Pa mozes Cata da pazaris za gold

Samo uzmi od nekog pouzdanog. Npr ja sada kupujem gametime od igraca a ne od gold seller-a. Oni mogu da ti to posalju kao poklon. znaci samo ti vidis koji je key pa nemoras da brines da ce te neko izlevatiti

Sigurno mozes da ga nabavis za 50K-a.
Zavisi koje profesije imas. Al reimo da mozes da farmujes Molten core za Blood of the Mountain ( Sulfuron Hammer se pravi od njega ), kao i Elementium Ingot iz BWL ( imas posle drugog boss jedan deo gde imas gomilu mobova Blackwing Technician oji izbacuju. Ja sam na lvl-u 80 to farmovao ( nasao saved run do tog boss-a ), pobijem ih svei onda cekam soft reset ( 30tak min da niko nije u dungeon-u ). Oni mogu da idu za lepu sumu. Nisam siguran koliko je sada al ja sam prodavao za 400g ( a mogao sam da nabavim 10-15 na dan )....
Takodje ako imas mining/bs mozes da odes Winterspring i farmujes/mining-ujes tu. Tu dobijas Thorium ore koji ide za 25g/stack i dense stone od kog pravis Dense grinding stone. E tu lezi zec, sada ti ide Darkmoon fairy, taj Dense grinding stone ( treba ti 8 ) predajes i dobijas karte koje menjas za nagrade. Npr ja sam menjao pre 2 meseca to i zaradio oko 70K za 7 dana samo od toga. Mozes da dobijes dobre stvari koje idu za dosta love....