VitezKojaZmaj
Zainteresovan član
- Poruka
- 360
Koji pet najcesce koristis? Koji ti warlock?
Ja ne igram locka trenutno.Zavisi od speca.Demonology Felguard.Destruction Voidwalker.Afflication Succubus ili onaj sto izgleda kao pasce.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koji pet najcesce koristis? Koji ti warlock?
Kada ocete nekog da dobijete 10% se racuna gear 90% skill.Ja sa svojim warrom rasturam.
Ja ne igram locka trenutno.Zavisi od speca.Demonology Felguard.Destruction Voidwalker.Afflication Succubus ili onaj sto izgleda kao pasce.
Vodis Voidwalker-a kao Destro? Omg...
Pa sta? Nemogu ti nista kad aktiviras onaj stit.Pricam o PvP a ne PvE.Kada ti dodje do Dz aktiviras stit i samo fear i eto ti.
Bi jedan ozbiljni igrac za PvP nece koristiti samo jednog demona vec u zavisnosti od situacije.
Tako da ce Voidwalkera koristiti za fight sa Warrior-om, feral druidom, problem
ti je rogue jel moze da ti uradi blind i nalupa kasnije.
Felhunter ti je za DK, Paladina, i sve castere. Saccubus slicno kao i Void samo sto je bolja jel ima charm ( ili kako vec ) a za kada ih charmujes mozes da im skines ceo hp za par sec...
Inace, najbolji spec za pvp kada igras locka je affliction, ukljucis link sa demonom i niko ti nista nece moci. Destro spec preferiraju samo timovi 5vs5...
WoW je MMORPG igra.
Sta je potrebno za igranje :
World of warcraft trenutno ima 4 ekspanzije :
World of Warcraft (klasican)
World of Warcraft : The Burning Crusade
World of Warcraft: The Wrath for Lich King
World of Warcraft : Cataclysm
Za orginal server :
- Potrebne su sve cetiri ekspanzije. Placa se mesecno ili na dva meseca. Svrha placanja moze biti preko kreditne kartice ili preko "game card" koje mozes da kupis u vecim gradovima (Gotovo svaka druga - treca radnja ih prodaje). Sve u svemu ako planiras da igras na rginalu trebace ti preko 70-80eura sigurno (za pocetak,a kasnije nastavljas da placas mesecno... ).
Za piratski server :
Potrebne su ekspanzije :
- World of Warcraft
- World of Warcraft: The burning Crusade
- World of Warcraft : Wrath of the Lich King
NAPOMENA : World of Warcraft : Cataclysm jos uvek nije uveden za piratske servere, tako da tu ekspanziju nemoj da instalirujes ukoliko planiras da igras na piratskom serveru (znaci to vazi samo za orginal).
Patchevi :
Jedan od najvaznijih stvari (pored ekspanzije naravno) :
U danasnje vreme gotovo svaki piratski server radi na patchu 3.3.5 a
Kako instalirati patcheve :
Moraces manuelno da ih instaliras , dakle moraces da skidas jedan po jedan i da instalirujes patcheve sve do 3.3.5 a (Ukoliko budes zeleo da igras na piratskom serveru) , ako zelis da igras na orginalu onda samo pokrenes WoW Launcher iz foldera gde ti je instaliran WoW i patch ce krenuti sam da se updatuje.
NAPOMENA : NE POKRETATI WOW LAUNCHER UKOLIKO PLANIRAS DA IGRAS NA PIRATSKOM SERVERU , JER CE PATCH DA BUDE UPDATOVAN NA +4.0.0 (To je vec patch za Cataclysm ekspanziju , a kao sto sam vec rekao , ta ekspanzija je trenutno nedostupna za piratske servere , zato je potrebno da patch instaliras manuelno). KRENI OD PATCH-A +3.0.0
Patcheve mozes da nadjes na www.google.com , potrazi malo i snacices se. Kada budes instalirao WoW ekspanzije i sve patcheve do 3.3.5 a , javi se na temu pa cu da ti objasnim kako dalje. Nadam se da si me razumeo , jednostavnije od ovoga ne moze da bude. Uostalom kao sto rekoh www.google.com je tvoj najbolji prijatelj , pretrazi i nacices sve odgovore , mozda cak nesto budes nasao i na youtube. Srecno!
