Markons82.. Igrao sam dosta WoW dugo pre nego sto sam prekinuo. Imao sam warlocka koga sam igrao i imao je 10k achievement pointsa, Onyxian Drake i Mimiron head, bio je u top50 guildi na svetu, i dosta realmfirstova koje idu ako si u dobrom guildu, i mnogo raznih sranja. Account sam prodao za 600 evra zajedno sa 100k golda, i to je po rečima svih koje znam iz igre, jako dobra suma za taj account.
Ne verujem da ti je iko nudio 600 evra za account samo zbog golda, možda imaš nesto dobro na njemu, neki redak predmet ili feats of strenght, ali za gold teško.
Vidiš, kada sam prestao da igram WoW, okrenuo sam se botovanju. Trenutno imam 18 accountova koji botaju za mene koji rade na jednom kompu, i sve skripte što si ti opisao koje ti zarade gold su osobine bota, tako da mislim da i ti to radiš. Ne postoji ništa što kompjuter radi umesto tebe a da je legalno po blizzardu, jer sve tretira kao 3rd party software.
Da ne dužim, i napravio sam account samo da bi ti odgovorio. Ako mesečno napraviš 600k golda, na prosečnom serveru možeš taj gold da prodaš za 200 evra. I to je pitanje da li ćeš zadržati account posle toga, jer je daleko veća verovatnoća da će ti blizzard banovati account pri prodaji golda nego pri botovanju. Za 6 meseci koliko radim sa ovim botovanjem, banovani su mi 7 accountova, [što je prilično dobro s'obzirom koliko sam zaradio: 18 botova * (10k golda dnevno isfarmaju, to je otprilike prosek, neki bot na nekom serveru manje, neki više) * (26 dana rade kada se sve sabere) * 0.55$ (prosečna cena za 1k golda) i dobije se cifra od nekih 4.5 miliona golda mesečno. Oduzmi 270k golda svaka 2 meseca za gamecardove koje dajem, i dobijaš otprilike oko 1600 evra koje ja mesečno uzmem za botanje.], ali i uviđaš da je ovo dosta riskantan posao, jer nikad ne znaš na čemu si sa blizzardom.
Tako da batali ti prodavanje golda ako nisi težak boter kao ja, jer ti to neće doneti skoro ništa, samo možeš da izgubiš account, poenta cele ove priče.
Pozz
P.S:
Ako mi ne veruješ, idi u Operation Eskimo na Sunstrideru i pitaj za Steffanosa i pitaj šta radim.
P.P.S:
Ako me prijaviš blizzardu da radim botovanje sa ove IP adrese, ne brini se, u drugom stanu pod proxijem rade, tako da ne pokušavaj.