World of Warcraft

Ja ne bih da predju jos na 3.3.Nema svrhe???Bolje da se popravi tona bagova i da igras ko covek.Ovim 3.3 patchom dobices samo jos vise bagova.A instanca na Lich Kinga nema sanse da radi.Na Illidana je izasla sa 2.1 patchom a jos uvek ne radi tako da....Nije mi bitno koji je patch samo da je stabilan server i drustvo dobro

Pozdrav ja sam jerry igrao sam wow pre 4 godine, prestao sam da igram poceo sam cs i druge igre, sad hocu da se wratim na wow wotlk ali trazi mi obican wow i BC (the burning crusade) ja imam sva 3 dela instaliram prvo obican wow i onda kad porkenem instalaciju wow BC-a pise mi kao da nemam neku Europe verziju wow-a i da nemogu instalirati bc, imam mnogo drugova na msnu i fb-u koji igraju wow vec dugo i oni kazu da pocenm sa wow woltk (wrath of the lich king) e sad neki mi kazu da skinem sve delove i da instaliram po redu a neki mi kazu da ima neki poseban wow woltk koj samo instaliras upises realm i igras , e ja sam pokusao prvo ali nece , rekao sam vam vec u cemu je problem a drugo sam pokusao par puta , skinusa m 2,3 puta wow woltk ali mi trazi BC.

Ako neko moze da mi pomogne neka mi se jav:
MSN: lazovicjerry2009@hotmail.com
FB: Sasa Jerry Lazovic

Unapred hvala :) :) :)
z:poz:

Back