P.S Zaboravih da ti kazem ... Ako planiras da igras na piratskom serveru , nema potrebe da kupujes igre , mozes ih skinuti preko neta, jer piratski serveri ne zahtevaju takozvani "cd key" . Da , igra se igra preko neta , potrebno je kreirati account , sve je to lagan posao. Najtezi posao je skinuti ili kupiti igre (sve u zavisnosti gde ces da igras) , a jos tezi posao instalirati sve patcheve,nakon instalacije svih patcheva , i sve ekspanzije igra bi trebala da iznosi preko 16GB. Moja preporuka bi ti bila (Ukoliko nemas brz internet) da nabavis igre od nekog drugara , jer ako budes skidao igre to ti je vec oko +12GB (samo ekspanzije) i negde oko +4GB patchevi.
Hvala.
A ako hocu da igram iz igraonice, posto me mrzi sad da skidam, kako onda ide?
Kako da napravim profil i sl?![]()
Hvala.
A ako hocu da igram iz igraonice, posto me mrzi sad da skidam, kako onda ide?
Kako da napravim profil i sl?![]()
Kada ocete nekog da dobijete 10% se racuna gear 90% skill.Ja sa svojim warrom rasturam.
moze da igras al moj predlog ti je da skines sa neta wow lk 3.3.5a verzija i da igras na nekom privatnom serveru da neplacas clanarinu a isti ti djavo cak je lk mnogo mnogo bolji ja igram wow vec 3 god
Kada neko kaze da igra na privatnom i jos savetuje kako je to super i bolje nego na oficijalnim serverima, digne mi se kosa na glavi.
Ja igram WoW vec 5 godina, tj sada vec 6. Nalog na kom igram je aktuviran 2 nedelje nakon sto je WoW krenuo u Evropi. Igrao sam i na privatnim koji nisu ni do malog prsta oficijalnim serverima...
Da li bi neko bio ljubazan da mi kaze sta mi je potrebno za WOW?
Dakle, imam laptop 250gb hd, 2gb ram, graficka i nije nesto, valjda neki ati mobility radeon hd 4250, procesor oko 4ghz x2 amd athlon p320..
Video sam neke screenshotove i zaista mi se svidja, jer sam veliki rpg fan (igrao igre tipa Oblivion, Witcher, Gothic...) ali WOW jos nisam probao.
Dakle, sta mi je potrebno? Kupim original igru, instaliram (nadam se da nije komplikovana instalacija) i kako ide igranje preko neta? Da li treba da se registrujem, placa li se nesto, kako se prikljucujem na servere...?
kada ih charmujes mozes da im skines ceo hp za par sec...
.
imam jedno pitanje??
da li je neophodno ta 2 prijasnja wowa instalirati ja sam samo instal lich king i onda mi je pocelo skidate pecheve...e preslo mi je da se skida onaj cataclysm..sta sad da radim??da sve ispocetka instal sva 3 i onda pecheve ili nesto drugo ??
Sada u cata niko ne moze nista za par sekundi pa ni wlock, bar ne na meti koja ima PvP opremu ...
To mi se svidja u novoj exp, burst nije vise presudan i igra zahteva vise skila sto je daleko zanimljivije ...
I + ferala ne mozes charm, ustvari druida u formi kao ni shamana prakticno nikada ...
Kada se samo setim WOTLK retri paladina i njegovog retardiranog faceroll bursta .. -.-
Drago mi je sto se to promenilo !
nisam trebo da brisem lvl 80 hunteruku iz horde
u alijansu je pvp strava i uzas
jednu od 10 dobijemo![]()
igro samo pvp i evo me na lvl 81 da sam u hordu vec bi bio na lvl 810
(nemacki serveri)
i ono kvestovaje ispod vode od lvl 80 mi se nikako ne svidja ...