eura sto je taman koliko kosta WoW.....

Pa ja imam 6 likova na lvl85 i svaki ima 310% speed, svi imaju profesije na max, 3 imaju ene mount-e za vendorima.... A sada, ukupno imam oko 600.000gold-a....

p.s. E da, nisam napomenio da ako prodam taj gold- za mesec dana cu zaraditi 600eura minimu od toga...

Mislim da je to lepa racunica?

Poslednja izmena:
Pa hajde ovako, godinu dana wow-a kosta oko 110-120eura, 2 godine 220-240eura. E sada ja nisam placao WoW 2 godine, tj 3 jer imam jos jedno 8 meseci predplate. Ako je jedan KW/h oko 4-5din a moj racunar trosi max 0.7kw/h i racunar mi radi max 10 sati na dan to je 7kw/h ili 35din na dan. Mesecno je to max 1000din, godisnje oko 120eura sto je taman koliko kosta WoW.....

Pa ja imam 6 likova na lvl85 i svaki ima 310% speed, svi imaju profesije na max, 3 imaju ene mount-e za vendorima.... A sada, ukupno imam oko 600.000gold-a....

p.s. E da, nisam napomenio da ako prodam taj gold- za mesec dana cu zaraditi 600eura minimu od toga...

Mislim da je to lepa racunica?

a kolko ti je trebalo da skupis 600k golda?

Markons82.. Igrao sam dosta WoW dugo pre nego sto sam prekinuo. Imao sam warlocka koga sam igrao i imao je 10k achievement pointsa, Onyxian Drake i Mimiron head, bio je u top50 guildi na svetu, i dosta realmfirstova koje idu ako si u dobrom guildu, i mnogo raznih sranja. Account sam prodao za 600 evra zajedno sa 100k golda, i to je po rečima svih koje znam iz igre, jako dobra suma za taj account.

Ne verujem da ti je iko nudio 600 evra za account samo zbog golda, možda imaš nesto dobro na njemu, neki redak predmet ili feats of strenght, ali za gold teško.

Vidiš, kada sam prestao da igram WoW, okrenuo sam se botovanju. Trenutno imam 18 accountova koji botaju za mene koji rade na jednom kompu, i sve skripte što si ti opisao koje ti zarade gold su osobine bota, tako da mislim da i ti to radiš. Ne postoji ništa što kompjuter radi umesto tebe a da je legalno po blizzardu, jer sve tretira kao 3rd party software.

Da ne dužim, i napravio sam account samo da bi ti odgovorio. Ako mesečno napraviš 600k golda, na prosečnom serveru možeš taj gold da prodaš za 200 evra. I to je pitanje da li ćeš zadržati account posle toga, jer je daleko veća verovatnoća da će ti blizzard banovati account pri prodaji golda nego pri botovanju. Za 6 meseci koliko radim sa ovim botovanjem, banovani su mi 7 accountova, [što je prilično dobro s'obzirom koliko sam zaradio: 18 botova * (10k golda dnevno isfarmaju, to je otprilike prosek, neki bot na nekom serveru manje, neki više) * (26 dana rade kada se sve sabere) * 0.55$ (prosečna cena za 1k golda) i dobije se cifra od nekih 4.5 miliona golda mesečno. Oduzmi 270k golda svaka 2 meseca za gamecardove koje dajem, i dobijaš otprilike oko 1600 evra koje ja mesečno uzmem za botanje.], ali i uviđaš da je ovo dosta riskantan posao, jer nikad ne znaš na čemu si sa blizzardom.

Tako da batali ti prodavanje golda ako nisi težak boter kao ja, jer ti to neće doneti skoro ništa, samo možeš da izgubiš account, poenta cele ove priče.

Pozz :)

P.S:
Ako mi ne veruješ, idi u Operation Eskimo na Sunstrideru i pitaj za Steffanosa i pitaj šta radim.
P.P.S:
Ako me prijaviš blizzardu da radim botovanje sa ove IP adrese, ne brini se, u drugom stanu pod proxijem rade, tako da ne pokušavaj. :)

Poslednja izmena:
Markons82.. Igrao sam dosta WoW dugo pre nego sto sam prekinuo. Imao sam warlocka koga sam igrao i imao je 10k achievement pointsa, Onyxian Drake i Mimiron head, bio je u top50 guildi na svetu, i dosta realmfirstova koje idu ako si u dobrom guildu, i mnogo raznih sranja. Account sam prodao za 600 evra zajedno sa 100k golda, i to je po rečima svih koje znam iz igre, jako dobra suma za taj account.

Ne verujem da ti je iko nudio 600 evra za account samo zbog golda, možda imaš nesto dobro na njemu, neki redak predmet ili feats of strenght, ali za gold teško.

Vidiš, kada sam prestao da igram WoW, okrenuo sam se botovanju. Trenutno imam 18 accountova koji botaju za mene koji rade na jednom kompu, i sve skripte što si ti opisao koje ti zarade gold su osobine bota, tako da mislim da i ti to radiš. Ne postoji ništa što kompjuter radi umesto tebe a da je legalno po blizzardu, jer sve tretira kao 3rd party software.

