World of Warcraft

Ma kupio sam polovno preko neta,i sad je lik ispario...Imam samo cd-ove,a svaki cd key je vec iskoriscen za taj njegov acc.Trebao sam na vreme da se raspitam,kad se vec ne razumem u to igranje preko interneta.Meni su na jednom Gamerskom forumu rekli da MORAM IMATI ORIGINAL CD-OVE da bi igrao preko interneta,al sam kasno saznao da se moze igra skinuti i sa interneta a da se ustvari placa samo taj JEDINSTVENI cd key... :S

Znaci,kao sto sam rekao...nemam iskustva sa igranjem preko interneta,video sam da se prodaje dvd original,WoW,BC i WoTLK! S tim sto je cd key iskoriscen,a ja nisam znao da se u sustini to i placa,a ne sama igra,tako da sad nemam cd key...i ne mogu da aktiviram nalog.

Znaci,kao sto sam rekao...nemam iskustva sa igranjem preko interneta,video sam da se prodaje dvd original,WoW,BC i WoTLK! S tim sto je cd key iskoriscen,a ja nisam znao da se u sustini to i placa,a ne sama igra,tako da sad nemam cd key...i ne mogu da aktiviram nalog.

Ma, dečko, tebi je on trebalo u suštini da proda svoj account, diskovi su sad manje više nebitni, s obzirom da je on već ukucao cd-key sa njih. Dakle, nadji ga, i zahtevaj podatke o njegovom account-u, ako već nemaš, a ako ne uspeš da ga nadješ - pa, recimo da te je zaje.bao, i da si kupio nešto što vredi par stotina dinara za, pretpostavljam, par hiljada.

Mozes napraviti trial account ovde www.battle.net (odes na create account i izaberes da je account za wow), tako dobijas 10 dana trial account i mozes ga produzivati dalje kako hoces. Ali glavno je da ti za to ne treba CD key.

E sad i za mene pomoc:

Naime ja sam trial verziju igre skinuo sa njihovog zvanicnog sajta malo je potrajalo dok se nije downloadovalo ali boze moj. Igra se instalirala i ja sam igrao na svom accu jedno 2-4 dana i napustio sam ju. Posle jedno 2-3 meseca(ovo je sadasnjost) odlucio sam da opet napravim trial acc i da ovoga puta stvarno krenem da igram. Ali izgleda da je izasao novi patch kojeg nisam ispratio i kad sam se pokusao logovati izbacilo mi je da moram updateovati igru i skinuti i instalirati patch kako bih igrao. Tako ja to nesto ispratio one ingame prozore i skinulo mi se nesto i pojavio mi se eror koji glasi: "Launcher cannot obtain patching information please check your internet configuration."

Sta sad da dalje radim :/

Meni bi trebalo 2 meseca za 50k !! A i veliki problem mi je sto nemam Kataklizam nego samo Lic Kinga :p

Pa mozes Cata da pazaris za gold :) Samo uzmi od nekog pouzdanog. Npr ja sada kupujem gametime od igraca a ne od gold seller-a. Oni mogu da ti to posalju kao poklon. znaci samo ti vidis koji je key pa nemoras da brines da ce te neko izlevatiti :) Sigurno mozes da ga nabavis za 50K-a.

Zavisi koje profesije imas. Al reimo da mozes da farmujes Molten core za Blood of the Mountain ( Sulfuron Hammer se pravi od njega ), kao i Elementium Ingot iz BWL ( imas posle drugog boss jedan deo gde imas gomilu mobova Blackwing Technician oji izbacuju. Ja sam na lvl-u 80 to farmovao ( nasao saved run do tog boss-a ), pobijem ih svei onda cekam soft reset ( 30tak min da niko nije u dungeon-u ). Oni mogu da idu za lepu sumu. Nisam siguran koliko je sada al ja sam prodavao za 400g ( a mogao sam da nabavim 10-15 na dan )....

Takodje ako imas mining/bs mozes da odes Winterspring i farmujes/mining-ujes tu. Tu dobijas Thorium ore koji ide za 25g/stack i dense stone od kog pravis Dense grinding stone. E tu lezi zec, sada ti ide Darkmoon fairy, taj Dense grinding stone ( treba ti 8 ) predajes i dobijas karte koje menjas za nagrade. Npr ja sam menjao pre 2 meseca to i zaradio oko 70K za 7 dana samo od toga. Mozes da dobijes dobre stvari koje idu za dosta love....

ne kapiram, u cemu je fora da igras igricu kao da radis posao ?!
Mislim zasto bih minovao goldingame, radije cu vuek platiti pa igrati ko covek, zabaviti se i to je to.. Mislim ne razumem vas stvarno u cemu je fora muciti sam sebe za nesto sto ne moras?

ne kapiram, u cemu je fora da igras igricu kao da radis posao ?!
Mislim zasto bih minovao goldingame, radije cu vuek platiti pa igrati ko covek, zabaviti se i to je to.. Mislim ne razumem vas stvarno u cemu je fora muciti sam sebe za nesto sto ne moras?

A ko kaze da se ja mucim? Al hajde da ja tebi postavim pitanje. Sta da radim dok cekam 30min da mi se pojavi grupa za random dungeon?

A ko kaze da se ja mucim? Al hajde da ja tebi postavim pitanje. Sta da radim dok cekam 30min da mi se pojavi grupa za random dungeon?

