Zasto onda postujes u temi? Ja koliko znam ovo je tema za ljubitelje WoWa, a ne za pljuvanje istog.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto onda postujes u temi? Ja koliko znam ovo je tema za ljubitelje WoWa, a ne za pljuvanje istog.
Prebroj još jednom koliko igrača igra WoW, onda probaj da predpostaviš koju količinu podataka napravi samo jedan igrač, pa to pomnoži sa svim igračima na svetu. U pitanju je preko 10 petabajta podataka! Šta misliš, koliko servera je potrebno da se sve to održi? Koliko velika i jaka mreža mora da bude da bi toliko igrača odjednom moglo da igraju? Koliko struje to sve troši, s obzirom da se nikada ne gasi? Kolike su plate ljudi koji održavaju sve to (da ne pominjem broj zaposlenih koji to radi)?A rekao sam da je 13 evra blizu 1300 al nije pa sam zaokruzio na 13000.Malo vise
To si ti cuo da im treba 100.000 evra mesecno al to si samo cuo.Od koga?To su price tacna cifra ne verujem da im stoji na oficijelnom sajtu...Ipak oni dobrano zaradjuju nebojte se.A ne dam pare jel ih nemam da dajem za igricu.Ko ima nek daje
Tvorci wowa i treba da zaradjuju - vec 7 godina ne postoji bolji MMORPG na trzistu. Ni jedan nije ni prisao blizu po popularnosti i to ne bez razloga. Igra razbija.
Mada to je individualna stvar, neko voli ovo, neko voli ono.![]()
Ma treba uvesti smrtnu kaznu za neiskorišćen život. To je moje mišljenje.
Pitam se samo šta bi radili svi ti silni wow igrači da se pogase svi serveri.![]()
Ma treba uvesti smrtnu kaznu za neiskorišćen život. To je moje mišljenje.
Pitam se samo šta bi radili svi ti silni wow igrači da se pogase svi serveri.![]()