Da ne dužim, i napravio sam account samo da bi ti odgovorio. Ako dnevno napraviš 600k golda, na prosečnom serveru možeš taj gold da prodaš za 200 evra. I to je pitanje da li ćeš zadržati account posle toga, jer je daleko veća verovatnoća da će ti blizzard banovati account pri prodaji golda nego pri botovanju. Za 6 meseci koliko radim sa ovim botovanjem, banovani su mi 7 accountova, što je prilično dobro s'obzirom koliko sam zaradio: 18 botova * (10k golda dnevno isfarmaju, to je otprilike prosek, neki bot na nekom serveru manje, neki više) * (26 dana rade kada se sve sabere) * 0.55$ (prosečna cena za 1k golda) i dobije se cifra od nekih 4.5 miliona golda mesečno. Oduzmi 270k golda svaka 2 meseca za gamecardove koje dajem, i dobijaš otprilike oko 1600 evra koje ja mesečno uzmem za botanje.

Tako da batali ti prodavanje golda ako nisi težak boter kao ja, jer ti to neće doneti skoro ništa, samo možeš da izgubiš account, poenta cele ove priče.

P.S:
Ako mi ne veruješ, idi u Operation Eskimo na Sunstrideru i pitaj za Steffanosa i pitaj šta radim.
P.P.S:
Ako me prijaviš blizzardu da radim botovanje sa ove IP adrese, ne brini se, u drugom stanu pod proxijem rade, tako da ne pokušavaj. :)

Oli ti meni reci dje se skidaju ti programi za to botovanje i kako se koriste, ako ti nije muka, email bozovicn@t-com.me bio bih zahvalan, jer to je za nas Crnogorce prava stvar, da drugi
rade umjesto nas, spasio bi me.

Da ne dužim, i napravio sam account samo da bi ti odgovorio. Ako mesečno napraviš 600k golda, na prosečnom serveru možeš taj gold da prodaš za 200 evra. I to je pitanje da li ćeš zadržati account posle toga, jer je daleko veća verovatnoća da će ti blizzard banovati account pri prodaji golda nego pri botovanju. Za 6 meseci koliko radim sa ovim botovanjem, banovani su mi 7 accountova, [što je prilično dobro s'obzirom koliko sam zaradio: 18 botova * (10k golda dnevno isfarmaju, to je otprilike prosek, neki bot na nekom serveru manje, neki više) * (26 dana rade kada se sve sabere) * 0.55$ (prosečna cena za 1k golda) i dobije se cifra od nekih 4.5 miliona golda mesečno. Oduzmi 270k golda svaka 2 meseca za gamecardove koje dajem, i dobijaš otprilike oko 1600 evra koje ja mesečno uzmem za botanje.], ali i uviđaš da je ovo dosta riskantan posao, jer nikad ne znaš na čemu si sa blizzardom.

P.S:
P.P.S:

Pa pazi nudili mi jesu 600eura e sada sta ima, pa ima Raptora i Tigra iz ZG-a, ima konja iz Kara, ima onu kokosku iz MgT...... Ima sve mount-e iz seasonal-a, star je 6+ godina i sada oko 900.000gold-a, sada ima 7xlvl85 svi sa 310% speed, oprema nije vazna...

Jedna stvar mi nije jasna. Kazes 600K = 200eura, meni to npr nije jasno. Ja dajem 50K za 3 meseca dopunu ( onu sto ti posalju na mail ), vrednost nje je oko 30-33eura i to prodajem ( menjam ) sa likom iz igre, e sada pravi goldseller-i prodaju za 0.9-1.2eura 1000g, naravno ja nisam neki kineski farmer za kod igra/radi 1000ljudi al ipak...

Ono o cemu ja pricam je sledece. Addon koji sam proverava AH i kupuje stvari do cene koju sam mu ja zadao ( dozvoljen addon, moze da se skine sa curse gaming-a ), macro koji sam radi milling biljaka i posle od toga pravi mysterious fortune card's i darkmoon cards i tako u krug...

Sta farmujes, mislim glupo pitanje, siguran sam da je ruda, biljke i tako to :) Mada ima dobrih lokacija i za fishing :) I da kazes, ti samo bot-ujes, kome prodas gold? Sta radis sa njim :) Ne zanima me jer zelim tme da se bavim, vec cisto radi reda pitam. Pazi 1600eura nije malo, jedini downside je taj sto stvarno mogu da ti banuju/ugase nalog i onda opet moras da se lvl-ujes i tako to :( Na koloiko masina teras 18 naloga, ja kada sam se zezao sa multi glupostima jedva sam uspeo 3 da pokrenem, mada to je bilo davno :)

p.s. ne brini, nema razloga da te prijavljujem :)

Ako je tako, i ako te mountove imaš, verovatno sam pogrešio, i moj savet je da uzmeš 600 evra i potrošiš to lepo, batališ igru, ili kupiš novi account na klan ruru sa lv.85 za 60 evra i ostane ti 540 evra lepo da radiš šta oćeš. :)

600k jeste 200 evra. Kineski farmeri čine samo jedan deo farmera. Oni ne koriste bota, već rade ručno, tako da kupuju i gold od stranaca. A kada kupuju postoji određena veza:
1. Ti koji botaš si prvi stepen lanca,
2. Kompanija koja se bavi preprodajom golda (PPG) kupi od tebe gold za 0.3 evra po 1k,
3. PPG proda kineskim sajtovima koji se bave prodajom golda (PG), i koji imaju gomilu ljudi koji će da reklamiraju prodaju golda na serverima za nekih 0.5 evra,
4. PG proda to igračima za 0.8-0.9 evra po 1k.

