World of Warcraft

600€ mozda pre 2 godine kad su WoW karakteri vredeli nesto,danas ne vrede 5 para jer svako moze da za 2 nedelje skupi full epic bez problema,ne postoji vise nista sto je toliko retko da se ne moze dobiti cak i ako si casual player,najbolji dani WoWa su bili za vreme Burning Crusade-a.

Igram wow od samog pocetka, tj od 2-3 nedelje nakon sto se pojavio u EU... Na accauntu koji imam rare mounte koje vise nema sanse da dobijes, npr ZG tigar i raptor, 250-300K gold-a, ZA bear mount.... 5xlvl85 likova sa svim profesijama ma max, game time do 3.5.2012......
Ako igras samo zbog epica onda je tvoj problem.. Epic ces zameniti kada izadje sledeci patch sa nocim dungeon-ima, oni mount-i ti ostaju zauvek...

Poslednja izmena:
Хмм... не знам.

Очекивао сам да рејдови буду мало тежи... ово за сада смо све очистили са гилдом. Криво ми је што у следећем печу враћају Зул Аман и Зул Гуруб. Нећу моћи више да солујем ЗА за паре. :p

Али добро, биће занимљиво... захтеваће да имаш фул 346 (што је прелако добити) и дроповаће епик ствари. Не знам, колико год Близард буде рекао да ће бити најтежи хероици, ја сам и даље да епик ствари не дропују у њима.

ЕДИТ: Грешка у куцању.

wow je tako jadna igra nowdays...
Nekada je nesto i vredeo, imo smorio sam se kad sam ukljucio free trial na mom starom accountu i u roku od 10 dana izlevelovao lika sa ekstra opremom i jos napravio gomilu zlata. Igra je postala smesna, a i da ne pominjem kako je debilan sistem da imas instant instance koje smo izgubili ako se secam 2-3 puta max.
Wow tesko da je vise tezak klincima, mada koliko vidim serveri su ih puni, a i komunikacija je na nivou :mrgreen:
Sve u svemu tesko da cu ikada vise igrati wow, mozda nekada ako se promeni nesto debelo u igri, mada sumnjam jer trziste ide sve vise i vise ka besmisleno lakim igrama u kojima je cilj da konstantno pobedjujes i well to je to..
Jedino sto mi se svidja mnogo kod WoW-a je pvp koji je najfluentniji ikada u nekoj online igri, uvek sam uzivao u tome. Nisam video bolji pvp nigde.

Хмм... не знам.

Очекивао сам да рејдови буду мало тежи... ово за сада смо све очистили са гилдом. Криво ми је што у следећем печу враћају Зул Аман и Зул Гуруб. Нећу моћи више да солујем ЗА за паре. :p

Али добро, биће занимљиво... захтеваће да имаш фул 346 (што је прелако добити) и дроповаће епик ствари. Не знам, колико год Близард буде рекао да ће бити најтежи хероици, ја сам и даље да епик ствари не дропују у њима.

ЕДИТ: Грешка у куцању.

Al su raid-ovi tezi neko sto su bili u WotlK-u, i procice dosta vremena dok ne bude gomila PUG=ova koji ce ih cistiti za jednu noc, sto nije bio slucaj sa ICC.

Pare mozes daleko lakse da zaradis, 3-4K na sat ako imas herbalism bez problema, a jos ce i u 4.1 drasticno smanjiti gold koji dobijas od boss-ova.

U u svihm expanzijama osim u naravno originalnom boss je izbacivao epic, doduse u TBC na samom kraju u MgT a u Wotlk nakon par meseci.

I krajnje je vrem, enchati ( navodno highend ) su preskupi, 7-10K gold-a je previse. Upropastili su tu profesiju, pogotovo kada su uveli auto disenchant u grupi....

A do tog patch-a ima jos dosta, barem 2 meseca :) Mnogo toga moze da se promeni.

Imam na maksimum herbalism kao i mining. Cene herbova su dosta pale, tj. dosta su niže nego što su bile pre jedno 2 meseca. Ali da, i dalje možeš dobre pare dobiti od toga.

Razmišljam da batalim mining i da uzmem enchanting, pošto imam engineering. Imam previše chaos orbova, pa napravim one epic goggles i disenchant za maelstorm crystal. :think:

Imam na maksimum herbalism kao i mining. Cene herbova su dosta pale, tj. dosta su niže nego što su bile pre jedno 2 meseca. Ali da, i dalje možeš dobre pare dobiti od toga.

