World of Warcraft

ljudi ,treba mi jos pomoci oko retaila,ja sam mislio nesto ovako da uradim,samo da kupim download prvog wowa sa battle net i da pocnem da igram (ako moze? ) do 60 lvl pa da onda upgradujem,e sad me zanima dali je to moguce i treba li jos nesto kupiti sem sto dajem tih 15e?

Prvi mesec je besplatan, ali moras da napravis prvo trial account, posle ga samo unapredis sa kljucem kojim dobijes uz igru, tim putem ces igrati mesec dana za free. Mozes isto da uzmes i jedan game card, pa da igras tri meseca(tako sam ja). Ona prva ti je jeftinija varijanta.

Videces sve likove, i koji imaju wotlk,tbc i koji nemaju. Ali neces moci da odes do njih, ako se oni nalaze u Northrendu ili Outlandu(WoTLK i TBC zone). Mogu doci do tebe naravno, pa da ih tako vidis.

Isto tako mozes da ih dodas na friend list i da pricas sa njima. :-)

Prvi mesec je besplatan, ali moras da napravis prvo trial account, posle ga samo unapredis sa kljucem kojim dobijes uz igru, tim putem ces igrati mesec dana za free. Mozes isto da uzmes i jedan game card, pa da igras tri meseca(tako sam ja). Ona prva ti je jeftinija varijanta.

Videces sve likove, i koji imaju wotlk,tbc i koji nemaju. Ali neces moci da odes do njih, ako se oni nalaze u Northrendu ili Outlandu(WoTLK i TBC zone). Mogu doci do tebe naravno, pa da ih tako vidis.

Isto tako mozes da ih dodas na friend list i da pricas sa njima. :-)

Aha,puno ti hvala :D Od pon pocinjem digram na kor'gall sa tbc-om pa cu kasnije kad skupim novaca da pocnem i wotlk :heart:

pozdrav narode vidim da je aktuelna ova tema pa sam hteo da vam ponudim moj wow nalog imam da prodam. I ako jos ko zna neke sajtove gde da postavim oglas za wow nalog al samo za srbiju bio bih zahvalan...

ovako:
u pitanju je WOTLK sa 70lvl rogom na sylvanasu horda undead, ima tamo alhemija na 375skila i herbalizam 375, nisam igrao od januara 2010 kontam da izlazi nova expanzija pa reko da usrecim nekoga posto je nalog dzaba.

uz nalog dobijas sve.... naci sve informacije detalje(sekret question,cd key...) mail mogu ti dati ovaj ili prebaciti na tebe mail. Nalog sam ja pravio u septembru 2009 i igrao do 70lvl, kupio woltk i stao s igrom zbog obaveza.

cena je 50e kada pogledas idealno ako pocinjes da igras wow, jer prazan nalog te kosta 65e... ovde imas roga i sve aktivirano.
ako je neko zainteresovan nek mi se javi na mail nemkec@gmail.com za pocetak pa cemo razmeniti telefone preko maila i sve ostalo sta te interesuje.

Pa ne znam odakle je, ali dok se levelujes od 10. do 50.(mislim da je do 50.) ces imati te talent tree-eve, kao da bi zabranili hibride na malim levelima, mada ne vidim smisao toga. >.> U tim talent tree-evima imas one talente koji su ti potrebni za lvlovanje/pvp, tako da kad izadje to, zadnji talenat koji bi dobio na 60(ili 50 ne secam se koliko ih ima xD) ces dobiti na 40. lvlu. :D

Pa ne znam odakle je, ali dok se levelujes od 10. do 50.(mislim da je do 50.) ces imati te talent tree-eve, kao da bi zabranili hibride na malim levelima, mada ne vidim smisao toga. >.> U tim talent tree-evima imas one talente koji su ti potrebni za lvlovanje/pvp, tako da kad izadje to, zadnji talenat koji bi dobio na 60(ili 50 ne secam se koliko ih ima xD) ces dobiti na 40. lvlu. :D

Nzm...Cini mi se da je to mrsenje m.uda...:D

Imas celu lepljivu temu pod multiplayer....
Ukratko:
WOW je MMORPG igrica. Iako je zastarela malo to je verovatno najbolja igrica,tacnije od koje su proizvodjaci najvise zaradili i idalje zaradjuju.
Znaci multiplejer igrica koju igraju igraci iz celoga sveta. Postoje 2 zaracene strane Alijansa i Horda. U njima postoji po 5 rasa (uskoro i po 6). Svaka rasa ima nekoliko klasa kao sto su ratnik,lovac,mag,prist (svestenik),warlock (vestac), itd. Sa svojim likom kreces od laksih ka tezim zadacima. Naravno i razliciti tipovi igre postoje. PvP (igrac na igraca),PvE (igrac protiv okoline) RP...

Back