World of Warcraft

jedno pitanje... ^^
igram wow duze vreme, msm znam kako sve funkcionise, zato pitam da li bi mi se isplatilo da razvijam jos jednog karaktera samo zbog profesija - ja igram uvek bukvalno ''role play'' tako da hocu da svog huntarda dovedem do savrsenstva ^^ inace planiram da na frost-mage-u masterujem Enchanting i Jewelcrafting, da li se to isplati ili ne? ^^ Inace igram na eternal-redemption (wotlk 10xrate) Zaguza Troll surv. Huntard :mrgreen:

jedno pitanje... ^^
igram wow duze vreme, msm znam kako sve funkcionise, zato pitam da li bi mi se isplatilo da razvijam jos jednog karaktera samo zbog profesija - ja igram uvek bukvalno ''role play'' tako da hocu da svog huntarda dovedem do savrsenstva ^^ inace planiram da na frost-mage-u masterujem Enchanting i Jewelcrafting, da li se to isplati ili ne? ^^ Inace igram na eternal-redemption (wotlk 10xrate) Zaguza Troll surv. Huntard :mrgreen:

Svaka profesija ima koristi. Primer dajem: Sa enchantingom mozes da enchantujes prstenje (samo na tom heroju gde planiras da masterujes Enchanting) , Jewelcrafting ti daje Unique Gems koje samo jewelcrafter moze da koristi , tako da ne verujem da ce da ti bude nesto ove profesije od koristi ako su na drugim herojima. A ako planiras da unapredjujes profesije radi Golda , onda najbolje proveri i vidi koje su profesija najplacenije , sta ima mnogo , a sta malo. Primer dajem: Ranije gde sam ja igrao na nekom privatnom serveru , zaradjivao sam odlicnu kintu sa enchantingom , a sada na ovaj trenutno server sto igram nista mi ne polazi od ruke. Moja preporuka bi ti bila Leatherworking (bice ti zeznuto za materijali) + enchanting ili Jewelcrafting + Enchanting itd,itd... :)

Ovo su potpuno novi CD keyevi
Neaktivirani

WoW:
World of Warcraft®: Cataclysm™ = 2000 Din
World of Warcraft® Classic = 900 Din
World of Warcraft®: The Burning Crusade® = 900 Din
World of Warcraft®: Wrath of the Lich King® = 2000 Din
StarCraft II®: Wings of Liberty = 3000 Din
World of Warcraft® Game Time (30 Dana) = 700 Din

POTPUNO ORIGINALNI NE AKTIVIRANI

email: djhosting@hotmail.com
mob: 063685041

Onaj ko mi ne veruje postavicu na sajtu jedan CD-KEY pa se uverite kao POKLON!!!!!!!!

Poslednja izmena:
Ovo su potpuno novi CD keyevi
Neaktivirani

WoW:
World of Warcraft®: Cataclysm™ = 2000 Din
World of Warcraft® Classic = 900 Din
World of Warcraft®: The Burning Crusade® = 900 Din
World of Warcraft®: Wrath of the Lich King® = 2000 Din
StarCraft II®: Wings of Liberty = 3000 Din
World of Warcraft® Game Time (30 Dana) = 700 Din

POTPUNO ORIGINALNI NE AKTIVIRANI

email: djhosting@hotmail.com
mob: 063685041

Onaj ko mi ne veruje postavicu na sajtu jedan CD-KEY pa se uverite kao POKLON!!!!!!!!

IMas ti toga jos? I nije mi jasno zasto ovde prodajes Game Time, mozes daleko vise da dobijes na Limundu. Mislim da je 60days Game Time oko 2500din, kako ti se ispalti da prodajes za 700din 30dana?

WoW je MMORPG igra.

Sta je potrebno za igranje :

World of warcraft trenutno ima 4 ekspanzije :

World of Warcraft (klasican)
World of Warcraft : The Burning Crusade
World of Warcraft: The Wrath for Lich King
World of Warcraft : Cataclysm

Za orginal server :

- Potrebne su sve cetiri ekspanzije. Placa se mesecno ili na dva meseca. Svrha placanja moze biti preko kreditne kartice ili preko "game card" koje mozes da kupis u vecim gradovima (Gotovo svaka druga - treca radnja ih prodaje). Sve u svemu ako planiras da igras na rginalu trebace ti preko 70-80eura sigurno (za pocetak,a kasnije nastavljas da placas mesecno... ).

Gde to? Po cenama u Nishu, ne mozhe da se pochne sa ispod 120-130e. Ili si rachunao da ne kupi sve ekspanzije odmah? Planiram da uzmem retail uskoro, pa bi mi znachilo da znam gde su najnizhe cene.

Brate ovo sto ja prodajem je potpuno org kupljeno na blizzard sve sto sam napisao od igrice imam dosta tih keyeve ulozio sam velike pare da to sve kupim imam i game card 30 dana i 180 dana
Gde to? Po cenama u Nishu, ne mozhe da se pochne sa ispod 120-130e. Ili si rachunao da ne kupi sve ekspanzije odmah? Planiram da uzmem retail uskoro, pa bi mi znachilo da znam gde su najnizhe cene.

Da li jos neko ima problema sa logovanjem na wow ? Tacnije ja ne mogu ni launcher da pokrenem a ni da se ulogujem . Danas oko 9 sati sam dobio poruku kao "You have been disconnected from Battle.net" ali sam mogao da igram a sad ne mogu. Jel to do mene ili je nesto drugo u pitanju ?

evo me na lvl 84 nego smorilo me kvestovanje pa pravim kao imba twinksi
za i19 nije lose ...i sto prodajete akont ja to nebi nikad uradio pre bi ga bacio u kantu
ulozio sam tolko vreme i sad da prodam nekom ne nema sanse

Back