Razmišljam da batalim mining i da uzmem enchanting, pošto imam engineering. Imam previše chaos orbova, pa napravim one epic goggles i disenchant za maelstorm crystal. :think:

Nemam pojma sta ti treba za njih, tj od cega se prave i dal se ispalti :) Kod mene je Maelstorm Crystal oko 1.8K. A toliko gold zaradim za 30min od herbalism-a. Whiptail ( ili kako vec ) se na mom serveru prodaje za 70-100g. 22stack-a mogu na sat da sakupim i oko 150-170 Volatile Life ( njih prodajem po 15 u jednom po ceni od 150-180g ) sto je znaci izmedju 3000g i 4000g na sat :) Bez 5% AH cut :P

Imam previse gold-a, recimo oko 300K pa sams ada malo batalio farmovanje :)

potrebna mi je pomoc oko instalacije wow-a
znaci dok se instalira na 8% izbaci error koji glasi:
the file C:/program files/world of warcraft/data/common.MPQ :world/noDXT/detail/deadwinddetails01.blp could not be written
onda stisnem ok i izadje iz instalera .
molim ako nesto znate recite

potrebna mi je pomoc oko instalacije wow-a
znaci dok se instalira na 8% izbaci error koji glasi:
the file C:/program files/world of warcraft/data/common.MPQ :world/noDXT/detail/deadwinddetails01.blp could not be written
onda stisnem ok i izadje iz instalera .
molim ako nesto znate recite

Могуће да је хард диск оштећен на том делу. Пробај да урадиш дефрагментацију.

zelim i ja da pocnem da igram WOW xD ali nemam veze sa zivotom o tome..tako da mi je potreban neko ljubazan da mi kaze sta da uradim tj. sta da skinem sa neta da bih igrao to znaci sve po redu sta da skidam i gde da se reg. i da picim to...naravno ne bih placao nista :D ako moze ovde..a ako ne moze onda private message :) hvala :)

Pozdrav ljudi,odlucio sam da krenem da igram World of Warcraft,probao sam onaj Guild Wars al´mi se ne svidja igra.World of Warcraft sam video kod druga,izgleda mi savrseno.Nemam novcanih sredstava za novu igru,tako da sam kupio polovnu,ali original naravno,sa sve kutijama sto idu uz to i onim knjizicama.Imam jedan problem,i nadam se da mi mozete pomoci...Znaci,instalirao sam igru,napravio account na Battle.net-u i sad mi izbaci ,,Activate a Game Key!,, Ja ukucam taj cd key sto sam dobio uz igru,ali mi pise da moze samo jednom da se iskoristi zar ne?Jel to znaci da sam se z****** sto sam kupio polovnu igru?Kako da nabavim taj cd key?Planiram da kupim Game Card (60 days) jer imam samo 10 dana ,,Free trial!,,Jel se mozda uz to dobija novi cd key?Hvala unapred...

Pozdrav ljudi,odlucio sam da krenem da igram World of Warcraft,probao sam onaj Guild Wars al´mi se ne svidja igra.World of Warcraft sam video kod druga,izgleda mi savrseno.Nemam novcanih sredstava za novu igru,tako da sam kupio polovnu,ali original naravno,sa sve kutijama sto idu uz to i onim knjizicama.Imam jedan problem,i nadam se da mi mozete pomoci...Znaci,instalirao sam igru,napravio account na Battle.net-u i sad mi izbaci ,,Activate a Game Key!,, Ja ukucam taj cd key sto sam dobio uz igru,ali mi pise da moze samo jednom da se iskoristi zar ne?Jel to znaci da sam se z****** sto sam kupio polovnu igru?Kako da nabavim taj cd key?Planiram da kupim Game Card (60 days) jer imam samo 10 dana ,,Free trial!,,Jel se mozda uz to dobija novi cd key?Hvala unapred...

Sta si tacno kupio? Ako si kupio sve djuture ( znaci original + ko zna koje eksapnzije, a imas ih 3 ) onda si morao dobiti sve od njih. Svaka ekspanzija ima svoj Cd key koji se vezuje za original. Ako si tako kupio onda nemam pojma sta dodajes, tj zasto dodajes. Trazi od tog koji ti je prodao da ti da njegov battle.net acount ( mail + sifra ) i kada se logujes mozes da vidis koje sve blizzard proizvode imas. Nema ti sta da pravis nalog na battle.net. Ako te nije zajebao onda moras da imas sve podatke o accountu. Gde zivi lik, sve "kljuceve", sifrui mail za account.... Od koga si tacno kupio? sta si se sa njim dogovorio?

Back