World of Warcraft

Imam jedan problem, e ovako:
Ja imam komp, burazer kupio za sebe....E sad sve lepo odradili konektovali se na net picili malo cs, pa wow igrali neprekidno 3-4 sata i odjednom disconnected from server uglavnom server je piratski deathknell.cc Ali posto imam sbb a tri kompa cale jedan burazer jedan i ja jedan svi smo povezali na wireless rooter i svi imam isti ip......Burazer i ja imamo 2 acc-a za wow znaci on jedan ja jedan ali ista ip adressa ne mogu cak ni na sajt da udjem..
Odem u igraonu na labudovom tamo radi...
Isao sam po raznim forumima, briso sam nod32 ni to nije pomoglo vadio kaba, gasio komp restartovao, gasio net nista ama bas nista...Jedino rooter ne znam verovatno tu ima neka caka ako neko zna nek napise..
Moze i preko PP ako neko ima detaljno objanjenje

Unapred zahvalan!!!

:dontunderstand::dontunderstand::dontunderstand:

ma jok pise login server down a verovatno igrali smo ja i burazer u isto vreme sa jednom ip adressom.. Ali zasto onda ne mogu da udjem na njihov site evo sad sam promenio ip preko command-a ipconfig/release i ipconfig/renew
U igraoni radi sve igrao juce 3-4 min

Tja, koliko para toliko i muzike... Ovakve stvari mozes tj. normalno je da ocekujes od private servera. Elem, totalno je normalno ocekivati da serveri padaju, da se gube itemi, da ne rade skilovi & da dozivljavas povremene rollbackove (corruptuje im se baza pa udare restore od pre nedelju dana, recimo).
Kopaj po forumima doticnog sajta i nadaj se da neko ima isti problem (ako ti proradi sajt). Mozda si i popio ban -> anti-cheat provere su takodje katastrofalno loseg kvaliteta, cuo sam da likovi popiju ban zato sto padnu sa litice a na serveru se detektuje speed hack.

Po meni, svi ti private serveri su sviroklinac. Ali, dobijes onoliko koliko si platio.

Ja sam do sada igrao na piratskim serverima i igram skoro 3 godine, ali me smorilo mnogo ima lagova i mnogo toga ne radi! Uskoro cu verovatno da pocnem da igram na blizzardovom pa sam hteo da se raspitam kolko kosta meceno i da li moram da kupim sva tri dela? Ja sam kupio WoW i TBC, da li mi treba WOTLK? :)

Tja, koliko para toliko i muzike... Ovakve stvari mozes tj. normalno je da ocekujes od private servera. Elem, totalno je normalno ocekivati da serveri padaju, da se gube itemi, da ne rade skilovi & da dozivljavas povremene rollbackove (corruptuje im se baza pa udare restore od pre nedelju dana, recimo).
Kopaj po forumima doticnog sajta i nadaj se da neko ima isti problem (ako ti proradi sajt). Mozda si i popio ban -> anti-cheat provere su takodje katastrofalno loseg kvaliteta, cuo sam da likovi popiju ban zato sto padnu sa litice a na serveru se detektuje speed hack.

Po meni, svi ti private serveri su sviroklinac. Ali, dobijes onoliko koliko si platio.

Evo vidis sad mogu da udjem bes sakrivanja IP adresse ali samo na jednom kompu i to sa oba acc-a!! Nisu se desavale takves stwari jer znam igram na owom serveru imam oko 1.5-2 god.
znam kako je kad dobijes ban jer znam hakovao sam imao speed i fly....

E ljudi imam jedan problem
Znaci zadnji put sam igrao pre 3-4 meseca , i sad kad probam da udjem na accaunt menagment , prvo udjem na battle net account i tamo pise 0 games , a vec sam odradio onaj merge wow acc with battle net . Wtf????
Kad sam probao uneti opet kod sa cd kaze da je iskoristen tako da mi nije isbrisan account??Kako accaunt moze da nestane ??

Ja sam do sada igrao na piratskim serverima i igram skoro 3 godine, ali me smorilo mnogo ima lagova i mnogo toga ne radi! Uskoro cu verovatno da pocnem da igram na blizzardovom pa sam hteo da se raspitam kolko kosta meceno i da li moram da kupim sva tri dela? Ja sam kupio WoW i TBC, da li mi treba WOTLK? :)

Pazi, za igranje ti je neophodan samo prvi deo, tj. original WoW.Mozes da igras WoW i bez TBC i WOTLK, ali neces imati pristup Outlandu i NR-u, kao ni DK klasi, BElfovima i Drenaima...Kao ni profesijama koje idu uz te ekspanzije i moci ces da se lvlujes samo do 60 lvla.
naravno, kasnije kada dodas ekspanzije imaces pristup i ovim stvarima...

Back