World of Warcraft

Mislim da su moji dani igranja WoWa odbrojani,vise mi WoW ne pricinjava zadovoljstvo,kad se vratim sa puta verovatno cu da zaustavim subscription.
Daas sam kupio Aion pa cu nju da igram pomalo,sad je instaliram pa cu videti kakva je.

Ma ja sam se sve tesio da ce mi se vratiti ona zelja za WoWom ali nikako da se vrati,svaki dan mi je sve veca muka da se ulogujem,treba mi jednostavno nesto novo,nervira me shto se u guildu svi prave pametni,i to shto nisam Main Tank,kad se setim kakvi su to bili dani u Burning Crusade-u kad sam bio na vrhuncu slave,jedan od najboljih tenkova na serveru,super opremu sam imao,guild nam bio prvi na hordinoj strani...eh tuga :(

e, vako ... nesto sam razmisljao .. i bez obzira koliko wow mnogi pljuju ... da je to jedna veoma veoma dobra igra ... naravno community i lakse dolazenje do "neke" opreme danas su mozda mane ... ali opet wow ima mnogo toga sto definitivno nadoknadjuje ... msm igrao sam malo lotr online ... i nije nista naspram wowa .. prica je bolje (lotr je lotr ***), community bolji lai opet u svim drugim aspektima wow je bolji xxx puta.... po mom misljenju wow ima odlican user interface (UI)... sa toliko addona nije moguce ne pronaci kombinaciju koja ti se ne svidja... s'a mislite ? :>

WoW necje propasti jer cje uvek biti Scrubnubova koji vole EZ gerovanje i OP klase, i uvek cje biti male dece kojima roditelji kupuju shta god pozhele. (a to je uglavnom WoW za bozhicj :lol:) Blizzard je sebi ako cjemo iskreno napravio desetogodishnji plan, a i imaju 2 nove igre koje su pripremili ako wow failuje.

Aion je boring igra, failovo je kao i Conan a i Lotr online, lepo sam rekao drugu da ga ne kupuje al lol ljudi...

Anyway tbc po meni ima mnogo bolji PvE (Karazhan <3) i PvP, vishe balansa izmedju klasa, osim fakin 1 button resto druida >.> U wotlk su kao shto svi kazhu olakshali maksimalno, msm ono mozhesh odakle ocjesh da se za BG prijavish, ghost speed ti je 75% mountovi na 20 lvl i tako dalje da ne nastavljam..

Blizzard je takodje otvorio ponovo arena tournament server sa 2.4.3 jer su neki likovi napravili privatni AT koji je odvlachio pro masu sa blizzarda tamo, tako da su se osetili ugrozhenim pa su konachno uradili neshto shto community zheli.

.

Aion je boring igra, failovo je kao i Conan a i Lotr online, lepo sam rekao drugu da ga ne kupuje al lol ljudi...
.

Aion je failovao u Evropi. U Aziji je pretekao WoW... U Aziji imas gomilu p2p igara koje su pretekle WoW...

Lotro online nije failovao ni po kom kriterijumu. Presao je milion igraca i ima rastuci broj subscribera, za razliku od WoWa koji polako ali sigurno gubi igrace....

Poslednja izmena:
Aion je failovao u Evropi.

gde to pishe molim te? To shto se tebi ne svidja ideja da ako hocesh neshto da morash da se potrudish ne znachi da je failovao... chak shtavishe posle WoWa je jedno odlichno i osvezhavajuce iskustvo. Chisto ovako... da biste ubili jednog najobichnijeg moba treba vam sigurno jedno 5, 6 skillova... sad shto je ............ to previshe komplikovano jer su navikli na maximalno 2, e to je vec druga pricha. Shto je levelovanje stvarno levelovanje, a ne chisto banalni proces- shto pre da se zavrshi. Shto je nekima pvp "previshe spor", a ne ko brzhe stisne svoj skillfull burst macro, itd...

Sad neko se uklapa u to neko ne, josh plus taj ceo manga stil ( kojeg ja lichno prezirem jer je toliko neopisivo retardiran) smeta mnogima, ali se eto pokushavamo priviknuti.

Ja dajem josh jednu shansu WARu (jer igra ima toliko potencijala, a kazhu da je Mythic iskoristio dobar deo u poslednjem patchu) i onda odluchujem koji cu mmo igrati. A ovaj free epix-thx shit je ispao definitivno iz igre

Poslednja izmena od moderatora:
Ljudi treba mi malo informacija :)
Igrao bih WOW na Blizzardovom serveru tj original,pa me zanima koliko kostaju sve 3 igre tj WOW i 2 nastavka i da li je potrebno kupiti sve 3 original ili samo WOTLK?
Gde ima da se kupi u NS-u?
Kako uplacivati mesecno 13 evra ili koliko vec tj na koji nacin?
Hvala

Back