World of Warcraft

Hehe kad je to bilo bogte,kad se samo setim,ja sam uvek bio horda,nista nije vise bilo zanimljivo nego kad alijansa napadne Crossroads,onda se iskupi nas 50ak da branimo,poteramo alitje i onda im mi napadnemo Astranaar,pa onda oni nas potisnu i sve tako.Ih kolko je bilo drame na realm forumima zato shto je guilg guilda napadao kad su jedni pokusavali da ubiju Lord Kazaaka.

Prodajem WoW account.Nikad banovan niti hackovan.
Level 80 feral druid-Burning Blade EU.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Burning+Blade&n=Holynature

Lik iz Burning Crusade-a ..pa ima dosta stvari/itema/reputacija odatle.Full t6.
30 exalted reputacija.
78 mountova
3 veoma retka mounta i jedan odlican koji je tezak da se dobije.
Raven Lord,Swift White hawkstrider,Time-lost proto drake (koliko sam li samo meseci izgubio trazeci ga...) ,Red proto drake.
5275 achievmenta.
Toc 10/25 gearovan.Dosta itema lvl 245 i 232.Par komada 226.
Pvp lvl 70 gear.
Pvp lvl80 gear nedovrsen ali solidan.
Jc/mining 450.Cooking 438,1ST AID 450,fishing 225.(Imam abbility "Find fish") ,sto je veoma veoma retko.
Na accountu se nalazi priest koji je SAM u guildu.Napravio sam guild samo zbog guild banke koja ima tri taba. U guild banci se nalazi vise desetina gemova,stotine orova i minerala,dosta ench materijala...dosta itema za razne reputacije..dosta eternal earth/shadow etc .. nalazi se i 5000golda.
Vreme uplaceno do 27 novembra ove godine.
Cena oko 700 evra.
Ja sam iz Beograda,Srbija ...broj telefona 063 105 49 65 ..ako je neko zainteresovan.

E ovako iskreno Janketa, trebao bi ti to na neki forum za prodaju wow accova nash ili stran ne bitno, jer realno u srbiji ga za te pare necjesh nikad prodati... a i uvek imash malih nerdova koji cje pokushati da te scamuju tako da se pazi istih :P Tako da probaj da nekako prodash acc negde napolju ;) jer od srba iskreno nema vajde xD ja sam mog huntera u tbc-u prodao za neke smeshne pare a imao je poprilichno dobar pve i pvp gear... :lol:

Upravo,jakolijepo receno...PAR GODINA ;).
Vidis on prodaje svojih INVESTIRANIH par godina VREMENA za te pare...to je smijurija MALO.
Ima mnogo ljudi koji tako nesto zele ODMAH tako da njegova cijena ima SMISLA ;).

nema veruj mi
za 5-6 sati mozes da nabavis deo pvp opreme od 50k casti
a onu obicnu i da ne spominjem sto dropuje

Poslednja izmena:
poz, zna li neko gde moze da se proda akaunt iz srbije ... posto koliko sam shvatio da se placanje (na par sajtova je tako bar) vrsi preko paypala ... a mi iz srbije ne mozemo da ga koristimo pay pal pa zato ... ? poz

Mozhe ta opcija da se iskljuchi kod nekog lika za 10g. Mislim da se nalazi u Hall of Legends/Champions Hall

sad sam bio u ogrimaru u CH i nema tog tipa

a inace danas mi se desila bez vez situacija
poco sam da lvlujem alija na istom serveru gde mi je hordas main
i kako trcim kroz darnasus od jednom ispred mene
jedna devojka iz gilde sa rouga ubiva strazu :D

i prepozna me po imenu :rumenko:

i masemo jedni drugima i to i sve :mrgreen:

Back