Ne možeš nikako da prodaš direktno PG, jer pojma nemaju engleski, i nema šanse da se dogovoriš sa njima, i PPG znaju samo neke osnove, i drugi problem je što moraš da budeš jako strpljiv sa njima jer imaju pamćenje kao zlatna ribica.

Skupljam rude i biljke, i kasnije to sve prodaš na AH, sve je automatizovano, postoji i bot za AH, ali sve to košta. Bot košta 75 evra, neka šema sa koordinatama po kojoj će bot da ide može da košta i do 50 evra (uglavnom su besplatne, ali sa ovom dobijaš i da ne moraš da se mlatiš sa AH), i account prosečan košta do 70 evra sa lv. 85 likom. Ne moraš da leveluješ, već samo kupiš ovaj korišćeni account, i za čudo, niko mi nije scammovo, i niko nije pokušao da povrati svoj account, delom zbog toga što niko neće da se ciganiše za 50-70 evra.
Na jednoj mašini radi 15 komada, a na drugoj 3 komada.
Između ostalog mašina ima: Intel I7, 16GB RAM, GTX460, i ograniči se FPS od jednog wowa, na 20FPS i možeš dosta dosta više klijenata da pokreneš sa tim.

Ako si rekao da može na curseu da se skine, onda je ok..Legalno, a što se tiče macroa, postojao je lik ranije koji je sa macrom srušio wow server, tako da to može i da ne bude legalno, ali verovaću ti. :)

vi farmeri ste smesni ja dnevno potrosim za cigare 7.20 evra
a 30 evra za gejm kard na 2 meseca dodju od prilike 0.50 senti na dan
i sad vi nesto farmujete neki botovi kao neke pare vrtite ja to ne verujem
to su price za malu decu ...u ostalom ja sam pvp igrac i slabo idem po dandzeni
a ne rajdujem nikako ...opremu skupim na pvp-u ili ako ocu gladijatorsku
sredom udjem na 2v2 imam paladina tanka ja zlikovac 8 dodbijemo od 10
a ja mislim da je svrha u igri da imas najjacu opremu nebitno dali je pvp ili pve
a ne to farmovanje

vi farmeri ste smesni ja dnevno potrosim za cigare 7.20 evra
a 30 evra za gejm kard na 2 meseca dodju od prilike 0.50 senti na dan
i sad vi nesto farmujete neki botovi kao neke pare vrtite ja to ne verujem
to su price za malu decu ...u ostalom ja sam pvp igrac i slabo idem po dandzeni
a ne rajdujem nikako ...opremu skupim na pvp-u ili ako ocu gladijatorsku
sredom udjem na 2v2 imam paladina tanka ja zlikovac 8 dodbijemo od 10
a ja mislim da je svrha u igri da imas najjacu opremu nebitno dali je pvp ili pve
a ne to farmovanje

E pa ako si sada trosio 7.2eur uskoro ces trositi 15eur... A uostalom ja potrosim barem 10eura na hranu ( cokolade, keks....) pa se ne hvalim... Ja dok sam igrao PvP 3vs3 tim u kom sam igrao bio je 3 na realm-u...
A ako je tebi poenta da imas sto bolje sarene piksele onda je to veliki problem, a uskreno
svako moze da sakupi opremu, a treba imati mozak da zaradis gold :)

Zdravo :)
Potreban mi je neki wow 2.4.3 server koji nije fun ,koji nema milion lvl-a , kao i da je rating 1x . Pokusavala sam naci na internetu , medjutim na koji god sam usla - to nije bilo - to . Naravno i da ,donekle taj server radi normalno , pomagajte :) Hvala unapred :heart:

Iskreno, nisam imao prilike da igram na privatnom serveru, al me znaima jedna stavr. Zasto hoces da igras sa patch-om starim 3+ godine?
Pa drugar mi je preporucio tbc , pocela sam na serveru na kom je i on igrao . Kako sam vremenom duze i duze igrala , zainteresovao me je i WOTLK . Otisla sam , probala i ne svidja mi se ni malo :) Dal sto sam navikla na TBC ili ne zelim da prihvatim nove stvari od kojih me boli glava , ne znam stvarno :D
A sto se kataklizme tice , to niti mogu da nabavim niti bih probala , jer bi bio red da se prvo izigram na WOTLK pa onda CATA ... :)

a da meni devojka uzela 4k golda treba joj za druidu da brzo leti
a i sve biljke koje izfarmujem oce da joj posaljem postom
posto skiluje oni papiri ili kako se zove
neznam razmisljam da raskinem vezu dajte neki savet ??

Back