World of Warcraft

Ubedljivo najbolja zarada je da kupujes biljke, pravis msterious fortune card taman da pokrijes troskove a od Ink-ova pravis Darkmoon karte a posle dekove...

Ja trenutno imam 90 gotovih, u naredna 3-4 dana imacu ih oko 100-105. Prosecna cena je oko 9K ( i to je cista zarada ) sto znaci da sam ovaj mesec uzeo 900K :) Takodje imam rezervacije da za 500g predaju deck za reputaciju sto je dodatnih 50K. sve ukuno za mesec dana oko 1.000,000 gold-a....

Ubedljivo najbolja zarada je da kupujes biljke, pravis msterious fortune card taman da pokrijes troskove a od Ink-ova pravis Darkmoon karte a posle dekove...

Ja trenutno imam 90 gotovih, u naredna 3-4 dana imacu ih oko 100-105. Prosecna cena je oko 9K ( i to je cista zarada ) sto znaci da sam ovaj mesec uzeo 900K :) Takodje imam rezervacije da za 500g predaju deck za reputaciju sto je dodatnih 50K. sve ukuno za mesec dana oko 1.000,000 gold-a....

Svaka cast..

nemate vi pojma o wow-u samo nesto farmujete idite bolje i igrate sims ili siti drndalo
samo vi farmujte od jutra do mraka i kao "mrkons82" da naravno opasan si kad bi tako bilo
i moja baba bi farmovala svaki dan .....

Prvo treba da znas sta se podrazumeva pod pojmom "farmovanje". A da si igrao igru ili da si naucio da igras znao bi da postoje addon-i koji ti omogucavaju da sedis van dometa racunara a oni da rade posao umesto tebe. Takodje da se razumes u rad na racunaru znao bu da postoje auto-clicker programi u koje ubacis skripte i oni oponasaju pravog korisnika, tj umesto tebe "pritiskaju" dugmad na tastaturi...

A Sims je jedino zanimljiv osobama kao sto si ti....

Prvo treba da znas sta se podrazumeva pod pojmom "farmovanje". A da si igrao igru ili da si naucio da igras znao bi da postoje addon-i koji ti omogucavaju da sedis van dometa racunara a oni da rade posao umesto tebe. Takodje da se razumes u rad na racunaru znao bu da postoje auto-clicker programi u koje ubacis skripte i oni oponasaju pravog korisnika, tj umesto tebe "pritiskaju" dugmad na tastaturi...
A Sims je jedino zanimljiv osobama kao sto si ti....

koj tuki igras onda igricu ?

Poslednja izmena:
koj tuki igras onda igricu ?

Sta ti nije jasno? Ako naravis "robota" koji ce umesto tebe da napravi rucak, spremi sobu i ti da mozes da uzivas, nces pristati na tako nesto? Ja ostavim lika da sve radi sam, za to vreme radim sta hocu, gledam tv, odem do grada, na posao..... vratim se i zaradio sam 20K gold-a... A za taj gold mogu da kupim opremu, gametime, i da lepo igram.....

Sta ti nije jasno? Ako naravis "robota" koji ce umesto tebe da napravi rucak, spremi sobu i ti da mozes da uzivas, nces pristati na tako nesto? Ja ostavim lika da sve radi sam, za to vreme radim sta hocu, gledam tv, odem do grada, na posao..... vratim se i zaradio sam 20K gold-a... A za taj gold mogu da kupim opremu, gametime, i da lepo igram.....

dali ti se isplati da ti kompjuter radi dano nocno za gametime od 30evra na dva meseca???

dali ti se isplati da ti kompjuter radi dano nocno za gametime od 30evra na dva meseca???

A ko kaze da radi ceo dan? Pazi ako skidas filmove i ostale gluposti opet ce ti raditi ceo dan... Ako imam 1000+ fimova ( 720p i 1080p ) a dok mi WoW trci skidam ih onda.... Komp je dobar pa kada ga podesim ne trosi tako mnogo. mozda kao siljalica od 200w :P
Sada, za 6god koliko igram WoW ( znaci od prve nedelje ) nisam potrosio za struju toliko koliko sada mogu da prodam nalog, tj koliko mi nude :) A kako nisam platio za igranje vec vise od 2god ( placam preko gold-a, a toliko koliko me kosta 3 meseca ( 30+eura ), mogu da zaradim za par dana )... Pa sada ti meni reci? Da ili ne?

ma botovanje je zakon sve to radi umesto tebe ti samo gledas tv a bot cepa pvp i pve

BoT je sranje dok te ne provali Warden.... Znam dosta njih koji su izgubili naloge stare par god a bot-ere ja prijavljujem, kao i svi na serveru :)

Bplje da nabavis programe koje Warden nije u mogucnosti da detektuje, napavis skripte ( secam se kada sam camp-ovao Darkmoon i kupovao od prodavaca biljke, gem-ove.... i prodavao sa zaradom od 20x, nazalost sada vise nije isplativo ), add-one, sa 4-5 svari mozes da automatizujes proces i da ne brines da te banuju jer su svi dozvoljeni ( ja pitam GM vise puta )....

Back