Pa vidi, ja inace sam prestao davno da igram online mmorpg, jer je jedini koji je nesto vredeo po meni Lineage 2 prilicno syeban nowdays i nije ono sto je nekada bio. Ne kapiram u cemu je fora da stices ingame bogatstvo, mislim dosadno je sta ja znam. makar meni i pogotovu posle nekog vremena. Pogotovu jer u Wowu nemas sta da kupis za gold :S.. vecina high end stvari moras da sam izgrindujes.. A i da ne pominjem da u igricu bukvalno sve moz bilo koji noob, klinac od 10 godina da dobije uz minimum znanja engleskog jezika i igranja.. to je po meni unistilo svaki smisao grindovanja i slicno, jer svako moze to da uradi.. Oops malo sam sad vec zasao u filozofiju mmoova xD

Pa vidi, ja inace sam prestao davno da igram online mmorpg, jer je jedini koji je nesto vredeo po meni Lineage 2 prilicno syeban nowdays i nije ono sto je nekada bio. Ne kapiram u cemu je fora da stices ingame bogatstvo, mislim dosadno je sta ja znam. makar meni i pogotovu posle nekog vremena. Pogotovu jer u Wowu nemas sta da kupis za gold :S.. vecina high end stvari moras da sam izgrindujes.. A i da ne pominjem da u igricu bukvalno sve moz bilo koji noob, klinac od 10 godina da dobije uz minimum znanja engleskog jezika i igranja.. to je po meni unistilo svaki smisao grindovanja i slicno, jer svako moze to da uradi.. Oops malo sam sad vec zasao u filozofiju mmoova xD

Lineage 2 sam igrao i dosadna mi je igra bila za medalju. Mislim neki powerups za oruzije i ostale gluposti...

Pa pazi, meni su pre par meseci nudili 600eura za account. Sada kada budem imao milion gold-a + mounte iz ZG i ostale gluposti mogu bez problema da trazim 1500-2000eura... Ako uzmes u obzir da sam milion gold-a sakupio za manje od mesec dana i da po trenutnoj ceni samo to mogu da prodam za 1000eura... Nije lose, jer koliko ti znas ljudi koji od igranja comp-a mogu mesecno toliko da "zarade"?

Pa mozes Cata da pazaris za gold :) Samo uzmi od nekog pouzdanog. Npr ja sada kupujem gametime od igraca a ne od gold seller-a. Oni mogu da ti to posalju kao poklon. znaci samo ti vidis koji je key pa nemoras da brines da ce te neko izlevatiti :) Sigurno mozes da ga nabavis za 50K-a.

Zavisi koje profesije imas. Al reimo da mozes da farmujes Molten core za Blood of the Mountain ( Sulfuron Hammer se pravi od njega ), kao i Elementium Ingot iz BWL ( imas posle drugog boss jedan deo gde imas gomilu mobova Blackwing Technician oji izbacuju. Ja sam na lvl-u 80 to farmovao ( nasao saved run do tog boss-a ), pobijem ih svei onda cekam soft reset ( 30tak min da niko nije u dungeon-u ). Oni mogu da idu za lepu sumu. Nisam siguran koliko je sada al ja sam prodavao za 400g ( a mogao sam da nabavim 10-15 na dan )....

Takodje ako imas mining/bs mozes da odes Winterspring i farmujes/mining-ujes tu. Tu dobijas Thorium ore koji ide za 25g/stack i dense stone od kog pravis Dense grinding stone. E tu lezi zec, sada ti ide Darkmoon fairy, taj Dense grinding stone ( treba ti 8 ) predajes i dobijas karte koje menjas za nagrade. Npr ja sam menjao pre 2 meseca to i zaradio oko 70K za 7 dana samo od toga. Mozes da dobijes dobre stvari koje idu za dosta love....

Nisam te bas najbolje razumeo ovo za Kataklizam. Hvala ti na savetima !! Kad bih zaradio 70k za 7 dana bilo bi super.

hajde da pokusam bolje da objasnim. Znas da blizzard store ima opciju da drugima kupujes stvari? Mislim mozes i sebi al racuna se kao poklon. Ja tako kupujem gametime ( npr lik mi kupi i stigne mi na mail koji je i to je to ). Siguran sam da mozes tako da kupis i Kataklizmu. Samo kazes mail i on kupi i tebi na mail stigne key. ( samo koristi mail koji ti nije vezan za igru :) )...

Ево и мене да се јавим коначно. :)

Пичим и даље. Јесте можда да је 50к пуно за неке за картицу, али то никако није тешко добити. Ја сам узео око 1000 волатил лајф док је било јефтино и продао опет у разним количинама и добио огроман профит. Скочио сам са неких 5к на 15к. Брзих 10к. Даркмун декови се тренутно баш добро продају, тако да је то до јаја прилика да се узме злато. Пошто касније како буду излазили нови ајтеми, падаће цена жестоко.

Такође ако вам треба брзо злато, и ништа превише, ту је увек мајнинг и хербализам. За неких сат времена брзих хиљаду златника. Пре неку ноћ сам фармовао биљке у Улдуму, није била велика конкуренција, и све се брзо продало. Наравно, цене су већ зештоко пале него што су биле на почетку експанзије, али но, и даље се лаке паре могу извући.

Да поделим један добар сајт у вези прављења златника, ако већ нисам у прошлости:

http://www.tarouwowguides.com/

\o/

Back