PetarBuduciVojnik :)
Obećava
- Poruka
- 74
igra li neko na Winter Flames??
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja igram na Neverendless-u. Oni su trenutno na 3.2.2a patchu. Ako krenes tamo da igras pusti mi pp ovde pa da pikamo malo![]()
Ima dosta ljudi sa Balkana mozda cak i previseNajvise me nervira kad se nadju prijatelji iz RL pa pocnu da se psuju ispred nekog grada...
Server je high rate,nije tesko. Mislim nije mnogo
![]()
Tja, koliko para toliko i muzike... Ovakve stvari mozes tj. normalno je da ocekujes od private servera. Elem, totalno je normalno ocekivati da serveri padaju, da se gube itemi, da ne rade skilovi & da dozivljavas povremene rollbackove (corruptuje im se baza pa udare restore od pre nedelju dana, recimo).
Kopaj po forumima doticnog sajta i nadaj se da neko ima isti problem (ako ti proradi sajt). Mozda si i popio ban -> anti-cheat provere su takodje katastrofalno loseg kvaliteta, cuo sam da likovi popiju ban zato sto padnu sa litice a na serveru se detektuje speed hack.
Po meni, svi ti private serveri su sviroklinac. Ali, dobijes onoliko koliko si platio.
Ja sam do sada igrao na piratskim serverima i igram skoro 3 godine, ali me smorilo mnogo ima lagova i mnogo toga ne radi! Uskoro cu verovatno da pocnem da igram na blizzardovom pa sam hteo da se raspitam kolko kosta meceno i da li moram da kupim sva tri dela? Ja sam kupio WoW i TBC, da li mi treba WOTLK?![]()