World of Warcraft

e ljudi jel igra neko na burning legionu??
nick wikluh orc warrior pa se javite :D

@ ognjen

moras biti 20 lvl za "tigra" , odes kod renera za jahanje platis mu 3 golda i kupis tigra od 1 gold ...(nesto manje al ajd)

zmaj je vec flying mount to ces se nacekat :D

Počeo sam pre oko nedelju dana da pikam WoW... Naravno, na početku sam kao poslednji nub napravio 3-4 lika, ali sam ih sad obrisao, i igram sa Blood Elf Paladinom, trenutno je 36 level. Igram na Neverendless serveru. Imam neka pitanja za malo iskusnije ovde... Kako da napredujem kod talenata i profesija, i čemu one služe ? I ako je neko voljan da mi napiše karakteristike klasa (mislim na npr. rogue, warrior, mage itd.). Hvala unapred

Poslednja izmena:
Počeo sam pre oko nedelju dana da pikam WoW... Naravno, na početku sam kao poslednji nub napravio 3-4 lika, ali sam ih sad obrisao, i igram sa Blood Elf Paladinom, trenutno je 36 level. Igram na Neverendless serveru. Imam neka pitanja za malo iskusnije ovde... Kako da napredujem kod talenata i profesija, i čemu one služe ? I ako je neko voljan da mi napiše karakteristike klasa (mislim na npr. rogue, warrior, mage itd.). Hvala unapred

Talenti-dobijas ih od 10-og nivoa i sa svakim sledecim nivoom dobijas po jedan Talent poen koji mozes da investiras u jednu od tri grana Talenta
Profesije-tu vec moras da kopas, deres, beres i pravis da bi ti se skilovi povecali

Karakteristike klasa?Mislis STR, STA, AGI i to?

E, ljudi, owako..Ocu da igram World of Warcraft na internetu.Da li je ping visok za wirless ? Odakle da skinem Warcraft i sve sto je potrebno za igranje na netu ? Sta mi je sve potrebno ?

Pls ako moze neko da mi ostavi link da skinem igricu, i ostalo-korisno, da mi da neke servere.

Unapred Zahvalan

E, ljudi, owako..Ocu da igram World of Warcraft na internetu.Da li je ping visok za wirless ? Odakle da skinem Warcraft i sve sto je potrebno za igranje na netu ? Sta mi je sve potrebno ?

Pls ako moze neko da mi ostavi link da skinem igricu, i ostalo-korisno, da mi da neke servere.

Unapred Zahvalan

nisam siguran da wow ima za dl, mada bi mogao da proveris sajtove za torrente...

Savet ex wow zaludjenika - ako vec pocinjes da igras, nemoj nikako da igras na private serverima (ma sta god ljudi govorili - igranje se ne moze porediti za originalom). Nisu ludi ljudi sto placaju.
Just my 0.02$

Sacuvas zivce i dane... pa znas kako, malo znam ljudi da su se "malo" navukli na wow. Obicno wow droga pocne da deluje i traje neko vreme... :confused:
Ja sam igrao na private serverima. Poceo sam opusteno da igram, ono sa dva ortaka na jednom. Pa smo nakon mesec dana nasli drugi, bolji... da bi se na kraju skrasili na trecem koji je nakon pola godine otisao u PM i vise ga nema...
Ne sporim da sam se dobro provodio povremeno ali... kad saberem vreme kad sam cekao da pocnem da igram zbog downtimea, laga... koliko puta sam se iznervirao zbog bugova (bugovani questovi, spelovi, talenti, itemi, statistike... sta vec ne), nemogucnosti da posteno igram PVP zbog hakera kojih na svim private serverima ima (covek koji skine sa frostboltom 15k na lvl 70... molten armor koji skida 10x vise nego sto treba.... starfall koji ubija instant.... samo neki kojih se odmah setih). Iako sam igrao wow oko godinu dana - i dalje sam ostao zeljan igranja "kako Bog zapoveda".
Da, igranje casual kako kolega iznad rece ima smisla na private serverima - valjda sam ja previse uziveo u igru. Po meni nije velika cena igrati na blizu - mesecno je oko 1000 dinara pretplata ako ne gresim.
Mozda je najbolje igru probati na private serveru pa igrati na blizzu ako ti se dopadne?
Ili najbolje i ne pocinjati sa tom "djavoljom rabotom" :mrgreen:

Da ali ti za tih 1000 dinara (13e tacnije) mozes mesec dana da uzivas kad god imas slobodnog vremena, umesto sto bi za jedno vece popio sa ortakom, napio se k'o bulja i sutradan kukao kako te boli glava i kako si dehidrirao.

Od svake igre se možeš zabaviti i to besplatno. Neću da dam ni 500 za neku igru a kamoli 1000. Bolje biti pijan nego zaludjen WoW-om.

Back