World of Warcraft

Ja sam ranije igrao na orginal serveru preko pirata. Napravio sam account preko nekog sajta,naravno to je bio ono trial account na 7 dana ja mislim,imao sam mogucnost da se levelujem do 20-og levela. Zato sam bio postavio pitanje,zasto bi neko kupovao orgale kad moze kasnije samo game card da kupi i cepa dalje ;)

Sto su je upropastili????

kako sto? covece toliko su olaksali igranje da je smesno, moj alt lock ima drain soul crit od 75-80K, radi 20%+ dmg vise a moonkin da i ne pominjem. Na festeru sam imao 13K kada sam vijao spore sada imam oko 17K a jos sam upropastio gear sa reforging-om. Imas 2x manji skill tree koji i retard zna da popuni kako treba!!! Jedina dobra stvar je ta sto ti treba daleko vise HR a i to ce verovatno vratiti kako je bilo. Moonkin dobija 100% spirita u HR tako da sam imao 150HR vise nego sto mi je potrebno. Heart of the Wild je sada prejak selfbuff a stakovanje fairy fire je glupo za medalju... Igra je jedno 40% laksa sada, zalosno...

Sad ce dodatnih sitnih updateova ne brinite.Pa talent tree si mogao naci na netu kakav zelis tako da nema sta da razbijas flavu kako je najbolje itd.

Nerfovali su castere al melee ( warrior ) je prejak!!! 16K overall dmg je previse... 18K na festeru i slicno na rotface-u...

Pazi mozes naci i guide al to ne znaci da noob-ovi znaju da igraju.. npr danas sam naleteo na moonkina PvE koji nije uzeo dodatne talwnte u resto vec u feral...

Back